Royal Queen Seeds T-shirt Lion

RQS T-shirt Lion - Så, om du är en gerilla- eller utomhusodlare, kommer du behöva ett säkert ställe för dina projekt. Och kanske ... en vakthund - eller till och med ett lejon! Detta högdetaljerade tryck kombinerar skönheten av Afrika med den sköna gröna vi alla älskar med det marinblåa djupet av havet från vårt ursprung (OM vi nu inte kommer från yttre rymden). Tillgänglig i S, M, L och XL.
 3.5/5 (2) Skriva en recension
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin och Cash

Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • More info
 • Frågor (0)
 • Recensioner (2)

Detta är ett meddelande till varje fan utav RQS. Din dag har kommit. Vi förstår att elegant klädsel helt enkelt inte funkar för dig. Vi vet att en resa till varuhuset ger dig huvudvärk. Rena tanken av att gå klädd precis som vilken annan person på gatan gör dig förmodligen illamående. Upprorisk klädsel tilltalar dig mer. Vi gick fram och skapade en tvättäkta tröja med just dig i åtanke. Gör dig redo, för denna är skapad för att matcha med din rytande personlighet.

Introducerar Royal Queen Seeds Lion T-shirt

Gör dig reda att visa upp din stolthet till din cannabislivsstil med en lejontröja. Denna tröja innehåller ett majestätiskt lejon som vilar på en sten samtidigt som han gottar sig över att vara kungen i djungeln. Det är precis den sortens tröja som hjälper dig fantisera över att ha den ultimata ”vakthunden” som vaktar över din skörd, då du vet att lejon är det hårdaste djuret på land. Tröjan visar stolt upp Royal Queen Seeds logga och det catchiga löftet ”It Will Grow Anywhere”. Det marinblåa tyget är ett lugnande alternativ till svart. Det invecklade detaljerade trycket representerar färgglatt den vilda skönheten hos Afrika. Färgkombinationerna sticker verkligen ut och kommer till liv.

Visa upp ditt lejonhjärta

Är du stolt över att visa upp din kärlek för cannabis? Då är det tid att ryta det i höjd med skyn. Det krävs en speciell typ människa för att stolt kunna uppge sin hängivenhet till att leva cannabislivet. Det krävs en person precis som dig. Våra tröjor är cannabismerch av den finaste kvalitén möjligt för att kunna hjälpa dig sprida vidare din frö-älskande livsstil.

Klara. Färdiga. Ryt.

Var förberedd för att dominera din nästa fest eller utgång. Ingen annan kommer komma iklädd en tröja så rå och spännande som vår Royal Queen Seeds Lion T-shirt. Cannabismode behöver inte vara lökig eller förutsägbar. Du kan visa upp din kärlek till marijuana på ett sätt som är subtilt, smart, och omstörtande. Vår RQS Lion T-shirt har allting till att mätta din hunger för humor, störtande, eller marijuanalivsstil. Beställ en idag. Tröjan finns tillgänglig i S, M, L och XL.


  By K. A. on 02/Dec/2015 :
  (5)

  Title : This shirt is so awesome that it's never availible here.
  Comment : Please print more, I never had the chance to buy one :(

  By C. S. on 14/Aug/2014 :
  (2)

  Title : jammer
  Comment : hij is een beetje aan de kleine kant, jammer dat er maar 1 maat was


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.