Royal Guardians Anti-Bug Pack

Kompanjon plantering för att hålla oönskade insekter borta är vettigt. Det är det 100% organiska sättet att skydda din cannabis från skadedjur. Inga bekämpningsmedel garanterar härliga smaker och en positiv miljöpåverkan. Dessa frön valdes med cannabisodlaren i åtanke av RQS-teamet.
€ 3.99 tax incl. In stock

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin och Cash

Fri Frakt
Fri Retur
Stealth frakt

 • More info
 • Frågor (3)
 • Recensioner (0)
 • Fraktvillkor

Royal Queen Seeds - Royal Guardians Anti-Bug Pack: En organisk fästning runt din weed

Royal Guardians Anti-Bug Pack av Royal Queen Seeds erbjuder kompanjons-plantor som är kända för sina insektsförstörande egenskaper. Håll invasiva skadedjur borta naturligt med växter som har valts för att gynna din marijuana. Detta urval av växter avskräcker ett antal insektsskadedjur inklusive den fruktade spindelmiten och den lika fruktansvärda bladlusen.

Att plantera denna kombinationen kommer att gynna din cannabis på flera sätt. För det första avskräcker dessa arter ett antal insekter och kvalster, mites och bladlöss som är kända för att invadera cannabis. I jorden avstötas dåliga nematoder och andra maskar medan markstrukturen själv förbättras. Ett antal av dessa arter producerar dofter som är tilltalande för människor som också håller skadedjur som myggor och flugor borta.

Kompanjon plantering är den säkra brandväggen för att bekämpa skadedjur naturligt. Royal Guardians Anti-Bug Pack hjälper till att producera organisk renhet i din växt. Det enda mänskligt skapade verktyg du behöver är en atomiser för att spruta hemlagad organiskt stärkande medel. Kompanjon plantering kommer att hjälpa till att konsolidera stark och kraftfull, insekts-fri och frodig marijuana av högsta kvalité. Det är också en varm ludd för jorden.

Paketet innehåller:

-Citronbalsam
-Dill
-Solros
-Koriander
-Lavendel

   
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
Chile
Från Emmett | 2018-02-03 02:29:28

Do these plants go in the same container as the cannabis?

Royal Queen Seeds Team

They can go in the same container, however we would always put them in a different.

Från Mira | 2018-01-30 18:42:18

Sind die Samen separat verpackt oder sind alle zusammen gemischt?

Royal Queen Seeds Team

Each seed comes on their own package.

Från Peter | 2017-11-30 15:44:00

Muss ich irgendwas beachten bei dem einpflanzen dieser pflanze? oder kann ich sie einfach so draußen neben meinen babys einpflanzen? Sprich ohne keimung oder vorzucht

Royal Queen Seeds Team

These plants are normally very strong, you might have to water them from time to time but that should be all. Nevertheless, check each plant specs for further information

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

Cart

Inkluderade GRATIS produkter

No products

Shipping € 0.00
Total € 0.00

Check out

Categories