Rök-Rapport: Royal Jack Autoflowering

Royal Jack Automatic är en snabbare version av den ursprungliga Jack Herer cannabis-strainen - tack vare ett litet tillägg av ruderalisgenetik - med det high och en smak som är sann till originalet. Hennes THC-innehåll sväller runt 16%.

Hon är en väldigt enkel odlande växt, men idag tänkte vi att vi skulle fokusera på hennes rök. Vi samlade några gram Royal Jack Automatic för att ge dig en inblick i hur hon klarar sig i en joint! Så här är vår rökrapport:

Jack Herer Autoflowering Cannabis

ROYAL JACK AUTOMATIC'S UTSEENDES LOCKELSE

Så fort vi öppnade härd-burken märkte vi en fräsch, pepprig arom med en hazey-kvalitet som var väldigt nära den vanliga Jack Herer som vi hade smakat förut. Om något så var det bara lite mildare och lite mer naturligt.

Blommorna var täta, med tanke på att de kom från en autoflowering-strain, men definitivt inte stenhård. Utseende-vis, så uppfyllde de mer än våra personliga standarder för kvalitet: knubbiga, runda och gröna, med en beröring av guldfläckar och bara tillräckligt synliga kristaller för att ge dem en liten gnista.

Klibbig till beröring, men inte alltför så, de bröt upp snyggt och släppte ut en andra explosion av subtil doft när vi smulade budsem för hand före grindern. Den slutliga konsistensen var perfekt för antingen en bowl eller för att rulla en spliff. Eftersom att vi hade papper till hands, rullade vi upp vår Royal Jack Automatic och förberedde oss på att tända på.

SMAKEN AV ROYAL JACK AUTOMATIC

Röken smakade nästan exakt som Jack Herer: tallig och jordig på inandningen och söt, hashig och hartsartade på utandningen. Några av oss hostade en eller två gånger, men det var inget allvarligt. Vi har provat många autoflowering-strains under det senaste året eller två, så våra förväntningar var blygsamma. Men vi blev positivt överraskade av den här fina och komplexa smakprofilen. De flesta av oss kunde fortfarande känna smaken av Royal Jack Automatic mycket svagt nästan en halvtimme senare.

Vi gillar att gå fullt ut när det gäller att härda weed, så Royal Jack Automatic som vi rökt kändes mycket smidigt och mjuk på gommen.

Jack Herer Cannabis Bud

ROYAL JACK AUTOMATICS EFFEKTER

När vi tog den tredje träffen av Royal Jack Automatic kände de flesta av oss ett märkbart hjärn-surr som började med en pirrande känsla över näsan och pannan. Hög-et stärktes under de närmaste 20 till 30 minuterna till ett fullblåst euforiskt hög som fick oss att skratta åt allting. Det var ganska socialt och kreativt. Det hjälpte oss till och med att brain-storma några idéer för vår nästa rökrapport!

Video id: 266470429

ROYAL JACK AUTOMATIC: ROLIG, GLAD RÖKNING

Royal Jack Automatic var inte lika stark som en original Jack Herer, men den var mer funktionell. Det skulle vara en bra rök för alla som vill ha en trevlig, lycklig känsla utan för mycket energi. Frekventa rökare kan kanske använda detta för dagtimmar, om de provar det på en helg först och kan unna sig av mått före eller under arbetet. Enda nackdelen var att det gav oss alla ett dåligt fall av cottonmouth. Se till att du har mycket av din favoritdryck till hands om du bestämmer dig för att röka Royal Jack Automatic. Förutom det, så är det här en mycket trevlig strain som vi skulle rekommendera till alla som söker en mellanklass sativa, speciellt om de har bråttom att skörda några snygga buds.

Buy Royal Jack Automatic

Jack Herer är en underbar strain, döpt efter en underbar man. Han var en outtröttlig Cannabis legaliseringsaktivist och författare till boken The Emperor Wears No Clothes, även kallad Hampa Bibeln. Han var en kraftfull röst i cannabisrörelsen fram till sin död i 2010.

Buy Royal Jack Automatic

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.