Framtiden är grön och kanske kan din karriär vara det också

Royal Queen Seeds är ett utmärkt ställe att odla en karriär hos. Var annars kan du sätta dina talanger till jobb och vara en del av den bästa cannabis fröbanken i Europa? Det tar mycket mer än mästare av cannabisuppfödare och marijuana-genetik på topphyllan för att göra en fantastisk fröbank. Vi behöver kopiösa mängder av hårt arbetande, kreativa människor för att hålla växtljusen igång.

Är du fast i råttfällan? Kan inte få någon tillfredsställelse? Trött på att arbeta för mannen? Kanske behöver du en karriärändring. Eller kanske så måste du gå med i ett vinnande lag där din karriär kommer att blomstra. Royal Queen Seeds har kommit en lång väg på mycket kort tid. Vi vet att framtiden är grön. Eftersom vi fortsätter att attrahera nya medicinska och fritidsodlare måste vi också öka vårat personalantal.

ÄR DU ROYAL QUEEN SEEDS MATERIAL?

Royal Queen Seeds vill ha folk med en passion för cannabis på laget. Men du måste absolut ha ett spel också. Vi kommer att anställa för en mängd olika positioner inom en snar framtid. Naturligtvis behöver vi några cannabiskännare med mästarnivå inom odling. Men vi har gott om möjligheter utanför odlings operationen också.

Har du en väg med ord? Vi letar efter författare. Är du flerspråkig? Vi fortsätter att skapa innehåll på flera språk, så översättare kommer också att krävas. Eller kanske har du en konstnärlig sida? Bra, för att vi behöver också grafiska designers.

Kanske letar du efter en mer konventionell roll inom ett okonventionellt sällskap? Om så är fallet är det perfekt. Vi kommer att rekrytera för marknadsföring, kundsupport och butiksassistents positioner. Royal Queen Seeds är om att ansluta odlare med de bästa feminiserade cannabis-fröna. För att uppnå detta kärnmål är det viktigt att vi har den bästa front- och back-office personell på laget.

Detta är din chans att bidra till den globala cannabis gemenskapen och jobba för den ledande cannabis fröbanken. Så, om du tycker att du är gjord av "rätt saker", skicka ditt CV till oss i kontaktformuläret.

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.