• Strawberry Cough

Strawberry Cough

Strawberry Fields x Haze

Med ett upplyftande rus och söt jordgubbsarom, vad ska man inte älska med Strawberry Cough? Strawberry Cough blev populär av Kyle Kushman på 2000-talet när han flyttade från New York till Kalifornien och anses nu vara en riktig cannabisklassiker. Nu kan du odla denna bäriga sativa-drottning hemma när du köper feminiserade Strawberry Cough frön från Royal Queen Seeds.
Antal Frön:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
På REA!
Reducerat pris!
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Lägg till i Sparade Objekt
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • Mer information
  • Tekniska data
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

Strawberry Cough: En Kyle Kushman-favorit

Strawberry Cough populariserades av Kyle Kushman, utan tvekan en av världens mest älskade cannabisodlare. Skapat i Connecticut av en icke namngiven odlare, fick Kushman sitt första snitt av "The Cough" som en gåva för att han hjälpte odlaren att förbättra sin trädgård. När han inspekterade den lilla klonen hemma i Brooklyn blev Kyle omedelbart chockad av den stora bärarom som utgick från den. När han flyttade från New York till Kalifornien 2004, höll Kyle en bricka med Strawberry Cough-kloner i bagageutrymmet på sin hyrda Buick och delade ut dem till odlare i varje stat han korsade. Resten är historia.

Strawberry Cough cannabisfrön: Strawberry Fields och Haze, för alltid

Strawberry Cough härstammar från den allsmäktiga Haze och de mindre kända (men inte mindre imponerande) Strawberry Fields. Strawberry Fields odlades upp i delstaten New York och odlades i och bland jordgubbsplantager för att maskera dess fuktiga arom. Cannabisfolkloren säger att växterna på något sätt började tillgodogöra sig doften av sina kompanjonväxter. Även om vi inte kan bekräfta eller dementera dessa påståenden, håller vi med Kyle Kushman: "Det är säkert inte den konstigaste idén [vi har] någonsin hört!". Genom att kombinera Strawberry Fields indica-genetik och de sativa-lutande egenskaperna hos Haze, har vår Strawberry Cough djärva aromer, 75 % sativa-genetik och en upplyftande buzz att matcha.

Effekter och aromer av Strawberry Cough-cannabis

När du har skördat, torkat och kurerat dina Strawberry Cough-knoppar kommer de att ha utvecklat en läcker arom som kombinerar toner av färska jordgubbar, sylt och njutning med de jordiga undertonerna av en gammaldags Haze. Strawberry Cough från Royal Queen Seeds innehåller höga koncentrationer av myrcen, pinen och caryophyllene samt 20 % THC och framkallar en nästan omedelbar sativa-headrush - precis som det du skulle få av att andas in en klassiker som Neville's Haze. Inom några minuter bör du känna dig klar i huvudet, fokuserad och social, perfekt för dagtid, kreativa aktiviteter eller helgsessioner med dina vänner.

Odla Strawberry Cough-gräsfrön

Sätt frön av Strawberry Cough och du kommer snart att odla kraftiga växter med mycket friskt blad och starka sidogrenar. Observera bara att hon kan fördubblas i storlek när hon går in i sin blomningsfas. Utomhus planteras Strawberry Cough bäst tidigt på säsongen i stora utrymmen där du fullt ut kan dra nytta av hennes storlek. Beroende på din odlingsstil kan du förvänta dig att plantor med Strawberry Cough inomhus når upp till 150 cm och ger utmärkta skördar på upp till 500 g/m² inom 9–10 veckor. Samtidigt är utomhusväxter vanligtvis skördklara i början av oktober, når 200 cm och rullar lätt in upp till 650 g vardera. Beställ dina frön hos RQS och missa inte din chans att odla denna Kyle Kushman-favorit!

Strawberry Cough data sheet
Typ av sort: Feminiserade
Genetisk bakgrund: Strawberry Fields x Haze
Typ : Sativa 75% Indica 25%
THC: 20%
CBD: Låg
Blommande: 9 - 10 veckor
Skörd-månad : Tidigt i oktober
Höjd Inomhus : 100 - 150 cm
Höjd Utomhus : 160 - 200 cm
Utbyte inomhus : 450 - 500 gr/m2
Utbyte Utomhus : 600 - 650 gr/plant
Effekt: Lugnande, Motiverande, Upplyftande
Smak: Blåbär, Fruktig, Godis
Klimat : Långa somrar
    Nobody has posted a review yet


    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Only registered user can ask a question. Logga in
Rekommenderade Produkter
Kunder som köpteDennaprodukt köpte även

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.