Historien om ost cannabis strains

Cheese Genetics

Eftersom cannabisuppfödning och odling blomstrat har olika sorter av gräs uppstått. Det finns hela familjer av strains associerade med en viss smak eller känsla. Kush strains tenderar att ge en mycket kraftfull hög; Haze strains är läskande och levererar en upplyftande buzz; Dieselstammar ... luktar faktiskt som diesel. Men ibland är en komplex smak mycket eftertraktade bland sanna cannabisfinnare. Om du hamnar i denna kategorin kan en stark, unik smak som den hos ost strains ger, vara precis vad du letar efter. På RQS erbjuder vi en rad ost strains som du kan beställaför att uppleva detta själv. Det finns en stor historia bakom utvecklingen av ost strains och de effekter de är kända för.


Vad Är en Ost Strain?

Ost är världsberömd, tillsammans med de strains som användes för att skapa denna hybridkultivar. Idag finns det alla slags ostvarianter som spåras tillbaka till genetiken hos den ursprungliga osten. Ost strains är kända för att ge en kryddig, god smak, i motsats till de söta, fruktiga och naturliga smakerna som finns i några andra strains. Ostens terpener är faktiskt ganska varierade och kommer tillsammans för att bilda sin kraftigt skarpa lukt. Den galna lukten av octanoic acid smälter samman med de söta, fruktiga tonerna av methyl tert-butyl ether och ethyl methyl acetic acid. Det finns också isovalerinsyra, som kombinerar med mer illaluktande terpener som hexansyra (vilken luktar av barngårdsdjur) och metylmerkaptan (som luktar som rutten kål).

Det låter som en ganska trång och excentrisk gom. Faktum är att denna kombination av aromer inte är för allas smak. Men på samma sätt kan ost, som smakar gott, lukta skrämmande, ost strains har sin överklagande. Det finns trots allt en umami-effekt med ost strains; en känsla av en mjukare smak som tar kanten av de starka aromen.

Ost producerar också många THC-potenta trichomes, vilket ger en avkopplande, lycksaligt hög. Det är anställt i lindring av smärta, ångest och depression, samt att återställa aptiten. Man kan förstå att denna specialitet blir så populär. Men var kom den ens från i första hand?

Var Kom Ost Ifrån?

Den ursprungliga ost strainen framkom under 1980-talet under mystiska omständigheter. Legenden säger att Kalifornien kultivatorn Sam "The Skunkman" flyttade till Nederländerna för att bli allvarlig med att växa. Han tog med sig den ikoniska belastningen av hans skapelse, Skunk # 1. Detta blev populärt bland nederländska jordbrukare på grund av sin snabba vändningstid. Ett återkommande problem var dock att lukten från växterna var för stark; så starkt att det skulle vara svårt att undvika att locka oönskad uppmärksamhet. När en sats skunkfrön hittade sin väg till Storbritannien år 1988 hände något märkligt.

En odlare i Sydost England fann att den resulterande växten hade en tydligt ostliknande stank. De massiva utbytena noterades från denna växt, de klonade det och såg framgångsspridningen i hela Storbritannien. Det spred sig vid flera festivaler och alternativa samhällen under 1990-talet, och blev ett avgörande val för de som befann sig i den växande rave scenen. Vad som än hände med den här satsen frön resulterade i att det skapades cannabisväxter för ost. Styrkan av dess smak och dess höga ledde till ökad efterfrågan. Idag är det ganska vanligt i hela Storbritannien och i alla jurisdiktion där cannabis är laglig.

Hur Man Växer Ost

Om du skulle vilja se vad allt väsen handlar om, beställ några av våra ostfrön och väx själv. Detta borde inte vara en särskilt svårväxt cannabis att växa under de rätta förhållandena. Det tenderar att resultera i ett rikligt utbyte av buds med THC-innehåll runt 17%. Ost strains är elastiska och blommar över en period på 8-9 veckor. Denna strain kan hantera fluktuationer i luftfuktighet, men se till att temperaturen stannar mellan 21-26 ° C eller 70-80 ° F.

När de får tillräckligt med ljus och rum att blomstra, kan ost strains överstiga 200 cm i höjd. Om du växer inomhus, se till att du har tillräckligt med utrymme eller känner dig trygg med träningstekniker för att minska höjden. Dessutom kan du undvika utrym-problemet helt med Royal Cheese Automatic. De flesta ost strains växer buskigt, så lite lätt beskärning / defoliation kan vara till hjälp för att maximera bud-produktionen. På samma sätt kan ScrOG (screen of green) -metoden hjälpa till att optimera bud potentialen, som du kan läsa allt om i vår guide.

RQS Sortiment av Cheese-sorter

Cheese-sorter har skickats runt i rökcirklar i årtionden. Så låt oss utforska några av de bästa Cheese-plantorna på marknaden.

Royal Cheese (Fast Flowering)

Royal Cheese Fast Flowering

Royal Cheese (Snabblommande) är den typen av sort som du kan kalla "Ers höghet". Denna fräna planta har utvecklats med intentionen att sprida de klassiska och monarkiska rusen, med dess härdade ostdofter som ständigt kittlar näsborrarna. Den kom till liv efter att en gammaldags Skunk blev kär i en Afghan-planta och resten är historia.

Inomhusodlare kan förvänta sig att den här sorten blir cirka 150 cm hög. Utomhusodlare kan se plantan sträcka sig upp till 250 cm, vilket kommer kräva stöd av snören med tanke på vikten på knopparna. Blomningsperioden varar cirka 6-8 veckor, dock föredrar en del odlare att hålla den här varianten i blomning i ytterligare 2 veckor för att utveckla tydligare effekter.

Royal Cheese (Snabbt Blommande)
Old School Skunk x Afghani
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 veckor
THC: 17%
Sativa 40% Indica 60%
550 - 600 gr/plant
130 - 200 cm
Tidigt i oktober
Balanserad, Berusande, Klar

Köp Royal Cheese (Snabbt Blommande)

Royal Cheese Automatic

Royal Cheese Auto

Den här ivriga autoblommande Cheese kommer producera knoppar på nolltid. Odlare som vill fylla på sina förråd så snabbt som möjligt med cheese-cannabinoider bör starkt överväga att involvera den här plantan i sina odlingsoperationer. Från frö till skörd tar livscykeln för Royal Cheese Automatic 10 veckor och den producerar helt mogna och trikomtäckta knoppar som framkallar avslappnande och fysiskt berusande känslor.

Den här plantan blir inte högre än 100 cm, så det är en enkel planta att gömma. Då den är kort och blommar snabbt, är det en bra sort för nybörjare. Det enda man behöver göra är att vattna plantorna, ge dem de näringsämnen de behöver och visa dem mycket kärlek. Kärlek är viktigt för Royal Cheese Automatic så det är bara att vänja sig.

Royal Cheese Auto
Cheese x Royal Critical x Ruderalis
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 veckor
THC: 15%
Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%
160 - 210 gr/plant
60 - 120 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Berusande, Fysiskt avslappnande

Köp Royal Cheese Auto

Blue Cheese

Blue Cheese

Blue Cheese låter som den mest intensiva cannabisvarianten när det gäller dess doft, men termen "Blue" refererar inte till det mögel som förekommer i blåmögelostar, utan till Blueberry-genetiken som sorten består av. Ost- och bäraromer snärjer in konsumenten i något verkligen speciellt. Fysiskt bakade känslor med en del intressanta kontemplativa tankar avslöjas när man njuter av denna indica-dominanta delikatess.

Inomhus blir Blue Cheese 100-160 cm hög jämfört med 140-200 cm hög om den odlas utomhus. Det är en ganska kort fotoperiod-sort som avslutar sin blomningsfas på 7-8 veckor. Blue Cheese producerar solida avkastningar på 500-550 g/planta när den odlas i utomhusmiljöer. Med tanke på dess korta format, producerar den här plantan definitivt en solid mängd smakrika knoppar, som blir täckta i en vacker kristallfilt.

Blue Cheese
Original Cheese x Oregon Blueberry Blend
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 veckor
THC: 19%
Sativa 40% Indica 60%
500 - 550 gr/plant
140 - 200 cm
Sent i September
Berusande, Fysiskt avslappnande, Klar

Köp Blue Cheese

Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic

När Cheese-, Blueberry- och ruderalis-genetik bestämmer sig för att ha en tantrisk trekant, så kommer Blue Cheese Automatic att titta fram. De cerebrala och upplyftande effekterna av den här Cheese-varianten levererar vilda funderingar runt Blue Cheese Automatics inneboende natur och vad den representerar för människoarten. De söta och fruktiga smakerna tillhandahåller entusiaster med en underbar cannabinoidfylld godsak.

Från frö till skörd tar det cirka 9-10 veckor för Blue Cheese Automatics fruktiga och ostaktiga knoppar att mogna helt. Det är en liten sort som blir 40-70 cm inomhus och 60-110 cm utomhus. Det är en perfekt "lyx" för gerillaodlare som behöver en diskret sort för sina odlingsoperationer. Utomhusodlare får ungefär 60–110 g/planta medan inomhusodlare kan förvänta sig 325–375 g/m².

Blue Cheese Auto
Blueberry x Cheese x Ruderalis
325 - 375 gr/m2
40 - 70 cm
6 - 7 veckor
THC: 16%
Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
60 - 110 gr/plant
60 - 110 cm
10-11 veckor efter spiring
Klar, Upplyftande

Köp Blue Cheese Auto

Fast Eddy Automatic CBD

Fast Eddy Automatic

Den här varianten realiserades efter att vi bestämde oss för att blanda Cheese, Juanita la Lagrimosa och ruderalis-genetik i en enskild CBD-rik hybrid som fick namnet Fast Eddy Automatic CBD. Den här sorten består av 9 % THC och höga nivåer av CBD, vilket skapar en eftersökt balans av de två större cannabinoiderna. Effekterna är ganska fylliga och klara, med en skönt avslappnande effekt. Citrussmakerna som uttrycks av den här sorten, kompletterar den uppfriskande upplevelsen perfekt.

Inomhusodlare bör välsignas med 400-450 g/m² av knoppar, medan utomhusodlare bör förvänta sig cirka 80-130 g/planta. Den här autoblommande varianten avslutar dess livscykel efter 8-9 veckor och är perfekt för odlare som vill ha en snabb sats med CBD-dränkta knoppar.

Fast Eddy Automatic CBD
Cheese x Juanita la Lagrimosa x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 veckor
THC: 9%
Sa 50% In 40% Ru 10%
80 - 130 gr/plant
80 - 120 cm
10-12 veckor efter spiring
Klar, Lugnande

Köp Fast Eddy Automatic CBD

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.