• Lemon Skunk

Lemon Skunk

aka Lemon Skunk OG

Årtionden efter att den första sorten stal scenen, fortsätter Lemon Skunk att vara en titan i cannabisvärlden. Och med sina oslagbara färska citronaromer, balanserade effekter och fantastiska tillväxtegenskaper är det inte förvånande. Köp dina Lemon Skunk-frön från RQS och börja odla original Skunk-gräs hemma idag.
(1) Skriva en recension
Antal Frön:
1x
€ 9.00
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
På REA!
Reducerat pris!
€ 23.00

€ 23.00 (--1%)

Lägg till i Sparade Objekt
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • Mer information
  • Tekniska data
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

Lemon Skunk: En världsberömd hybrid

Få namn i cannabisvärlden får folk att spetsa p öronen som Skunk gör. Med anor från 1970-talet har Skunk-genetik vunnit en evig plats i odlarnas hjärtan. Och det med rätta! Med deras intensiva aromer, fantastiska styrka och exceptionellt robusta genetik, vad mer kan mam behöva? Nu, med dessa tåliga Lemon Skunk-frön framfödda av våra experter, kan du odla skarpt, färskt Skunk-gräs hemma med minimal ansträngning.

En fantastisk korsning av Skunk #1 och Citral

Lemon Skunk kombinerar klassisk genetik från den allsmäktige Skunk #1 (skapad av den framlidne och store Neville Schoenmaker) och Citral – en älskad holländsk hybrid som än i dag fortsätter att ha en stadig plats på menyerna i legendariska coffeeshops. Resultatet är en välbalanserad hybrid med en jämn balans av indica- och sativa-gener, komplexa aromer och ett lugnande rus som sträcker sig in i alla hörn i ditt sinne och genom alla muskler i din kropp.

Effekter och smaker av Lemon Skunk-sorten

Bryt isär Lemon Skunks långa, täta blommor, och du kommer att mötas första noter av färsk lemonad och citrusgodis, omedelbart följt av subtila toner av citronblommor, fuktig jord, mossa och svartpeppar. Med cirka 19 % THC och en exotisk terpenprofil som domineras av limonen, karyofyllen och myrcen, erbjuder Lemon Skunk mycket mer än bara fantastiska aromer och smaker. Inom några minuter efter ditt första bloss kommer du att märka att denna kraftfulla hybrid sträcker sig in i de avlägsna hörnen av ditt sinne och kropp, vilket framkallar ett lugnande tillstånd av lycka och salighet. Njut av henne efter jobbet, i sociala miljöer eller på slappa helger – Lemon Skunks aromer och smaker kommer aldrig att göra dig besviken.

Odla Lemon Skunk feminiserade frön

Trogen sitt arv är Lemon Skunk tålig och lätt att odla. Inomhus kan du förvänta dig att dessa kraftfulla frön växer till robusta plantor som mäter upp till 120 cm, når mognad efter bara 8–9 veckor i blom och ger stora skördar på upp till 650 g/m². Utomhus frodas våra Lemon Skunk-frön lika bra och blir till plantor som når maximala höjder på 150 cm och når skörd i början av september. Räkna med en skörd på upp till 675 g/planta utomhus, snabb tillväxt och hög motståndskraft mot skadedjur oavsett var du odlar henne. Vad väntar du på? Odla original Lemon Skunk-gräs hemma idag.

Lemon Skunk data sheet
Typ av sort: Feminiserade
Genetisk bakgrund: Skunk 1 x Citral
THC: 19%
CBD: Låg
Blommande: 8 - 9 veckor
Skörd-månad : Sent i September
Typ : Sativa 50% Indica 50%
Höjd Inomhus : 80 - 120 cm
Höjd Utomhus : 120 - 150 cm
Utbyte inomhus : 600 - 650 gr/m2
Utbyte Utomhus : 625 - 675 gr/plant
Effekt: Fysiskt avslappnande, Kreativ, Långvarande, Lugnande
Smak: Citrus, Fruktig, Lime, Skunk
Klimat : Korta somrar


    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Only registered user can ask a question. Logga in
Rekommenderade Produkter
Kunder som köpteDennaprodukt köpte även

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.