• Återvunnen gräskvarn
  • Återvunnen gräskvarn
  • Återvunnen gräskvarn

Återvunnen gräskvarn

Vår nya kvarn-gåva består av återvunnet trä och nedbrytbar plast. Dessutom doftar den som en fräsch skog! Spara några av dessa gåvor till dig själv och ge bort några som hållbara presenter till dina gräsälskande kompisar. Om du någon gång blir av med dem eller om de går sönder så kan du ändå sova lugnt, då de helt enkelt bryts ner i jorden och tjänar som mat till maskar och svamp.
(1) Skriva en recension
På REA!
Reducerat pris!
€ 3.95

€ 3.95 (-0%)

Köp och vinn 4 poäng
  Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

  • Mer information
  • Frågor (0)
  • Recensioner (0)

Återvunnen gräskvarn: Vår nya, hållbara kvarn

Mal ditt gräs på ett grönare sätt! Vår nya hållbara återvunna gräskvarn består av en kropp som tillverkats av biologiskt nedbrytbar polypropylen och trimmat trä. Den gör ett utmärkt jobb när det kommer till att mala ner blommor till ett grovt pulver och den bär även med sig den trevliga doften av skog!

I ett steg mot mer hållbara produkter, har vi ersatt våra gamla kvarngåvor med denna naturliga skönhet. Varje gång du köper något i vår butik, kommer du få en av dessa kvarnar som ett tack. När du har sparat några till dig själv, kan du ge bort resten som hållbara gåvor till dina vänner!

Denna träkvarn består av tre separata delar: en topp, en botten och ett litet hemligt utrymme att förvara örter. Den är väldigt lätt och endast 62 mm i diameter. Det finns även en inbyggd magnet som håller den stängd och säker.

Tack vare de hållbara materialen som utgör denna kvarn så gör det inget om du råkar ta sönder den eller blir av med den. Den kommer inte att spendera hundratals år på en deponi. I stället kommer den snabbt att återgå till jorden och bli mat åt mikroorganismer.    Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Only registered user can ask a question. Logga in
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.