• High Journal
  • High Journal
  • High Journal
  • High Journal

High Journal

Vad gör du vanligtvis under ett rus? Lägg bort fjärrkontrollen och din smartphone för en sekund och lösgör dig själv i en värld av kreativitet. Skriv, rita, färglägg och dröm med Royal Queen Seeds High Journal.
(1) Skriva en recension
På REA!
Reducerat pris!
€ 19.90

€ 19.90 (-0%)

Lägg till i Sparade Objekt
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • Mer information
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

High Journal: Att röka kommer aldrig att bli densamma igen!

Royal Queen Seeds High Journal ger cannabisälskare chansen att fördjupa sig i en rik sensorisk och reflekterande miljö. Mer än bara en dagbok, dessa sidor ger användare chansen att leda ut sina tankar via en penna, men tillhandahåller även så mycket mer.

Varför inte prova att skriva en High-Ku på tre rader? Inte på humör för att skriva? Oroa dig inte! Hoppa bara fram några sidor och måla några porträtt. Om du föredrar att färglägga i stället så hoppa till bilderna på mandalas, vågmönster och andra psykoaktiva motiv. Det vore logiskt om det slutar där, men det gör det inte.

High Journal ger dig även chansen att namnge och beskriva din egen sort, att följa vårt läckra Space Cake-recept och kartlägga dina resor till de destinationer du alltid drömt om (oroa dig inte, vi har även markerat områden där cannabis för närvarande är lagligt).

Varför inte omvandla dina röksessioner från vardagligt puffande till en uppslukande upplevelse som kommer att tända din kreativitet och passion? High Journal är aktivt skapad för att höja din sinnesstämning och din resa genom engagerande aktiviteter. High Journal är tillverkad i Spanien av högkvalitativt papper och med en estetisk silverstämpel på omslaget.    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Only registered user can ask a question. Logga in
Rekommenderade Produkter
Kunder som köpteDennaprodukt köpte även

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.