• Alien OG

Alien OG

aka Alien OG Kush, Alien Banana

Spänn fast dig för en intergalaktisk resa med Alien OG – den senaste skapelsen från våra expertuppfödare. Alien OG kommer ursprungligen från USA och är en favorit på apotek i lagliga stater som Kalifornien, Alaska, Nevada och mer. Nu kan du också odla exceptionellt Alien OG-gräs hemma med dessa feminiserade frön. Beställ dina idag.
Antal Frön:
1x
€ 10.00
3x
€ 27.00
5x
€ 40.00
10x
€ 75.00
På REA!
Reducerat pris!
€ 27.00

€ 27.00 (-0%)

Lägg till i Sparade Objekt
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • Mer information
  • Tekniska data
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

Alien OG: En OG-korsning i dispensärklass

Att odla fuktigt amerikanskt gräs är en dröm för odlare överallt. Och med våra feminiserade Alien OG-frön har det aldrig varit lättare att förverkliga den drömmen. Odla Alien OG (även känd som Alien OG Kush) och inom några veckor kommer du att skörda en kraftfull knopp av apotekskvalitet. Förbered din klippsax för en riklig dragning av täta, trikom-belastade blommor som luktar tall, citrus, jord och gas.

Alien OG cannabisfrön: Alien Kush x Tahoe OG Kush

USA är det obestridda hemmet för riktig OG-cannabis. Så det var precis där vi gick för att hämta genetiken för vår Alien OG. Först ut i denna sorts genpool är Alien Kush, en välkänd kalifornisk korsning av LVPK och Alien Dawg med starka jordiga, träiga och blommiga aromer och ett cerebralt rus. Alien OGs andra förälder, Tahoe OG, är en unik fenotyp av den ursprungliga OG Kush som älskas för sin snabbverkande, tunga effekt. Trogen sina föregångare, vår Alien OG bevarar en fuktig, typisk OG-lukt och starka effekter som lugnar kroppen samtidigt som den lyfter sinnet.

Smak och effekt av Alien OG-sorten

Våra Alien OG-frön producerar exceptionellt hartsartade blommor med klassisk OG-stil. Ljusgrön, med tjocka blomkålar, frostiga trikomer och orange hår, kommer denna sort att få dig att vattnas i munnen från hennes tidigaste veckor i blom. Efter torkning och kurering har Alien OG en klassisk OG-arom med centrala toner av färsk tall, fuktig jord och livfulla citrusfrukter – föreställ dig doften av en tallskog i kombination med den av en livlig juicebar. Hennes smak är lika rik, med toner av tall och jord vid inandningen och en mjuk citrus vid utandningen. Alien OG packar upp till 25 % THC och levererar ett starkt rus från den minut som du andas in hennes täta rök/ånga. Förvänta dig ett euforiskt cerebralt rus tillsammans med ett krypande kroppsligt stenande. När hennes effekter sätter sig kan du lägga ditt ansvar åt sidan och helt enkelt njuta av den intergalaktiska resan.

Odla Alien OG-frön hemma

Om du tyckte att Alien OG:s aromer och effekter var värda att bli upphetsad över, vänta bara tills du groddar dessa frön i din trädgård. Tack vare det exceptionella arbetet från våra uppfödare har Alien OG av Royal Queen Seeds exceptionellt enkla tillväxtegenskaper och fantastiska skördar. Inomhus presterar dessa växter perfekt, växer till maxhöjder på 80–120 cm och ger en skörd på upp till 500 g/m² efter bara 8–10 veckor i blom. Utomhus växer Alien OG lite högre och når maxhöjder på 180 cm. I början av oktober kommer dina utomhusplantor från Alien OG att vara mogna för skörd och ger cirka 500 g/planta.

Alien OG data sheet
Typ av sort: Feminiserade
Genetisk bakgrund: Alien Kush x Tahoe OG Kush
THC: 25%
CBD: Låg
Blommande: 8 - 10 veckor
Skörd-månad : Tidigt i oktober
Typ : Sativa 50% Indica 50%
Höjd Inomhus : 80 - 120 cm
Höjd Utomhus : 140-180 cm
Utbyte inomhus : 450 - 500 gr/m2
Utbyte Utomhus : 450 - 500 gr/plant
Effekt: Fysiskt avslappnande, Lugnande, Upplyftande
Smak: Citrus, Jordaktiga, Tall
Klimat : Korta somrar
    Nobody has posted a review yet


    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Only registered user can ask a question. Logga in
Rekommenderade Produkter
Kunder som köpteDennaprodukt köpte även

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.