Gratis cannabisfrön / gratis cannabismerch - Denna kampanj är endast tillgänglig i vår nätbutik

Fria Frön

Som ett av de snabbast växande cannabisfröföretagen i Europa kan Royal Queen Seeds erbjuda högkvalitativa frön till rimliga priser sedan många år. Våra egna sorter har redan vunnit olika internationella cannabis-tävlingar. Vi är så säkra på kvaliteten på våra frön så att vi har bestämt oss för att lansera ett särskild GRATIS fröerbjudande!

Från och med nu, bara en begränsad tid, ger vi bort en generös tillförsel av våra topp cannabisfrön GRATIS!

Ja det är rätt, du kommer att få GRATIS frön med *varje beställning du lägger! Missa inte denna fantastiska möjlighet och kolla på några av de enastående fröerna i vår giveaway: Amnesia Haze, den legendariska hjärn-reset monsterstammen. White Widow, moderen till "White Strains" -familjen; Indica Crystal Extreme aka ICE, den super-kådiga indicaen; Kritisk, den högt beprövade avkastningsbomben; Royal Moby, den snabb-blommande inomhusjätten, och många fler!

För varje order på €25 i vår webbbutik får du 1 slumpmässigt fritt frö. Om du spenderar €50 får du 3 fria frön. Om din orderingång är €75 så får du 5 gratis frön. Spenderar du €135, och du får 10 gratis frön från oss. Du kan ta en titt på tabellen nedan för att få ytterligare information.

Våra gratis-frön väljs slumpmässigt, men vi kommer att göra vårt bästa för att förse dig med fotoperiodfrön om du huvudsakligen köpte fotoperiod, feminiserade stammar eller gratis auto-blommande frön om du köpte auto-blommande sorter.

Om du har några frågor om denna speciella promotion, tveka inte att kontakta vårt supportteam och vi kommer gärna att hjälpa dig.

* The Royal Queen Seeds gratisfrö promotion är endast tillgänglig för regelbundna köp. Bulkfröinköp är helt uteslutna från denna eller någon annan Royal Queen Seeds-kampanj.

Gratis Royal Queen Seeds Cannabis Merchandise

Vissa frö-företag skulle vara mycket glada att kunna erbjuda samma kvalitet av frön som vi. men naturligtvis har vi på Royal Queen Seeds högre krav. Vi vill belöna våra lojala kunder med något speciellt! Vi ger också bort Royal Queen Seeds merchandise, inklusive RQS klipper-tändare, RQS rökpapper, affischer och klistermärken, tillsammans med andra coola RQS produkter! Och slutligen finns det alltid en bra möjlighet att våra lojala kunder hittar gratis frön med i sin order! För att få en uppfattning om vilka gratis Royal Queen Seeds cannabisvaror som ingår i varje inköpsnivå, så är här de grundläggande RQS-kampanjerna och varukategorierna.

GRATIS FRÖ

€ 25,- 1 Gratis Frö
€ 50,- 3 Gratis Frön
€ 75,- 5 Gratis Frön
€ 110,- 8 Gratis Frön
€ 135,- 10 Gratis Frön
€ 200,- 15 Gratis Frön
€ 260,- 20 Gratis Frön
€ 325,- 25 Gratis Frön
€ 390,- 30 Gratis Frön
€ 455,- 35 Gratis Frön
€ 520,- 40 Gratis Frön
€ 585,- 45 Gratis Frön
€ 650,- 50 Gratis Frön
€ 715,- 55 Gratis Frön
€ 780,- 60 Gratis Frön
You will receive a random pack from the Royal Queen Seeds collection

Great Value

Best Offer

FREE MERCHANDISE

€ 25,- NA NA NA
€ 50,- NA NA
€ 75,- NA
€ 110,-
€ 135,-
€ 200,-
€ 260,-
€ 325,-
€ 390,-
€ 455,-
€ 520,-
€ 585,-
€ 650,-
€ 715,-
€ 780,-
  Grinder Stickers Smoking Paper Lighter Posters  

Great Value

Best Offer

 

Fröen

Free feminized cannabis seeds with your order

Av alla dessa gratis cannabisprylar är det nog bara fröen som fångat din uppmärksamhet. Gratisfröna väljs ut slumpmässigt. Du behöver inte oroa dig dock. Fröna kommer från några av våra varietéer så som Amnesia Haze, Critical, Royal Moby, White Widow, eller någon annan prisvinnande strain. Det roliga är att försöka se vilken som är vilken. Oavsett kommer det bli en behaglig överraskning.

 

Grinder

Free RQS Grinder with every cannabis seed order

Det perfekta sättet att mala ner dina nyodlade Royal Buds. Det spelar ingen roll om du vill röka dina royal cannabisbuds eller använda de till att baka en kaka. För båda sätten är det väldigt användbart att ha en cannabisgrinder som ser till att din cannabis är jämnt fördelad över din joint eller kaka. Inga mer klibbiga fingrar från att dela upp en bud med dina händer. Allt det klibbiga kommer nu hamna i din joint.

 

Stickers

Free Cannabis Stickers

En annan av de fantastiska samlarföremålen inkluderat i de flesta av dessa paket är våra stickers. Klistermärkena inkluderar Royal Queen Seeds logga tillsammans med en cool illustration av en av de cannabis-sorter vi säljer. Dessa små konstverk kommer se fantastiska ut på vilket hårt underlag som helst.

 

Papper och Filter

Free smoking papers and rolling papers

De rullpapper och filter vi erbjuder kommer ge dig en fantastisk tripp. De är designade att försäkra en jämn, långsam glöd. Detta ger dig till att njuta och absorbera ditt gräs. De måttar in på 4.5 gånger 10.8 centimeter och kommer inte blanda sig i med smaken av din favoritstrain. Filtrena kommer låta dig få i dig varenda liten droppe av det gröna guldet i din joint utan att bränna dig.

 

Tändare

Free RQS Lighter

Clippertändare har länge varit associerade med 420-livsstilen. Det finns goda skäl till detta. Tändare har en långsträckt form som gör den säker att hantera. Den avtagbara flinthållaren kan användas som ett litet pipverktyg. Och eftersom den är påfyllningsbar och tar ersättningsflintor kan den användas i flera år framöver. Royal Queen Seeds tändare är elegant svart med företagets logga, telefonnummer, webbadress och emailadress. Bland rökartändare, är det en av de bästa.

 

Affischer

Free Cannabis Posters

Äntligen finns det fantastiska cannabisaffisher. Det finns fem olika posters med fyra populära strains i några utomjordiska scener. Du kan njuta att bilder från Northern Light, Fruit Spirit, Amnesia Haze eller Shining Silver Haze och ge lite klass till det rum du väljer att pryda med dessa.

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.