By Luke Sumpter

Fat Banana: Störst & fetast banana kush

Fat Banana: Störst & fetast banana kush

Omgjord cannabis

I en nära framtid, kommer cannabis-kulturen att förändras genom en ny, kraftfull hybrid. Fat Banana är glimten av en utopisk framtid. För att utföra detta konststycke, har mäster uppfödarna på RQS sökt ut den finaste genetiken och investerat tid åt att ta fram Royal dankness. Genom att börja med ett strikt urval för att identifiera de mest potenta och tyngsta framställning av Banan OG provexempel, var utmaningen att blanda alla de mest önskvärda egenskaperna och eliminera de få bristerna i Banana OG produktionen. Genom att korsa, förbättra och stabilisera avkomman i ett maniskt sökande efter en klibbig grön perfektion, är Fat Banana en överlägsen sinsemilla; din växt bör inte ha mindre organiska egenskaper.

Högpresterande odling

För odling eller utomhus i varmare klimat, är svullna, saftiga, och skimrande knoppar att vänta. Otränade växter kan växa lite längre än den genomsnittliga indica bushen, men hennes uppsvällda trophy cola är verkligen en syn att skåda. Å andra sidan, är Fat Banana mångsidig och svarar även bra på beskärning och utbildningstekniker.

Blomning inomhus kommer att ske ganska snabbt och kraftigt med bara 8 veckor av standard 12-12 som krävs. Offentliga ganja-oldare bör förbereda sig för att satsa på överdimensionerade cola-drycker och knopp-lastade sidogrenar för stöd. I slutet av September, kommer troligtvis en imponerande skörd att tippa vågen.

Ekologisk odling rekommenderas starkt. Bortsett från tidsdoser av bloom boosters, har Fat Banana inga speciella utfodringskrav. De flesta växter svarar bäst på frekvent lätt/mellan-stärkta näringslösningar. Hur som helst, enastående avkastning kan uppnås med hydrokultur, se bara till att vattna.

Fat Banana

Fat Banana
Banana x OG Kush
350 - 400 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 veckor
THC: 25%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
170 - 200 cm
Sent i September
Lugnande

Köp Fat Banana

Soff-liggande effekter

Människor och schimpanser delar 95-98% av samma DNA, enligt genetiker. På samma sätt, har Fat Banana gjort ett stort evolutionärt steg framåt för att lämna trädgårdsvarianter och Banana OG bakom. THC-nivåer kan överstiga 25%. Hög skogsfrukt och klassiska kush-dofter hoppar direkt ur påsen. Glittrande gooey nugs ser ut som de sipprar trichomes.

Några få bloss kommer att vara tillräckligt för att ta den tillfällige användaren direkt till drömlandet, medan finsmakare med en högre tolerans kommer att ha en kort möjlighet att njuta av den flödande banansmaken, innan en tung fysisk soff-effekt slår in. En omättlig hunger kommer att slå in om du kan förbli medveten tillräckligt länge. Dålig aptit och sömnlöshet kommer plötsligt inte vara ett problem. Motståndet är fruktlöst. Fyll upp kylskåpet, hitta en tv-show att dra igenom, och slå dig ner bekvämt i soffan. Fat Banana är den nya, kraftfulla sinsemilla.

Fat Banana Automatic: Inte mindre imponerande

Att förbättra Fat Banana är praktiskt taget omöjligt. Kombinationen av ett djupt kroppsrus och härliga smaker av tropiska frukter sitter fint varje gång. För att göra den här hårt slående sorten tillgänglig för nybörjare, tog våra förädlare sortens rena genetik och skapade en av de mest kraftfulla och produktiva autoblommande sorterna på jorden.

Genom att korsa det kraftiga exemplaret med den lika goda Cookies Auto, har våra förädlare skapat en avkomma med 70 % indica-genetik, 20 % sativa och 10 % ruderalis.

Fat Banana Automatic kärnar ut täta, avsmalnande knoppar som nästan droppar av harts. Titta tillräckligt nära, så kommer du få se den här viskösa substansen löddra över blommorna. Inomhusplantor toppar på en enkelt hanterbar höjd (100 cm) och producerar upp till 450 g/m², medan dess utomhusmotsvarighet blir 120 cm hög och pumpar ut mellan 90 och 175 g/planta. Den här lilla sorten kan lätt gå obemärkt förbi under rätt förhållanden, vilket gör den till en ideal kandidat för hemliga inomhusodlingar och gerillaoperationer utomhus.

Även om dess blommor kan verka små och oskyldiga, så besitter de en hårt slående fytokemisk hemlighet. Det krävs bara ett bloss för att känna hur sortens THC-innehåll på 22 % tar sig igenom blodomloppet och börja lysa upp CB1-receptorer. Spara dessa blommor till kvällen för att verkligen njuta av dess lugnande omfamning.

Fat Banana

Fat Banana Auto
Fat Banana x Cookies Auto
375 - 450 gr/m2
70-100 cm
7 - 8 veckor
THC: 22%
Sativa 20% Indica 70% Ruderalis 10%
90 - 175g/plant
80 - 120 cm
9-10 veckor efter spiring
Klar, Lugnande

Köp Fat Banana Auto

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.