Fat Banana: Störst & fetast banana kush

OMGJORD CANNABIS

I en nära framtid, kommer cannabis-kulturen att förändras genom en ny, kraftfull hybrid. Fat Banana är glimten av en utopisk framtid. För att utföra detta konststycke, har mäster uppfödarna på RQS sökt ut den finaste genetiken och investerat tid åt att ta fram Royal dankness. Genom att börja med ett strikt urval för att identifiera de mest potenta och tyngsta framställning av Banan OG provexempel, var utmaningen att blanda alla de mest önskvärda egenskaperna och eliminera de få bristerna i Banana OG produktionen. Genom att korsa, förbättra och stabilisera avkomman i ett maniskt sökande efter en klibbig grön perfektion, är Fat Banana en överlägsen sinsemilla; din växt bör inte ha mindre organiska egenskaper.

Fat Banana

HÖGPRESTERANDE ODLING

För odling eller utomhus i varmare klimat, är svullna, saftiga, och skimrande knoppar att vänta. Otränade växter kan växa lite längre än den genomsnittliga indica bushen, men hennes uppsvällda trophy cola är verkligen en syn att skåda. Å andra sidan, är Fat Banana mångsidig och svarar även bra på beskärning och utbildningstekniker.

Blomning inomhus kommer att ske ganska snabbt och kraftigt med bara 8 veckor av standard 12-12 som krävs. Offentliga ganja-oldare bör förbereda sig för att satsa på överdimensionerade cola-drycker och knopp-lastade sidogrenar för stöd. I slutet av September, kommer troligtvis en imponerande skörd att tippa vågen.

Ekologisk odling rekommenderas starkt. Bortsett från tidsdoser av bloom boosters, har Fat Banana inga speciella utfodringskrav. De flesta växter svarar bäst på frekvent lätt/mellan-stärkta näringslösningar. Hur som helst, enastående avkastning kan uppnås med hydrokultur, se bara till att vattna.

SOFF-LIGGANDE EFFEKTER

Människor och schimpanser delar 95-98% av samma DNA, enligt genetiker. På samma sätt, har Fat Banana gjort ett stort evolutionärt steg framåt för att lämna trädgårdsvarianter och Banana OG bakom. THC-nivåer kan överstiga 25%. Hög skogsfrukt och klassiska kush-dofter hoppar direkt ur påsen. Glittrande gooey nugs ser ut som de sipprar trichomes.

Några få bloss kommer att vara tillräckligt för att ta den tillfällige användaren direkt till drömlandet, medan finsmakare med en högre tolerans kommer att ha en kort möjlighet att njuta av den flödande banansmaken, innan en tung fysisk soff-effekt slår in. En omättlig hunger kommer att slå in om du kan förbli medveten tillräckligt länge. Dålig aptit och sömnlöshet kommer plötsligt inte vara ett problem. Motståndet är fruktlöst. Fyll upp kylskåpet, hitta en tv-show att dra igenom, och slå dig ner bekvämt i soffan. Fat Banana är den nya, kraftfulla sinsemilla.

Fat Banana

Fat Banana is a prime Kush strain with a genetic background tracing back to OG Kush x Chiquita Banana. It is a heritage with a lot of power behind it, creating a foundation for Fat Banana’s greatness.

Buy Fat Banana

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.