• Garlic Mist Regular
 • Garlic Mist Regular

Garlic Mist Regular

Garlic Mist är en sort för cannabiskännare som söker en unik smakupplevelse. Den tillhandahåller ett rus som är både stimulerande och berusande, samt en vitlöks-tung terpenprofil som höjer pressen för smakfulla sorter överallt.
 5.00/5 (2) Skriva en recension
Antal Frön:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
€ 60.00
Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • More info
 • Tekniska data
 • Frågor (0)
 • Recensioner (1)
 • Kunders bilder (1)

Garlic Mist: en terpenprofil likt ingen annan

Att säga att Garlic Mist är unik vore en underdrift. Denna sort är verkligen något speciellt. Odlare har sakkunnigt förbättrat de önskade egenskaperna under generationer för att producera otroliga aromer och kraftfulla, medicinska egenskaper.

Garlic Mist ärvde den största delen av dess skarpa terpenprofil från föräldrasorten Garlic Bud. Denna indica-dominanta variant dök först upp
under 1990-talet. Sorten blev känd för dess doft av mysk, krydda och syrlighet. Den slogs sedan samma med Cali Sativa Haze för att tillföra livlig sativa-genetik till blandningen. Garlic Mist har en perfekt balans med 50% sativa- och 50% indica-genetik.

EFFEKTER, SMAK OCH AROM FRÅN GARLIC MIST

Garlic Mist erbjuder både indica- och sativa-effekter. Dess jämna genetiska fördelning blir extremt uppenbart under ruset. Efter att ha avnjutit en bong eller en joint, kommer du uppleva hur dess sativa-effekter får fäste. En kraftig våg av energi rusar mot sinnet och höjer humöret på en gång. Sinnena förstärks och det är inte ovanligt att man hamnar i ett fnissigt tillstånd. Så småningom kommer ruset avta och övergå till ett lugnt kroppsrus. Indica-effekterna får musklerna att vekna och hjälper till att lindra värk och smärtor.

Garlic Mists blommor producerar en ovanlig, om än trevlig doft. Under blomningsfasen kommer odlingsrummet fyllas med aromer av vitlök och kryddor. Doften är mycket mer aptitlig än de flesta andra sorter. Det är en munvattnande upplevelse. Något olika terpener kommer fram när du röker dessa knoppar, då smaker som vitlök, citron och citrus rullar över tungan.

ATT ODLA GARLIC MIST

Garlic Mist producerar massiv avkastning inomhus och utomhus, även om den antar mer av ett indica-tillväxtmönster. Inomhusplantor når en mellanhöjd och ger en avkastning på 600 g/m². Förvänta dig att skörda dess knoppar efter en blomningstid på cirka 65 dagar. Plantor som växer utomhus uppnår också en medium höjd, men producerar en betydande avkastning på 700 g/planta. Du kommer inte att få slut på knoppar inom det närmaste! Utomhusplantor är redo att skördas under tidig oktober.

Garlic Mist Regular data sheet
Typ av sort: Vanliga
THC: 19%
CBD: Låg
Utbyte inomhus : 550 - 600 gr/m2
Utbyte Utomhus : 650 - 700 gr/plant
Höjd Inomhus : 90 – 140 cm
Höjd Utomhus : 140-180 cm
Blommande: 8 - 9 veckor
Skörd-månad : Tidigt i oktober
Genetisk bakgrund: Original garlic bud x 100% Cali Sativa Haze
Typ : Sativa 50% Indica 50%
Effekt: Cerebral och upplyftande
Klimat : Mild
Smak: Kryddor, Örter

  By A. C. on 18/Apr/2020 :
  (5)

  Titel : La plus intéressante
  Comment : Elle est très intéressante, je l acheterai cet hiver


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställa en fråga
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställa en fråga

Rekommenderade Produkter
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.