Cannabis Kort-Grinder Med RQS Logga

Vår nya kortgrinder är genial i dess enkelhet och funktionella design. Detta platta grinderkort passar perfekt i standarplånböcker, och den smälter in bra tillsammans med ditt id och dina kreditkort för fullständig diskretion
 4.5/5 (45) Skriva en recension
€ 2.50 (nklusive Skatt In stock
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin och Cash

Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • More info
 • Frågor (0)
 • Recensioner (39)
 • Kunders bilder (1)

Grinderhålen kommer inte skrapa eller skära dina fingrar, vilket gör detta till ett helt säkert och bekvämt sätt att mala cannabis. Det är perfekt för blöta, klistriga strains av cannabis som är svåra att hantera med dina fingrar, och det är även ett användbart verktyg för folk som använder Medicinsk Cannabis.

Glöm allt du vet om att bära runt på stora grinders i din ficka eller väska; detta lätta grinderkort är det nya sättet att grinda. Tryckt med Royal Queen Seeds logga med ett rytande lejon, är denna grinder ett fantastiskt sätt att visa upp din stolthet till det företag som du köper de bästa cannabis-strains som finns på marknaden från.

Nu har du den perfekta fick-grindern, låt oss nu jobba på att odla något att grinda. Här på Royal Queen Seeds, kommer du hitta ett stort utbud utav cannabis-strains att börja din nya hobby av att odla cannabis med. Vi har många variationer av frön som är speciellt utformade att gro fort och lätt, så att nybörjarodlaren lätt kan uppnå framgång på sitt alldeles första försök.

Royal Queen Seeds är den ultimata destinationen online för folk som odlar cannabisfrön, och vi säljer de mest tillförlitliga, högkvalitativa fröen tillgängliga. Cannabis-strains så som
White Widow och Northern Light är bara ett par av våra prisvinnande produkter, och du kommer också finna många autoblommande frö-variationer och strains av medicinsk marijuana.


Köp cannabisfrön på Royal Queen Seeds så kommer du få gratis frön med varje beställning. På vår fröbank, fraktar vi snabbt och diskret, så att de bästa cannabisfröna kommer direkt till din dörr bara några dagar efter din beställning. Detta hjälper oss att garantera total färskhet och livsduglighet, så du kan vara säker på att dina nya frön är redo att gro.

 Vår fröbank är också stolt över att presentera en ny reklamkampanj med helt nya sätt att få gratisprodukter. Genom slutet av året, kommer varje beställning inkludera en ”Mystery Madness” rabattkupong. Denna kupong kommer anlända tillsammans med dina frön eller merch, och kan lösas in i kassan bara för att avslöja poäng att handla för, gratis swag, eller till och med gratis frön.


Royal Queen Seeds är på ett uppdrag att spara dig pengar på prima cannabisfrön. Gilla oss på Facebook och få fem procent rabatt på ditt första köp, eller lämna ett omdöme på frön eller merch du köpt för att få ytterligare rabatter.

 


  By M. P. on 09/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Nice little thing
  Comment : Hey bro(s), I just received it as a gift for a prize at growdiaries.com and it's so fancy, thin and light. Perfect for the Brazilian 'prensado'... it's been a while since I just smoke home grow stuff but I've got to try it with the 'prensado' sometime... anyway - tested, approved and right into my wallet =) I give it 5 stars. Tchau, do Brazil! =)

  By F. S. on 21/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Card grinder
  Comment : Efficace discret

  By A. F. on 01/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Ottima Grindet card da collezione
  Comment : Ottimo ed efficace

  By A. B. on 27/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Bellissima grinder card da collezione
  Comment : simpatica e facile da usare, prese 2 per un risultato eccezionale!

  By N. A. on 03/Jun/2019 :
  (5)

  Title : RQS Grinder Card
  Comment : Perfekt für's Portmonee, immer dabei. Sie hat einen Top Schliff und ist elegant. Gutes Preisleistungsverhältnis. Überzeugende Qualität.

  By Q. H. on 30/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Simple, efficace
  Comment : Super grinder, peut se ranger dans le portefeuille

  By P. S. on 04/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Good!
  Comment : Muito bom, vou guardar como recordação

  By A. D. on 11/Mar/2019 :
  (5)

  Title : Brilliant design
  Comment : Quality grinder, works well with some royal cheese, just like grating cheese.

  By A. F. on 24/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Carte À Broyer Avec Logo RQS
  Comment : Résistante et esthétique ....Parfait !

  By S. B. on 09/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Great
  Comment : Very handy to have in your wallet or purse for when out and about. Well made and looks smart too

  By T. P. on 30/Nov/2018 :
  (5)

  Title : Genial!
  Comment : Funciona millor del que havia imaginat! Estic molt content amb la compra, és molt fàcil de portar a la cartera.

  By R. M. on 12/Nov/2018 :
  (5)

  Title : Coooool!
  Comment : Très joli design, très pratique et super facile à transporter n'importe où. Et aucun risque pour les doigts ;).

  By A. K. on 15/Oct/2018 :
  (5)

  Title : Vi spelar varrannan dag......Kvaletet Som allt från Royal Queen Seeds
  Comment : Vi spelar varrannan dag......Kvaletet Som allt från Royal Queen Seeds

  By A. M. on 20/Jul/2018 :
  (5)

  Title : Grinder alternativo ed efficiente!
  Comment : Ottimo, pratico e "salva-spazio"! Consiglio l'acquisto di due card da usare contemporaneamente per ottenere un risultato perfetto!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

Rekommenderade Produkter
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.

Categories

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.