By Max Sargent

RQS VINNER BÄSTA FRÖBANK PÅ SPANNABIS 2019

Royal Queen Seeds Best Seedbank Spannabis 2019Årets Spannabis 2019, den sextonde utgåvan av mässan, var en spännande, rolig, packad och informativ helg med en trevlig atmosfär och ett fantastiskt soundtrack. Vår återkomst till Spannabis 2019 var starkare än någonsin när vi konsoliderade oss som en av de ledande fröbankerna i världen. Ett faktum förstärkt av helgens höjdpunkt: Royal Queen Seeds vann priset "Bästa Fröbank" på utställningen. På en extremt konkurrenskraftig europeisk och global cannabismarknad får en sådan utmärkelse oss att känna oss varma och lyckliga, och även ödmjuka av och stolta över våra fans och dedikerade team för att göra det så.

ROYAL QUEEN SEEDS BÅS

Många besökare uppskattade live-musiken de fick ta del av medan de promenerade i perfekt väder runt presentationerna av 200 cannabisföretag på Fira de Cornellá. Inkluderat var det första besöket av RQS två våningsmonter, som täckte 75m2 per våning, där besökare kunde njuta av RQS-atmosfären och bli fast i solen. Vi hade till och med ett speciellt spel för fans att spela: Jackpot-spelet. Alla älskade det och många priser utdelades - det skapade många glada ansikten när de tog sig runt resten av mässan.

Video id: 484519527

TRÄFFA VÄNNER, FANS OCH CANNABISKÄNDISAR PÅ SPANNABIS 2019

Naturligtvis skulle vår tid på Spannabis inte vara komplett utan att få lite ansikte mot ansikte med alla besökare. Vi hade några spännande möten med kunder, fans och branschvänner i en positiv gräsvänlig miljö.

Vi hade också nöjet att få besök av många cannabiskändisar som kom in för en pratstund. Ett av dess celeb-möten var med Ed Rosenthal - som var där i början av kampen för cannabislagsreformen och skrev en av de tidigaste marijuana-odlingsböckerna. Vi träffade också Urban Remo - en modern odlingsexpert som kan identifiera bra gräs på direkten. Andra influenser som kom förbi för att hänga var Yoidi Ganja Zone, That Weed Couple, El Sendero de la Maríaa och 4.20cult. Som ni kan se hade vi par kändisgalna dagar!

En stor konversationspunkt var cannabisens framtid. Spännande projekt runt om i världen, särskilt i USA och Kanada, kartlägger vägen för en väl reglerad global cannabisindustri. Detta var ett hett ämne, eftersom ICBC tidigare i helgen diskuterade hur man kan reformera cannabislagar i motstridiga länder. Det är en spännande tid i cannabisindustrin, där varje år ser grönare och grönare ut!

TRÄFFA VÄNNER, FANS OCH CANNABISKÄNDISAR PÅ SPANNABIS 2019

SE DIG NÄSTA ÅR PÅ SPANNABIS 2020!

Under de kommande 12 månaderna fram till Spannabis 2020 kommer vi att fortsätta erbjuda fantastiska cannabisfrön, service och information som har hjälpt oss på RQS och dess brödraskap att växa till vad det är idag. Men oroa dig inte, vi kommer inte att ta det lugnt utan kommer att fortsätta att utvecklas med helt nya sorter och banbrytande vägledning. Vi hoppas att vi ses igen nästa år!

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.