Historien om ost cannabis strains

Eftersom cannabisuppfödning och odling blomstrat har olika sorter av gräs uppstått. Det finns hela familjer av strains associerade med en viss smak eller känsla. Kush strains tenderar att ge en mycket kraftfull hög; Haze strains är läskande och levererar en upplyftande buzz; Dieselstammar ... luktar faktiskt som diesel. Men ibland är en komplex smak mycket eftertraktade bland sanna cannabisfinnare. Om du hamnar i denna kategorin kan en stark, unik smak som den hos ost strains ger, vara precis vad du letar efter. På RQS erbjuder vi en rad ost strains som du kan beställa för att uppleva detta själv. Det finns en stor historia bakom utvecklingen av ost strains och de effekter de är kända för.

Royal Cheese

VAD ÄR EN OST STRAIN?

Ost är världsberömd, tillsammans med de strains som användes för att skapa denna hybridkultivar. Idag finns det alla slags ostvarianter som spåras tillbaka till genetiken hos den ursprungliga osten. Ost strains är kända för att ge en kryddig, god smak, i motsats till de söta, fruktiga och naturliga smakerna som finns i några andra strains. Ostens terpener är faktiskt ganska varierade och kommer tillsammans för att bilda sin kraftigt skarpa lukt. Den galna lukten av octanoic acid smälter samman med de söta, fruktiga tonerna av methyl tert-butyl ether och ethyl methyl acetic acid. Det finns också isovalerinsyra, som kombinerar med mer illaluktande terpener som hexansyra (vilken luktar av barngårdsdjur) och metylmerkaptan (som luktar som rutten kål).

Det låter som en ganska trång och excentrisk gom. Faktum är att denna kombination av aromer inte är för allas smak. Men på samma sätt kan ost, som smakar gott, lukta skrämmande, ost strains har sin överklagande. Det finns trots allt en umami-effekt med ost strains; en känsla av en mjukare smak som tar kanten av de starka aromen.

Ost producerar också många THC-potenta trichomes, vilket ger en avkopplande, lycksaligt hög. Det är anställt i lindring av smärta, ångest och depression, samt att återställa aptiten. Man kan förstå att denna specialitet blir så populär. Men var kom den ens från i första hand?

VAR KOM OST IFRÅN?

Den ursprungliga ost strainen framkom under 1980-talet under mystiska omständigheter. Legenden säger att Kalifornien kultivatorn Sam "The Skunkman" flyttade till Nederländerna för att bli allvarlig med att växa. Han tog med sig den ikoniska belastningen av hans skapelse, Skunk # 1. Detta blev populärt bland nederländska jordbrukare på grund av sin snabba vändningstid. Ett återkommande problem var dock att lukten från växterna var för stark; så starkt att det skulle vara svårt att undvika att locka oönskad uppmärksamhet. När en sats skunkfrön hittade sin väg till Storbritannien år 1988 hände något märkligt.

En odlare i Sydost England fann att den resulterande växten hade en tydligt ostliknande stank. De massiva utbytena noterades från denna växt, de klonade det och såg framgångsspridningen i hela Storbritannien. Det spred sig vid flera festivaler och alternativa samhällen under 1990-talet, och blev ett avgörande val för de som befann sig i den växande rave scenen. Vad som än hände med den här satsen frön resulterade i att det skapades cannabisväxter för ost. Styrkan av dess smak och dess höga ledde till ökad efterfrågan. Idag är det ganska vanligt i hela Storbritannien och i alla jurisdiktion där cannabis är laglig.

Skunk XL Royal Queen Seeds

HUR MAN VÄXER OST

Om du skulle vilja se vad allt väsen handlar om, beställ några av våra ostfrön och väx själv. Detta borde inte vara en särskilt svårväxt cannabis att växa under de rätta förhållandena. Det tenderar att resultera i ett rikligt utbyte av buds med THC-innehåll runt 17%. Ost strains är elastiska och blommar över en period på 8-9 veckor. Denna strain kan hantera fluktuationer i luftfuktighet, men se till att temperaturen stannar mellan 21-26 ° C eller 70-80 ° F.

När de får tillräckligt med ljus och rum att blomstra, kan ost strains överstiga 200 cm i höjd. Om du växer inomhus, se till att du har tillräckligt med utrymme eller känner dig trygg med träningstekniker för att minska höjden. Dessutom kan du undvika utrym-problemet helt med Royal Cheese Automatic. De flesta ost strains växer buskigt, så lite lätt beskärning / defoliation kan vara till hjälp för att maximera bud-produktionen. På samma sätt kan ScrOG (screen of green) -metoden hjälpa till att optimera bud potentialen, som du kan läsa allt om i vår guide.

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.