• CRAFTY Vaporizer
 • CRAFTY Vaporizer
 • CRAFTY Vaporizer
 • CRAFTY Vaporizer

CRAFTY Vaporizer

Paketinnehåll

3 Gratis Cannabisfrön
RQS Graverad Metallgrinder
Om ni söker efter en topp-förångare som kombinerar mångsidighet, kvalitet och högteknologisk anpassning då är CRAFTY det rätta för dig. Den levereras med en app som låter dig anpassa dess inställningar. Den är liten och bärbar, tillverkat av aluminium och stål. CRAFTY Vaproizer är byggd för att hålla och är kraftfull, hög kvalité. Inom en begränsad tid säljs den med grinder och tre frön.
 4.5/5 (3) Skriva en recension
€ 269.00
Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • More info
 • Frågor (0)
 • Recensioner (2)

CRAFTY Vaporizer: Det ultimata i vaproiserings-mångsidighet och kvalitet

CRAFTY Vaporizer är en annan fantastisk produkt från Storz & Bickel, tillverkaren av den berömda Volcano vape. Med 11,0 x 5,7 x 3,3 cm och 137 g är den kompakt, lätt och mycket bärbar. Du kan bära den i ryggsäcken, fickan eller handväskan, och glömma bort att den finns där. Låt inte dess lilla storlek lura dig; CRAFTY erhåller ett kraftfullt hit och har mångsidig uppsättning funktioner som placerar dess huvudet och axlar ovanför konkurrenterna.

CRAFTY är tillverkad av stål och aluminium och använder avancerad hybriduppvärmning (kombinerar ledning och konvektion) för att se till att du får ut det mesta av dina cannabinoider.

APPEN

En av CRAFTY:s största säljpunkter är dess app. Appen låter dig anpassa temperaturen till vad som helst mellan 40°C och 210°C, det gör att du kan ändra standardtemperatur, förlänga tiden till nedkylning för en längre session och anpassa ljus, ljud och vibrationsinställningarna. Appen låter dig att ta din vapingupplevelse till en helt ny högteknologisk nivå och anpassa några av de standardinställningar som inte passar dig. Den har till och med en funktion som kan hjälpa dig att hitta din CRAFTY om du har tappat bort den.

LÄTTANVÄNDING OCH MYCKET MÅNGSIDIG

CRAFTY är mycket mångsidig. Skålen kan rymma upp till 0,3g, men kommer att fungera med någon mängd gräs. Du kan antingen ställa in önskad temperatur via appen eller använda en av de två standardinställda temperaturerna. Vapen tar två minuter att värma upp och blinkar grönt ljus och vibrerar när den är klar (men som beskrivet ovan kan det anpassas via appen). När du drar, passerar ångan genom en kylenhet, så att du andas inget annat än bara söt, avkopplande godhet.

CRAFTY tar upp till två timmar att ladda, och kommer att hålla i upp till 45 minuters användande. Med det sagt kan du få en snabb vape efter att låtit den ladda i bara 20 minuter.

FULLT MED TILLBEHÖR, LÄTT ATT UNDERHÅLLA

CRAFTY levereras med extra skärm, en USB-laddare, extra tätningsringar, en doseringskapsel, ett fyllnadsverktyg och mycket mer. Appen kommer att påminna dig när det är dags att rengöra vapen, och kommer leda dig genom hela den processen.

THE RQS PACK: GET THE CRAFTY VAPORIZER + RQS GRINDER + 3 SEEDS!

Our CRAFTY Vaporizer Value Pack includes for free

1x RQS Metal Engraved Grinder
3x RQS Bonus Seeds (Randomly Selected)

***Observera att CRAFTY är exkluderad från Royal Queen Seeds gratis-erbjudanden***


  Av B. A. Den 09/Aug/2019 :
  (5)

  Titel : Qualité au top
  Kommentar : La batterie est un peu juste, mais sinon, top. A régler sur 210 degrés pour un effet sensible.

  Av H. R. Den 11/Apr/2019 :
  (4)

  Titel : Gutes Produkt mit Schwächen beim Akku
  Kommentar : Der Sevice von RQS war top! Man ist sehr bemüht, so dass auch individuelle Kundenwünsche berücksichtigt werden! Der Crafty ist ein tolles Gerät, wenn man damit zurechtkommt, dass er drei - mit etwas Glück vier - Sitzungen hält, ehe er wieder an die Steckdose muss!


  Du kan inte skriva en recension eftersom du inte är inloggad som kund

  Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställa en fråga
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställa en fråga

Rekommenderade Produkter
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.