• Sweet ZZ Automatic
 • Sweet ZZ Automatic

Sweet ZZ Automatic

Har du någonsin hört talas om en autoblommande sort med ett THC-innehåll på 18%? Det hade inte vi heller, så vi skapade en.
 4.5/5 (14) Skriva en recension
Number of seeds:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
€ 25.00
Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

Sweet ZZ Automatic: En autoblommande abnormitet

Sweet ZZ Automatic är ett pionjärsteg i världen av autoblommande genetik. Den kör över de flesta andra kultivarer när det kommer till kraft, smak och avkastning. Nybörjarodlare dras ofta till autoblommande sorter då de är enkla att odla. Mer avancerade odlare väljer dock ofta fotoperiod-sorter för att få större avkastningar. Sweet ZZ Auto kombinerar dessa egenskaper för att möta behoven från både nybörjare och erfarna odlare. Den är väldigt enkel att odla och producerar en skörd som konkurrerar ut de flesta fotoperiod-sorter.

Våra skickliga odlare skapade detta exemplar genom att använda förstklassiga föräldrasorter. Från början var målet att höja standarden på autoblommande genetik. Avkastning och effekt var essentiella faktorer, men den behövde även smaka fantastiskt. Våra odlare valde Zkittlez som den första föräldern, av just den anledningen. Dess prisbelönta smak och arom tillförde en härlig aptit, och dess indica-rus bidrog till en avslappnande effekt. Sedan behövde vi hitta något lika smakfullt för att få in lite autoblommande genetik i blandningen. Diesel Auto var det perfekta alternativet. Denna sort tillför en söt nyans och stoltserar med en snabb tillväxtcykel. Våra expertodlare kombinerade noggrant deras genetik och resultatet var enastående. Sweet ZZ Automatic föddes och dess egenskaper fick oss att häpna.

EFFEKTER, SMAK OCH AROM AV SWEET ZZ AUTOMATIC

Sweet ZZ Automatic ärvde en genetisk indica-dominant profil. Den ger ett övervägande, berusande rus som riktar in sig på kroppen. Att beskriva denna effekt som avslappnande, skulle vara en underdrift. Vi tog ett exemplar av dess blommor till laboratoriet och konstaterade en monstruös THC-nivå på 18%. En sådan hög koncentration av cannabinoiden ger kroppen en otroligt lugnande effekt som stoppar ångest och stress med en gång. Sweet ZZ Auto är en superb, rekreationell sort när du och dina rökkompisar vill drömma er bort. Beställ lite mat, sätt på en bra film och fly från verkligheten en stund.

En rad avslappnande terpener förstärker det intensiva och långvariga ruset. Dessa molekyler tillhandahåller delikata smaker och påverkar effekten dramatiskt. Caryophyllene är den terpen som det finns rikligast av i Sweet ZZ Auto, och den bidrar med noter av krydda och peppar. Intressant nog spelar molekylen även rollen som cannabinoid. Caryophyllene aktiverar CB2-receptorer i det endocannabinoida systemet för att producera en antiinflammatorisk effekt. Denna mekanism stärker den allmänna, terapeutiska potentialen av Sweet ZZ Auto.

Sorten innehåller även höga nivåer av humulene som ger en humleaktig smak och doft. Limonene är en annan framträdande terpen i blandningen och den erbjuder en not av citron och antiångest-effekter.

ATT ODLA SWEET ZZ AUTOMATIC

Okej, så den är laddad med THC och smakfulla terpener. Vad mer kan man begära? Nåväl, gör dig redo för den stora finalen. Sweet ZZ Automatic producerar en imponerande avkastning på inom en otroligt kort tidsram. Efter att fröna gror, producerar den ett tätt tak av mogna knoppar på ungefär 75 dagar. Under denna tid växer den sig till en höjd på cirka en meter.

Om du planerar att odla denna sort inomhus så kan du förvänta dig en maximal avkastning på 400 g/m². Om du är en utomhusodlare, kommer du få en robust avkastning på cirka 160 g/m².

 • Typ av sort: Auto-flowering
 • THC: 18%
 • CBD: Låg
 • Utbyte inomhus : 350 - 400 gr/m2
 • Utbyte Utomhus : 90 - 175g/plant
 • Höjd Inomhus : 70-120 cm
 • Höjd Utomhus : 100 - 120 cm
 • Blommande: 6 - 7 veckor
 • Skörd-månad : 8-9 veckor efter det första skottet
 • Genetisk bakgrund: Sweet ZZ x Diesel Auto
 • Typ : Sativa 35% Indica 60% Ruderalis 5%
 • Effekt: Stenad
 • Klimat : Kall
 • Smak: Citrus, Ljuv

  By R. R. on 27/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Very strong
  Comment : Strong power and good taste,very good

  By A. S. on 27/Mar/2020 :
  (4)

  Title : Love the taste and the fast grow
  Comment : Ideal for e quick grow in between

  By V. M. on 26/Mar/2020 :
  (5)

  Title : so far so good!
  Comment : this seed germinated in 2 days :) i'm very confident in the jump and i'm aiming for the mind-boggling stigmas. thank you very much!!!!

  By L. G. on 25/Mar/2020 :
  (5)

  Title : je recommande
  Comment : pousses très bien. bon rendement

  By G. S. on 25/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Supergood!
  Comment : Very high! It's feeling good!

  By N. M. on 20/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Nice
  Comment : Very good

  By S. D. on 18/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Good
  Comment : Good

  By J. T. on 02/Mar/2020 :
  (5)

  Title : quality
  Comment : beste autozaad tot nu toe vind ik

  By J. S. on 20/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Very Good Top besser geht nicht
  Comment : Immer wieder top Ware schmeckt echt gut

  By S. P. on 14/Feb/2020 :
  (4)

  Title : top
  Comment : verry verry top

  By E. D. on 12/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Good
  Comment : Very Good ohne


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Rekommenderade Produkter
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.

Categories

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.