Royal Cheese Auto: Förbered dig för exceptionellt skunkiga aromer
Cannabissorten Royal Cheese Auto, även känd som Cheese Auto, härstammar från den legendariska Cheese-sorten. Framtagen i Storbritannien, har denna sort fått ett rykte för sina skarpa aromer och lugna effekter. På samma sätt ärvde Royal Cheese Auto också de snabba tillväxttiderna och de euforiska effekterna av sin prisbelönta föräldrasort Royal Critical Auto. Totalt sett har Cheese Auto 50 % indica genetik, 30 % sativa och 20 % ruderalis.
Aromer, smaker och effekter av sorten Royal Cheese Auto: Upplev en lugn kropp och ett klart sinne
Royal Cheese Auto-frön ger upphov till plantor som är packade med stickande aromatiska föreningar inklusive terpener och aromatiska svavelföreningar, som kombineras för att avge aromer av skunk och ost. Slutligen, höga nivåer av terpenen beta-karyofyllen tillför toner av peppar till blandningen. Samtidigt utövar ett THC-innehåll på 15 % ett varmt, lugnande och avslappnande kroppsligt rus som håller sinnet klart och skarpt. Tänd på dessa knoppar på kvällen för att uppleva euforianfall följt av seriösa munchies.
Odla Royal Cheese Auto cannabisfrön: Dra nytta av blixtsnabba odlingstider
Royal Cheese Auto cannabisfrön gror konsekvent och producerar friska plantor under rätt förhållanden. Gro frön med pappershandduksmetoden för bästa resultat och överför dem till 11-liters krukor när pålroten når en längd på cirka 2 cm. Ha dina lampor tända i 24 timmar om dygnet så snart groddar dyker upp från jorden. I slutet av vecka två av vegetationen kommer dina växter att stå på cirka 10 cm. Under vecka tre, överväg att applicera LST om du vill behålla dina exemplar på 60 cm under hela växtcykeln. Om du hellre föredrar att odla högre växter med en stor central cola, lämna dem otränade och de kommer att toppa på 100 cm inomhus och 120 cm utomhus. Om du planerar att flytta dina växter utanför, placera dem i ett soligt läge och se till att hålla dem välbevattnade i torrt klimat.
Under blomningen kommer plantorna att sträcka sig något och börja utveckla täta, avsmalnande colas. Tunna ut baldakinen varje vecka med en beskärningssax för att säkerställa att varje knopp utsätts för direkt ljus. Du kan minska ljuscykeln inomhus till 18 timmar på och sex timmar av under denna tid för att spara energi. Genomvattna dina växter under de sista två veckorna av odlingscykeln genom att undanhålla alla näringsämnen. Efter en total odlingstid på 11–12 veckor, förbered dig på att skörda upp till 475 g/m² från inomhusväxter och 210 g/planta från de som odlas utomhus.