• Marula Fruit Regular
 • Marula Fruit Regular

Marula Fruit Regular

Marula Fruit är en terapeutisk indica-variant. Sätt undan en stund i din dag för att investera i ditt eget välbefinnande. Rök dess blommor, meditera och tacka dig själv senare.
 5/5 (4) Skriva en recension
Antal Frön:
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
€ 70.00
Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • Mer information
 • Tekniska data
 • Frågor (0)
 • Recensioner (2)

Marula Fruit: unna dig vila och avslappning

Marula Fruit är en berusande indica med afrikanskt ursprung. För att hedra dess ursprung, döpte vi sorten efter marulaträdet från samma kontinent. Dessa stora och robusta träd producerar frukter som kan göra de infödda elefanterna fulla. Även om vår sort producerar en annorlunda effekt, så delar dessa två arter expansiva lövtak och psykoaktiva egenskaper. För att skapa Marula Fruit, säkrade vi en unik lantras i sydöstra Mocambique. Vi odlade detta häpnadsväckande exemplar med en kraftfull indica-variant från, Kalifornien.

Att avla dessa två sorter från olika delar av planeten var en ambitiös uppgift. Dock blev vi mer än nöjda med resultatet! Marula Fruit framträder som en kraftig indica-dominant variant, bestående av 75 % indica-genetik och 25 % sativa. Den är enkel att odla och ger en belönande avkastning, samt erbjuder medicinska egenskaper.

EFFEKTER, SMAK OCH DOFT AV MARULA FRUIT

Att kalla Marula Fruit allt för avslappnande skulle vara en underdrift. Dess effekt är svår att fånga med enbart ord. Det påminner om euforin man känner efter en helkroppsmassage eller en full natts sömn. Ett par bloss av dessa blommor kommer aktivera det parasympatiska nervsystemet, få musklerna att slappna av och lösa upp stress. Marula Fruit lyfter bort en psykologisk tyngd från dina axlar och ger sinnet en välbehövlig paus. Det är inte en sort som är designad för dagtid, såvida du inte har en vilodag planerad. Den är istället optimal för användning under kvällstid. Ladda upp en bong eller en vejp med dess knoppar, och fly från den yttre världen en stund. Blommorna tillhandahåller ett genomsnittligt THC-innehåll på 20 %, och skapar ett rus som sätts in omedelbart och dröjer sig kvar en lång stund.

Det är lätt att se varför medicinska användare upplever så mycket lindring av denna sort. Dess fysiska rus är effektivt för att trubba av smärta, lindra ångest och besegra stress.

Marula Fruit kittlar sinnena med sin trevliga terpenprofil. Dess blommor är söta och sockriga, och utstrålar goda noter av körsbär och sockervadd.

ATT ODLA MARULA FRUIT

Marula Fruit är en riktig skrytmåns. Odlare kommer snabbt upptäcka detta då den blommande fasen börjar. Knopparna är ovanliga, om än tillfredsställande för ögat. De är hetlevrade, julgransformade och producerar stora mängder av trögflytande harts. Det är en tålig sort som inte kräver några särskilda odlingsförhållanden—den kommer att trivas i nästan alla miljöer. Både inomhus- och utomhusplantor är enkla att hantera och uppnår en medium höjd. Inomhusplantor producerar en tillfredsställande avkastning på cirka 475 g/m² efter en blomningsperiod på 49-53 dagar. Plantor som odlas utomhus avger imponerande 650 g/planta och de är redo att skördas under tidig oktober.

 • Typ av sort: Vanliga
 • THC: 20%
 • CBD: Låg
 • Utbyte inomhus : 425 - 475 gr/m2
 • Utbyte Utomhus : 600 - 650 gr/plant
 • Höjd Inomhus : 90 – 140 cm
 • Höjd Utomhus : 140-180 cm
 • Blommande: 7 - 8 veckor
 • Skörd-månad : Tidigt i oktober
 • Genetisk bakgrund: Mendocino x Mozambica
 • Typ : Sativa 25% Indica 75%
 • Effekt: Relaxing and well balanced, more physical
 • Klimat : Mild
 • Smak: Fruktig, Jordnära, Tropical

  Av S. G. on 26/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : A découvrir
  Kommentar : Livraison toujours impeccable. Mon jardin est full... mais la description me donnait tellement envie ! Elles seront prêts de moi pour la prochaine saison.

  Av J. C. on 11/May/2020 :
  (5)

  Titel : Good quality seeds
  Kommentar : Amazing seeds, all of them germinated. Grew first batch under lights with great results. Really nice high that lasts for hours. Second batch are growing outside at present and seems to be going really well.


  Du kan inte skriva en recension eftersom du inte är inloggad som kund

  Logga in / Registrera dig

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställa en fråga
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställa en fråga

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.

Kategorier

Disclaimer

Alla cannabisfrön som säljs på Royal Queen Seeds är endast avsedda för personligt bruk endast för vuxna (över 18 år). Vi levererar inte frön till storskaliga eller kommersiella odlare. Vi förbehåller oss rätten till att vägra försäljningen om vi misstänker att denna term bryts.