By Luke Sumpter


Medan en del cannabisodlare inte har något emot att vänta i flera månader på att skörda sina plantor, så föredrar andra att skörda frukterna av sitt jobb mycket snabbare. Lyckligtvis går många av våra varianter från fröplanta till mogna exemplar på bara några veckor. Snabbväxande sorter ger en värd av fördelar: de är klara innan den första frosten utomhus, tillåter flera skördar inom samma säsong, hjälper odlare att hålla sig diskreta, de är helt enkelt väldigt behändiga. Oavsett om du är en småskalig hobbyodlare som odlar för personlig användning eller en kommersiell odlare som behöver en snabb omsättning, så är det helt logiskt att välja sorter som tar sig igenom odlingscykeln så snabbt som möjligt.

Att välja de snabbaste sorterna innebär inte att man behöver begränsa sina alternativ till tråkiga sorter. Tvärtom, snabbväxande varianter sträcker sig över alla våra kategorier och finns tillgängliga som feminiserade fotoperioder, autoblommande, CBD-rika och F1-hybridfrön. Kolla in de bästa snabbväxande sorterna från vår katalog nedan.

F1 Kategori-intro

F1-hybridcannabissorter finns tillgängliga i olika former, inklusive feminiserade, autoblommande och CBD-rika sorter. De skiljer sig från vanlig genetik då de skapas med användning av äkta inavlade föräldralinjer. Denna förädlingsteknik producerar äkta F1-hybrider som stoltserar med utmärkt enhetlighet, snabbare tillväxt, större avkastningar, ökad cannabinoid- och terpenproduktion samt oöverträffad motståndskraft mot sjukdom. På grund av deras stabilitet tillhandahåller dessa varianter ett enklare alternativ till kloning för både kommersiella odlare och hemmaodlare.

 • Epsilon F1 Hybrid

Epsilon F1 rankas inte bara som en av våra snabbast växande autoblommande varianter, utan den mognar även snabbare än resten av hela vårt F1 hybrid-sortiment. Om du vill ha oöverträffad kvalitet och riktig snabbhet så behöver du inte leta längre. Våra skickliga förädlare skapade denna variant genom att korsa två rena föräldralinjer, vilket resulterade i en kraftfull F1 hybrid med imponerande enhetlighet och motståndskraft mot sjukdomar. Du behöver inte oroa dig för några fenoler som inte uppfyller dina smaker, samtliga förekommer identiska.

Epsilon F1s höga THC-innehåll och aromatiska komponenter går ihop för att skapa ett långvarigt och fysiskt avslappande rus. När man tar en bong, bowl eller blunt kommer man att uppleva en komplex om än kompletterande smakprofil av blåbär och lavendel som lyser upp dina smaklökar.

Epsilon F1 bibehåller en kompakt storlek under hela odlingscykeln, vilket gör den lämplig för odlare som värdesätter diskretion högst av allt. Förbered att skörda de frostiga blommorna på så lite som 60 dagar efter att man satt fröna.

Epsilon F1

Epsilon F1
23_genetic background_1 Blue Dream x Blueberry x Amnesia Lemon Haze x Black Domina
25_flowering time_1 30 - 40 dagar
29_THC_1 THC: Väldigt hög
22_Effect_1 Fysiskt avslappnande, Långvarande, Lugnande
110_harvest 60 dagar efter grodd

Köp Epsilon F1

 • Orion F1 Hybrid

Vi förstår—du vill inte hålla på med komplexa träningsmetoder, intensiva jordhanteringstekniker och kompanjonplantor. Du vill bara placera frön i jorden och få en personlig skörd så snart som möjligt. I så fall är Orion F1 något för dig. Tack vare dess hybridkraft har denna tåliga sort, namngiven efter den ljusa stjärnbilden på den himmelska ekvatorn, som kommer att uppnå mognad med minimala ingrepp.

Totalt sett ger Orion F1 ett berusande och kroppsvärmande rus som är perfekt för tysta eftermiddagar och kvällar. Hur lyckas den med det? Höga nivåer av THC, noterbara mängder CBG och en komplex blandning av terpener, nämligen myrcene, ocimene och farnesene som slås ihop för att ge detta trevliga resultat.

Orion F1s kompakta indica-morfologi innebär att den glatt växer i små och dolda utrymmen. Den når en maximal höjd på endast 80 cm. Gör dig redo att skörda mängder med hartsaktiga knoppar från denna autoblommande sort på bara 70 dagar från groning!

Orion F1

Orion F1
23_genetic background_1 Blue Mammoth Auto x Blue Dream x Amnesia
25_flowering time_1 35 - 40 dagar
29_THC_1 THC: Väldigt hög
22_Effect_1 Berusande, Fysiskt avslappnande, Lugnande
110_harvest 65 - 70 dagar efter grodd

Köp Orion F1

 • Titan F1 Hybrid

Buskig, kompakt, snabb och fylld med trikomer. Vad mer kan man möjligtvis önska sig från en autoblommande sort? Oavsett om du bor i en region där cannabis är förbjudet eller du bara vill lägga vantarna på några fräscha knoppar så snabbt som möjligt, så är Titan F1 en effektiv genväg. Blötlägg fröna i ett glas vatten, eller bara så dem direkt i ditt slutliga odlingsmedium, så kommer de att växa till mogna plantor, redo att bearbeta, på bara 73 dagar.

Som avkomma till två rena föräldralinjer besitter Titan F1 naturlig hybridkraft som placerar den högre än traditionella sorter när det kommer till vitalitet, sjukdomsresistens och total prestanda. Oavsett om den växer utomhus eller inomhus så är denna sort stark mot skadedjur och sjukdomar och den har en buskig och kompakt ram.

Vad kan du förvänta dig när du sätter eld på dessa knoppar? Hur låter det med ett muskelsmältande kroppsrus och smaker av tall, citrus och socker?

Titan F1

Titan F1
23_genetic background_1 Blue Dream x Sugar Magnolia x Amnesia
25_flowering time_1 40 - 45 dagar
29_THC_1 THC: Ultrahög
22_Effect_1 Fokus, Fysiskt avslappnande, Lugnande, Upplyftande
110_harvest 70 - 75 dagar efter grodd

Köp Titan F1

Autoblommande

Autoblommande frön kan vara både sativa och indica. Dock har de korsats med en annan typ av cannabis som heter ruderalis. Det gör det möjligt för dem att blomma av sig själv på så lite som 2-4 veckor utan att exponera dem för ett strikt 12-timmars ljusschema.

Några av våra mest populära sorter inom denna kategori inkluderar:

 • Quick One

Denna pålitliga lilla auto förblir en av de mest populära varianterna i vår katalog och den är en av de snabbaste autos som finns. Den har försett tusentals odlare med otaliga mängder knoppar efter en total livscykel på bara 9 veckor.

Som avkomma till Lowryder 1 och Old School Indica, lyckas Quick One producera stora avkastningar utan att dra till sig för mycket uppmärksamhet. Med en höjd på 50-100 cm kan du odla denna sort vart som helst, i din trädgård eller i ett extra köksskåp.

Quick One stoltserar med visuellt häpnadsväckande knoppar som uppvisar nyanser av mörkgrönt med stänk av lila, gul och orange. Efter att ha skördat och härdat dessa knoppar kommer du att kunna njuta av ett saligt och berusande rus tillsammans med smakerna av citrus och jord under de kommande veckorna.

Quick One

Quick One
23_genetic background_1 Lowryder 1 x Old School Indica
33_Yield indoors_1 275 - 325 gr/m2
31_plant height outdoor_1 50 - 60 cm
25_flowering time_1 5 - 6 veckor
29_THC_1 THC: 13%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 100 - 150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 60 - 100 cm
27_harvest period_1 9-10 veckor efter spiring
22_Effect_1 Fysiskt avslappnande

Köp Quick One

 • Easy Bud

Easy Bud fick sitt namn av en bra anledning. Förutom att den är en av de enklaste cannabissorterna att odla, så stoltserar den även med en av de snabbaste odlingscyklerna. Dess snabba och robusta natur gör den ideal för dem som vill ha en snabb avkastning, och för dem som är redo att ta sina förste steg inom gräsodlingsvärlden.

Som avkomman till White Indica och ruderalis, producerar Easy Bud frostiga blommor som består av ett THC-innehåll på 12 % tillsammans med citrusaktiga och jordiga terpener. Dessa knoppar kommer inte skicka dig till månen, men de kommer ge dig en lugnande och subtil effekt som är perfekt när som helst på dagen.

Efter groning av dessa frön kommer Easy Bud att explodera till en mogen planta på endast åtta veckor. Förbered dig på att skörda upp till 325 g/m² från inomhusplantor och mellan 30-80 g/planta hos utomhusexemplar.

Easy Bud

Easy Bud
23_genetic background_1 White Indica x Ruderalis
33_Yield indoors_1 275 - 325 gr/m2
31_plant height outdoor_1 50 - 60 cm
25_flowering time_1 5 - 7 veckor
29_THC_1 THC: 12%
28_Type Blend_1 Sativa 15% Indica 55% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 30 - 80 gr/plant
32_plant height outdoors_1 60 - 110 cm
27_harvest period_1 9-10 veckor efter spiring
22_Effect_1 Fysiskt avslappnande

Köp Easy Bud

 • Watermelon Automatic

Du har aldrig sett blommor som dessa förut. På riktigt. Tillsammans med sina fruktiga terpener och högt THC-innehåll, erbjuder Watermelon Automatic fantastiska nyanser av djuplila, ljusorange och mörkgröna. Du behöver inte vänta länge för att uppleva deras skönhet. Sorten utvecklar ett lövtak laddad med blommor endast 8–9 veckor efter groning.

Denna hårt slående auto erbjuder en rejäl THC-nivå på 20 %, med ett rus som skickar en våg av avkoppling som sköljer över kroppen. Hennes terpenprofil ger ett extra lager avslappning till upplevelsen, tillsammans med smak av saftig vattenmelon. Räkna med att skörda upp till 500 g/m² inomhus och 50–90 g/planta från utomhusplantor.

Watermelon Automatic

Watermelon Auto
23_genetic background_1 Tropicanna Cookies x Lemon OG
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 110 cm
25_flowering time_1 6 - 7 veckor
29_THC_1 THC: 20%
28_Type Blend_1 20% Sativa, 75% Indica, 5% Ruderalis
34_yield outdoor_1 50 - 90 gr
32_plant height outdoors_1 100 - 120 cm
27_harvest period_1 8-9 veckor efter det första skottet
22_Effect_1 Lugnande

Köp Watermelon Auto


Feminiserade Snabbodlade Sorter

Feminiserade cannabisfrön är utformade att producera endast honplantor. Feminiserade frön kommer producera en honplanta 99,99 % av gångerna. Slösa inte din tid med att försöka producera en blomma från en hanplanta - de kommer bara pollinera dina honplantor, vilket resulterar i frön snarare än knoppar.

Snabblommande sorter är hybrider av dessa och autoblommande sorter. De är genetiskt kodade att producera blommor snabbt med lite vård, men fortfarande förlita sig på en förändring i fotoperiod för att blomma.

Några av våra mest populära sorter inom den här kategorin inkluderar:

 • Candy Kush Express

Förutom att ge en snabb blomningstid, är Candy Kush Express en källa rik på terpener som utsöndrar noter av sockersöt citrus. Dess odlingshastighet och otroliga smak gör den till en bra sort för cannabisodlare som vill ha en gröda som ger bra avkastning på regelbunden basis. Den här sorten har en nära balans på 60 % indica och 40 % sativa, vilket ger en effekt som lindrar spänningar i kroppen samtidigt som man håller sinnet alert och funktionellt.

Candy Kush Express är en snabb fotoperiod-variant som har en blomningstid på endast 7-9 veckor. Plantor som odlas inomhus under högkvalitetslampor ger en avkastning på upp till 525 g/m². De som odlas utomhus är kapabla att ge en avkastning på mellan 450-500 g/planta.

Candy Kush Express

Candy Kush Express (Snabblomstrande)
23_genetic background_1 Sweet Special x O.G. Kush
33_Yield indoors_1 475 - 525 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 9 veckor
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 450 - 500 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 170 cm
27_harvest period_1 Tidigt i september
22_Effect_1 Berusande, Fysiskt avslappnande

Köp Candy Kush Express (Snabblomstrande)

 • Royal Cheese

Den här plantan med brittiskt ursprung hämtar sitt arv från den högst rankade skunk som utvecklats på ön. Sedan dess har Cheese-genetiken spridit sig globalt och till och med vunnit en Cannabis Cup. Plantan kommer bli ungefär 1,5 meter inomhus. Den luktar dock väldigt mycket. Så mycket så att ett kolfilter definitivt behövs. Royal Cheese kan skördas efter 6-8 veckor och ge en avkastning på upp till 550 gram per kvadratmeter. Röken från den härdade knoppen är stark och aromatisk. Dock är det sortens styrka som gör att man kommer tillbaka till den. 

Royal Cheese

Royal Cheese (Snabbt Blommande)
23_genetic background_1 Old School Skunk x Afghani
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 8 veckor
29_THC_1 THC: 17%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 130 - 200 cm
27_harvest period_1 Tidigt i oktober
22_Effect_1 Balanserad, Berusande, Klar

Köp Royal Cheese (Snabbt Blommande)

 • Speedy Chile

Speedy Chile förädlades speciellt för de som vill ha avkastningar så snabbt som möjligt från en fotoperiod-sort. Denna indica levererar både när det gäller smak och avslappning. Det är en korsning mellan Early Skunk x Chile Indica. Som ett resultat är det en favorit bland medicinsk marijuana. Dessa plantor, med snabb livscykel, är även några av de snabbaste som odlas kommersiellt. De är även ideala för nybörjare, som skulle uppskatta att Speedy Chile kräver lite omsorg men levererar blommor som har 16 % THC.

Speedy Chile

Speedy Chile (Fast Flowering)
23_genetic background_1 Early Skunk x Skunk x Chile Indica
33_Yield indoors_1 475 - 525 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 8 veckor
29_THC_1 THC: 16%
28_Type Blend_1 Sativa 30% Indica 70%
34_yield outdoor_1 450 - 500 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 170 cm
27_harvest period_1 Tidigt i september
22_Effect_1 Lugnande, Skratt

Köp Speedy Chile (Fast Flowering)

CBD-rika varianter

RQS arkiv tillhandahåller en rad CBD-rika varianter. En del av dessa sorter består av extraordinärt höga nivåer av cannabidiol tillsammans med spårämnen av THC, medan andra har en nära balans mellan de två cannabinoiderna.

Våra feminiserade CBD-sorter ger en 99,9 % chans att producera blommande honplantor—vilket betydligt förbättrar ens tillgång till högkvalitativ CBD. Vårt förädlingsteam har även utvecklat autoblommande CBD-sorter som tillhandahåller höga nivåer av den lugnande cannabinoiden på en bråkdel av tiden.

 • Royal CBDV Automatic

Denna spännande sort erbjuder höga nivåer av cannabidivarin eller CBDV. Denna sällsynta cannabinoid aktiverar några av samma spår som CBD och ger unika egna effekter. Tack vare vår expertgrupp av förädlare så har vi skapat en av få sorter som producerar höga halter av denna cannabinoid.

Royal CBDV Automatic innehåller också 5 % CBD och en försumbar THC-mängd på 0,3 %. Sammantaget så lugnar den sinnet och låter kroppen slappna utan några berusande effekter. Njut av dessa jordiga, doftande blommor hela dagen för en tydlig och motiverande effekt.

Inomhusplantor växer och tar sig till en maximal höjd på 80 cm och producerar upp till 450 g/m². Utomhus, förvänta dig att skörda upp till 150 g/planta 8–9 veckor efter groning.

Royal CBDV Automatic

Royal CBDV Automatic
23_genetic background_1 Solomatic x Durban Poison
33_Yield indoors_1 375 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 80 cm
25_flowering time_1 5 - 6 veckor
29_THC_1 THC: 0,3%
28_Type Blend_1 75% Sativa, 20% indica, 5% Ruderalis
34_yield outdoor_1 110-150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 80 - 100 cm
27_harvest period_1 8-9 veckor efter det första skottet
22_Effect_1 Fysiskt avslappnande, Klar

Köp Royal CBDV Automatic

 • Tatanka Pure CBD

Tatanka Pure CBD kärnar ut kompakta gröna knoppar som besitter höga nivåer av cannabidiol och försumbara nivåer av THC (överskrider aldrig 0,25 %). De här blommorna främjar ett klart tillstånd utan att framkalla psykoaktiva biverkningar eller kompromissa med produktivitet.

Våra förädlare skapade denna sort genom att korsa Elixir Vitae och Medical CBD. Efter ett par generationer för att stabilisera dess genetik och justera dess egenskaper, uppstod den som en pålitlig sort som är lämplig att röka när som helst på dagen. Smakerna av sötma och krydda lockar smaklökarna vid varje bloss.

När det kommer till effektivitet får Tatanka Pure CBD toppresultat. Inomhusplantor producerar upp till 450 g/m² efter en snabb blomningstid på 6-8 veckor, utan att bli högre än 100 cm. Utomhusplantor, odlade i behållare eller rabatter, blir högre (ca 160 cm) och producerar ungefär 425 g/planta.

Tatanka Pure CBD

Tatanka Pure CBD
23_genetic background_1 Elixir Vitae x Medical CBD
33_Yield indoors_1 400 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 70 - 110 cm
25_flowering time_1 6 - 8 veckor
29_THC_1 THC: 0,15 - 0,25%
28_Type Blend_1 Sativa 30% Indica 70%
34_yield outdoor_1 400 - 450 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 160 cm
27_harvest period_1 Tidigt i oktober
22_Effect_1 Klar, Lugnande

Köp Tatanka Pure CBD

 • Purplematic CBD

Såväl som att tillhandahålla ett bra personligt förråd på nolltid, så skapar Purplematic CBD en underbar visuell show. Dess knoppar har en djuplila krona uppe på ett berg av grönt och vitt. Att ta fram dessa knoppar under en röksession kommer överraska dina vänner och hjälpa till att stävja all extra THC-konsumtion.

Blommorna producerar ett massivt CBD-innehåll på 17 % tillsammans med THC-nivåer på runt 0,5 %. Purplematic CBD är avkomman till Kush Rose Auto CBD och Afghan Rose och består av de bästa aspekterna av båda föräldrar. Dess cannabidiol-laddade blommor tillhandahåller även munvattnande terpener som frigör smaker av söta tropiska frukter.

Purplematic CBD tillhandahåller en enkel och trevlig odlingsupplevelse. Förvänta dig en skörd på upp till 450 g/m² inomhus endast åtta veckor efter groning. Utomhusplantor presterar bra i aningen varmare klimat och producerar avkastningar på 110-150 g/planta.

Purplematic CBD

Purplematic CBD
23_genetic background_1 Kush Rose Auto CBD x Afghan Rose Auto CBD
33_Yield indoors_1 375 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 70-120 cm
25_flowering time_1 7 - 8 veckor
29_THC_1 THC: 0,5%
28_Type Blend_1 5% Sativa 90% Indica 5 Ruderalis
34_yield outdoor_1 110-150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 140 cm
27_harvest period_1 8-9 veckor efter det första skottet
22_Effect_1 Klar, Lugnande

Köp Purplematic CBD

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.