• Speedy Chile (Fast Flowering)
 • Speedy Chile (Fast Flowering)

Speedy Chile (Fast Flowering)

På Royal Queen Seeds, har vi designat vårt nya Speedy Chile feminiserade cannabis frö för att blanda de bästa egenskaperna från våra favoritsorter. De snabbt blommande versionerna av våra grödor är ett idealiskt alternativ till auto-blommande cannabis-sorter för de har en högre potens och är också utvecklade för kortare perioder i blom.
 4.5/5 (162) Skriva en recension
Antal Frön:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
€ 21.50
Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

Grym smak och avslappnande high

Speedy Chili-variationen var framtagen genom att korsa en tredje generations auto-blommande planta med en klon, erhåller dig med ett feminiserad cannabis-frö som är idealisk både inomhus och i utomhus trädgårdar. Eftersom vissa odlare har varit tveksamma till att omfamna auto-blommande plantor på grund av dess låga THC-nivå, så har vi utvecklat vår nya snabba cannabis-version för att kunna skörda knoppar av oerhört hög potens.

Speedy Chili är en korsning mellan Eary Skunk x Skunk och Chile Indica, och den har en enastående smak och en avslappnande high. Early Skunk är en elit-klon som har som har fått rykte för att kunna producera medicinska marijuana blommor av den högsta kvalitén. Den potenta Early Skunk är idealisk mot smärta, sömn problem och är naturligt aptit-höjande. Speedy Chile-hybriden är 30% Sativa och 70/ Indica, så du kan förvänta dig att plantorna sträcker ut sig lite och fyller ut snyggt under blom-perioden. Blandningen erhåller också en high av enastående kvalité. Sativa-dragen kan kännas sakta krypa upp över dig, och Speedy Chile erhåller en uppåt high som är utmärkt för de som har uppgifter att utföra under dagen.

Bra sort för inomhus... och utomhus, för nybörjare... och för experter

Indican ger också en trevligt avslappnande känsla av de färdiga knopparna, detta gör Speedy Chile utmärkt för de som gillar att röka hela dagen lång. Speedy Chile feminiserat frö har en snabb livscykel, så du kan skörda fina knoppar inom så lite som åtta veckor. Denna snabbt blommande sort är en av de snabbaste på marknaden, och genetikupplägget är optimalt för de som vill maximera ut deras odlings-utrymme med snabba återvändstider mellan skördarna. Våra Speedy Chile fröer är ett excellent val för inomhus och utomhus-trädgårdar, och plantorna är lika perfekta för både nybörjare och experter. Nybörjare kommer att uppskatta faktumet att Speedy Chile kräver så lite skötsel, och erfarna odlare kan ringa in deras näring och hantverk.

Inomhus-marijuana-odlare kan förvänta en färdig cannabis-planta som är kort i formatet, den lämnar mycket utrymme i ett odlings-tält eller liten garderob. Det feminiserade cannabis-fröet är konstruerat för en kort blom-cykel, och inomhusodlare kommer att uppskatta antalet av skördar som de kan göra från deras trädgårdar. Speedy Chile kommer att vara färdig när den är mellan 50 och 100 cm hög, och skörden är upp till 525 gram per kvadratmeter.

Utomhusodlare kommer också att uppskatta Speedy Chili för att plantan vanligtvis är redo att skörda en eller två veckor innan andra sorter. Färdiga knoppar kan bli plockade i tidig september, så du kan få din produkt färdig innan höst-regnet, vilket reducerar risken för röta. Under naturlig sol, den feminiserade marijuana plantan har en utomordentlig skörd, odlare kan förvänta sig en skörd på upp till 500 gram per planta. Med en excellent high och enastående potens, Speedy Chile har testats för upp till 16 % THC, och de färdiga knopparna har väldigt lite CBD. Denna speciella blandning erhåller en high som är trevligt avslappnande och oerhört euforisk.

 • Typ av sort: Feminiserade
 • THC: 16%
 • CBD: Låg
 • Utbyte inomhus : 475 - 525 gr/m2
 • Utbyte Utomhus : 450 - 500 gr/plant
 • Höjd Inomhus : 60 - 100 cm
 • Höjd Utomhus : 100 - 170 cm
 • Blommande: 6 - 8 veckor
 • Skörd-månad : Tidigt i september
 • Genetisk bakgrund: Early Skunk x Skunk x Chile Indica
 • Typ : Sativa 30% Indica 70%
 • Effekt: Avslappnande och full av smak
 • Klimat : Värma
 • Smak: Fruktig, Tall, Kryddor

  Av J. B. on 06/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : Service parfait
  Kommentar : Apres soucis avec transporteur, RQS m'a renvoyé ma commande sans perte de temps. Reste à voir si les graines sont aussi généreuses que le service client.

  Av M. S. on 06/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : 4/5
  Kommentar : Super fast growth and great delivery service

  Av F. R. on 03/Jul/2020 :
  (4)

  Titel : Überraschend einfach
  Kommentar : Naja was soll ich sagen. Ziemlich easy und das Ding wächst und wächst. Eig kann man nichts falsch machen. Würde es empfehlen

  Av V. R. on 02/Jul/2020 :
  (4)

  Titel : Chouette graines
  Kommentar : Vraiment au top cette variété, je recommande

  Av T. B. on 01/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : First Time Grow
  Kommentar : 2/2 nice plants so far. Smells a bit like pineapple. Medium strength.

  Av B. L. on 22/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Speedy Chily
  Kommentar : Super fast growth and great delivery service

  Av M. L. on 03/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Great for the summer heat
  Kommentar : This variety is quick to germinate and easy to grow on a sunny window cill. looking like a good yield too.

  Av V. P. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Super
  Kommentar : Très bon service client, les graines ont toutes germées en 48 h et les plantes poussent très bien jusque là. Merci

  Av T. L. on 28/May/2020 :
  (5)

  Titel : Great stuff
  Kommentar : I also bought some seeds in the netherlands and these are as good as the original. :)

  Av F. M. on 25/May/2020 :
  (5)

  Titel : So spicy
  Kommentar : Bonne et rapide

  Av R. U. on 18/May/2020 :
  (4)

  Titel : super fast
  Kommentar : vero fast growing and very easy to grow up. It was my first time, and i think is perfect if you are a beginner.

  Av E. V. on 12/May/2020 :
  (5)

  Titel : Happy
  Kommentar : 4 Out of 5 grown up not bad. Had the plant last year and i really liked the fast flowering almost as much glitter as an automatic flowering plant & without the worries of bad weather with normal flowering plants.

  Av C. M. on 11/May/2020 :
  (4)

  Titel : La maria y yo
  Kommentar : Es excelente me encanta cada dia que me la fumo me acuerdo de un guardia civil

  Av N. D. on 08/May/2020 :
  (5)

  Titel : Service rapide et discret
  Kommentar : Très bien, expédié rapidement et packaging discret. 1ère graine germée en attente de la floraison et de la dégustation. Je recommande Royal Queen Seeds et y ferait sûrement d’autres achats !

  Av O. C. on 08/May/2020 :
  (5)

  Titel : 5+
  Kommentar : 3/3 star really strong plant


  Du kan inte skriva en recension eftersom du inte är inloggad som kund

  Logga in / Registrera dig
Rekommenderade Produkter
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.

Kategorier

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.