• Marula Fruit Regular
 • Marula Fruit Regular

Marula Fruit Regular

Marula Fruit är en terapeutisk indica-variant. Sätt undan en stund i din dag för att investera i ditt eget välbefinnande. Rök dess blommor, meditera och tacka dig själv senare.
(5) Skriva en recension
Antal Frön:
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
På REA!
Reducerat pris!
€ 70.00

€ 70.00 (-0%)

Köp och vinn 70 poäng
  Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

Marula Fruit: unna dig vila och avslappning

Marula Fruit är en berusande indica med afrikanskt ursprung. För att hedra dess ursprung, döpte vi sorten efter marulaträdet från samma kontinent. Dessa stora och robusta träd producerar frukter som kan göra de infödda elefanterna fulla. Även om vår sort producerar en annorlunda effekt, så delar dessa två arter expansiva lövtak och psykoaktiva egenskaper. För att skapa Marula Fruit, säkrade vi en unik lantras i sydöstra Mocambique. Vi odlade detta häpnadsväckande exemplar med en kraftfull indica-variant från, Kalifornien.

Att avla dessa två sorter från olika delar av planeten var en ambitiös uppgift. Dock blev vi mer än nöjda med resultatet! Marula Fruit framträder som en kraftig indica-dominant variant, bestående av 35 % indica-genetik och 65 % sativa. Den är enkel att odla och ger en belönande avkastning, samt erbjuder medicinska egenskaper.

EFFEKTER, SMAK OCH DOFT AV MARULA FRUIT

Att kalla Marula Fruit allt för avslappnande skulle vara en underdrift. Dess effekt är svår att fånga med enbart ord. Det påminner om euforin man känner efter en helkroppsmassage eller en full natts sömn. Ett par bloss av dessa blommor kommer aktivera det parasympatiska nervsystemet, få musklerna att slappna av och lösa upp stress. Marula Fruit lyfter bort en psykologisk tyngd från dina axlar och ger sinnet en välbehövlig paus. Det är inte en sort som är designad för dagtid, såvida du inte har en vilodag planerad. Den är istället optimal för användning under kvällstid. Ladda upp en bong eller en vejp med dess knoppar, och fly från den yttre världen en stund. Blommorna tillhandahåller ett genomsnittligt THC-innehåll på 20 %, och skapar ett rus som sätts in omedelbart och dröjer sig kvar en lång stund.

Det är lätt att se varför medicinska användare upplever så mycket lindring av denna sort. Dess fysiska rus är effektivt för att trubba av smärta, lindra ångest och besegra stress.

Marula Fruit kittlar sinnena med sin trevliga terpenprofil. Dess blommor är söta och sockriga, och utstrålar goda noter av körsbär och sockervadd.

ATT ODLA MARULA FRUIT

Marula Fruit är en riktig skrytmåns. Odlare kommer snabbt upptäcka detta då den blommande fasen börjar. Knopparna är ovanliga, om än tillfredsställande för ögat. De är hetlevrade, julgransformade och producerar stora mängder av trögflytande harts. Det är en tålig sort som inte kräver några särskilda odlingsförhållanden—den kommer att trivas i nästan alla miljöer. Både inomhus- och utomhusplantor är enkla att hantera och uppnår en medium höjd. Inomhusplantor producerar en tillfredsställande avkastning på cirka 475 g/m² efter en blomningsperiod på 49-53 dagar. Plantor som odlas utomhus avger imponerande 650 g/planta och de är redo att skördas under tidig oktober.

Marula Fruit Regular data sheet
Typ av sort: Vanliga
THC: 20%
CBD: Låg
Utbyte inomhus : 425 - 475 gr/m2
Utbyte Utomhus : 600 - 650 gr/plant
Höjd Inomhus : 90 – 140 cm
Höjd Utomhus : 140-180 cm
Blommande: 7 - 8 veckor
Skörd-månad : Tidigt i oktober
Genetisk bakgrund: Mendocino x Mozambica
Typ : Sativa 65% Indica 35%
Effekt: Balanserad, Fysiskt avslappnande, Lugnande
Klimat : Korta somrar
Smak: Ananas, Fruktig, Jordaktiga

  Av S. G. Den 26/Jun/2020 :

  Titel : A découvrir
  Kommentar : Livraison toujours impeccable. Mon jardin est full... mais la description me donnait tellement envie ! Elles seront prêts de moi pour la prochaine saison.

  Av J. C. Den 11/May/2020 :

  Titel : Good quality seeds
  Kommentar : Amazing seeds, all of them germinated. Grew first batch under lights with great results. Really nice high that lasts for hours. Second batch are growing outside at present and seems to be going really well.


  Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten
Rekommenderade Produkter
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk