• Larry OG

Larry OG

aka Lemon Larry, Sour Larry, Zour Larry

Om du vill odla den där Cali Kush, är du på rätt plats. Vi presenterar Larry OG, en klassiker från Kalifornien som kommer från soliga Orange County. På riktigt RQS-manér har våra uppfödare på ett sakkunnigt sätt återskapat denna älskade OG och gjort den tillgänglig för odlare överallt. Skaffa dina frön idag och slösa inte en sekund till på att odla något annat än äkta eld!
Antal Frön:
1x
€ 12.00
3x
€ 29.00
5x
€ 44.00
10x
€ 80.00
På REA!
Reducerat pris!
€ 29.00

€ 29.00 (-0%)

Lägg till i Sparade Objekt
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • Mer information
  • Tekniska data
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

Larry OG: Epitomen av klassiska Cali-gräs

Även känd som Lemon Larry eller Zour Larry, producerar Larry OG-frön exceptionella blommor som bevarar den ursprungliga OG-stanken som denna sort är känd och älskad för. Med en perfekt balans mellan indica och sativa genetik är Larry OG lättodlad och presterar särskilt bra inomhus. Med våra feminiserade Larry OG-frön, glöm bort att flyga till Cali för fantastiskt gräs – inom några veckor kommer den här tåliga hybriden att belöna dig med äkta OG-knopp som bockar för alla rutorna (och lite till!).

Larry OG cannabisfrön— En korsning av OG Kush x SFV OG

Larry OG-frön härstammar från OG-kungligheternas tron. Som avkomman till den allsmäktige OG Kush och SFV OG (en unik OG Kush-variant med ursprung i San Fernando Valley), har denna hybrid några stora skor att fylla. Den här galna Cali-tjejen kommer att belöna dig med OG-gräs från översta hyllan fylld av söta citrus- och jordaromer, samt en stark men ändå balanserat och mångsidigt rus-något som inte är lätt att hitta i världen av OG-sorter.

Effekter och smaker av Larry OG-sorten

Trogen sitt arv producerar Larry OG starka aromer av citrus och jord. Bryt isär en av hennes långa, mintgröna blommor och du kommer att träffas av en tung våg av citron tillsammans med jordiga undertoner och inslag av färska barr. Erfarna finsmakare kanske också uppfattar sortens subtila kryddiga och örtiga toner. Andas in hennes söta rök eller ånga och Larry OG kommer att bada din mun i syrliga citrussmaker. På utandningen kommer du att njuta av en kick av diesel samt kvardröjande toner av mörka pepparkorn. Med 22% THC är Larry OG potent och injicerar omedelbart sinnet med hjärnenergi. Efter ett tag sköljer dess effekter ner över kroppen, vilket gör att du kan luta dig tillbaka och koppla av. Till skillnad från många klassiska OG:er ger dock denna sort en mycket hanterbar rök som, i rätt dos, får dig att känna dig funktionell och fokuserad.

Odla Larry OG-frön hemma

Denna 50/50 indica/sativa-hybrid växer snabbt och till hanterbara höjder – räkna med inomhusplantor som mäter 80–120 cm och utomhusplantor som når 140–180 cm. I den tidigare miljön kan Larry OG vara skördeklar efter 8–10 veckor i blom och ger upp till 500 g/m². Utomhus kan denna klassiska OG producera upp till 500 g/planta i början av oktober. Vad väntar du på? Beställ dina Larry OG-frön nu och börja odla äkta Cali-gräs hemma idag!

Larry OG data sheet
Typ av sort: Feminiserade
Genetisk bakgrund: OG Kush x SFV OG Kush
THC: 22%
CBD: Låg
Blommande: 8 - 10 veckor
Skörd-månad : Tidigt i oktober
Typ : Sativa 50% Indica 50%
Höjd Inomhus : 80 - 120 cm
Höjd Utomhus : 140-180 cm
Utbyte inomhus : 450 - 500 gr/m2
Utbyte Utomhus : 450 - 500 gr/plant
Effekt: Fysiskt avslappnande, Fysiskt stenad, Upplyftande
Smak: Citrus, Diesel, Jordaktiga, Tall
Klimat : Korta somrar
    Nobody has posted a review yet


    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Only registered user can ask a question. Logga in
Rekommenderade Produkter
Kunder som köpteDennaprodukt köpte även

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.