• Purple Lemonade Automatic

Purple Lemonade Auto

Purple Haze x Lemon Skunk x Sweet Skunk Auto

Purple Lemonade Auto kommer från Purple Haze, Lemon Skunk och Sweet Skunk Auto. Denna legendariska trio skickade vidare höga nivåer av THC, smaker av lavendel och godis och snabba odlingstider till sin avkomma. Purple Lemonade Auto producerar stora avkastningar samtidigt som den förblir liten, diskret och lätt att hantera. Köp dessa frön och njut av en av de snabbaste och mest belönande sorterna.
(2) Skriva en recension
Antal Frön:
1x
€ 14.50
3x
€ 34.50
5x
€ 52.50
10x
€ 95.00
På REA!
Reducerat pris!
€ 34.50

€ 34.50 (-0%)

Lägg till i Sparade Objekt
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • Mer information
  • Tekniska data
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

Purple Lemonade Auto: Snabb och läcker

Purple Lemonade Auto rankas som en av de starkaste autoblommande sorterna som finns och erbjuder söta, fruktiga och blommiga smaker. Inte bara det, den trampar på gasen fram tills skörd och levererar goda avkastningar. Med kraften från dessa tre föräldrasorter så undrar man om det finns något som denna indica-hybrid inte klarar av?

Purple Lemonade Auto cannabisfrön: Avkomman till Purple Haze, Lemon Skunk och Sweet Skunk Auto

Våra förädlare skapade denna variant genom att börja med Purple Haze, en legendarisk sativa-dominant sort som är känd för sitt euforiska rus och söta, kryddiga smak. Därefter adderades Lemon Skunk till blandningen för att tillföra en upplyftande effekt och mängder med skunkiga fytokemikalier. Slutligen valdes Sweet Skunk Auto för att bidra med snabb tillväxt och fler munvattnande smaker. Purple Lemonade Auto uppstod från denna trio och det är en snabb och kraftfull indica-dominant hybrid.

Effekt och smak från cannabissorten Purple Lemonade Auto

Purple Lemonade Autos namn ger en hint om dess munvattnande smaker. Trots att dessa knoppar smakar fantastiskt i form av en joint, blunt eller bong, så är det vejpning som verkligen tar fram den fulla smakupplevelsen. Njut av smakrika noter av godis, citrus och lavendel som blandas i gommen. Då dessa smaker avtar, kommer du att känna ett snabbagerande rus som drivs av ett THC-innehåll på 22 %. Spänn fast dig för en upplyftande, euforisk och fysiskt avslappnande upplevelse som kan avnjutas ensam eller i sällskap med goda vänner.

Odlingsegenskaper för Purple Lemonade Auto-frön

Purple Lemonade Auto-frön producerar kraftiga och snabbväxande växter som går från grodd till skörd på bara 10-12 veckor. Plantans indica- och ruderalis-genetik visas verkligen upp när det kommer till plantans höjd och internodala avstånd. Plantorna förblir ganska kompakta, både inomhus och utomhus, men knappast på bekostnad av skördekvantiteten. Inomhusplantor bibehåller en diskret höjd på 60-100 cm men krämar ut 425–475 g/m². Utomhus växer plantorna upp till 120 cm i större behållare och erbjuder en avkastning på 130–180 g/planta. Dröj inte! Sätt Purple Lemonade Auto-frön i jorden idag.

Purple Lemonade Auto data sheet
Typ av sort: Auto-flowering
Genetisk bakgrund: Purple Haze x Lemon Skunk x Sweet Skunk Auto
THC: 22%
CBD: Låg
Typ : 25% Sativa 70% Indica 5% Ruderalis
Blommande: 7 - 9 veckor
Skörd-månad : 10-12 veckor efter spiring
Höjd Inomhus : 60 - 100 cm
Höjd Utomhus : 70 - 120 cm
Utbyte inomhus : 425 - 475 gr/m2
Utbyte Utomhus : 130 - 180 gr/plant
Effekt: Euforisk, Fysiskt avslappnande, Upplyftande
Smak: Citrus, Godis, Lavendel


    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Only registered user can ask a question. Logga in
Rekommenderade Produkter
Kunder som köpteDennaprodukt köpte även

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.