Purple Queen: Mäjestätisk lila marijuana

URSPRUNG: SÖKANDET EFTER DEN LILA DROTTNINGEN

Någonstans i hinduiska Kush växer det en mystiskt bergsmarijuana. I århundraden har regionen varit plats för de mest utsökta indica-lantsorterna av cannabis. Fram till dessa dagar är detta fortfarande källan till den finaste haschen. Äventyrliga jägare har mött väpnade konflikter, utstått hårda förhållanden och farlig terräng på jakt efter vilt växande cannabis och de prisade, lokalt förädlade sorterna.

Lila har alltid varit förknippats med kunglighet. De antika kineserna var kanske de första som kände till de förmodade magiska egenskaperna av den lila färgen. Inträde till den förbjudna lila staden var uteslutande för kejsaren.

Purple Queen är en tung indica-hybrid framtagen av mästerodlarna på Royal Queen Seeds. Denna fantastiska odlingsväxt kombinerar de mest hartsartade och mörklila fenotyperna från afghanska kush med pakistanska kush-exemplar. Nu kan varje cannabis-trädgård bli ett klibbigt lila palats för den ordinarie hemmaodlaren.

Video id: 484156876

VÄXTEGENSKAPER: LILA KLIBBIGA PLANTOR

I odlingsutrymmet eller utomhus i tempererade till varma klimat är Purple Queen en rockstjärna för buds. Korta, buskiga plantor med litet avstånd mellan noderna kommer att utveckla snygga, stenhårda knoppar och blomstänger. Vi talar om jupiterliknande densitet. På bara 8 veckor av blomning kommer Purple Queen att vara redo för skörd. Utomhusodlare bör planera för skörd i mitten av september.

Medan plantorna övergår från vegetativ till blomfas så kommer de gradvis att övergå mot lavendel nyanser. Överdimensionerade blad kan avlägsnas för att möjliggöra större ljuspenetration. Svalare nattemperaturer under den senare blomningen kommer att förbättra de rika, kungliga lila blommorna och lövverken till odlarens glädje. Likt hennes stamtavla i kushlinjen, skarpt jordig, citron-tall och hash-dofter utgår från dessa frostiga lila knoppar.

Purple Queen Marijuana Royal Queen Seeds

PURPLE QUEEN EFFEKTER: STENAD UPPLEVELSE OCH MYCKET MUNCHIES

Purple Queen är en fullblodig nattröka för indica-konnässör. Intensiv kush-smak och en subtil citrus eftersmak kommer att få dig till att njuta av varje puff; det är om du kan stoppa dig själv från att svika de förtrollande buddarna tillräckligt länge för att få en matlagning. Purple Queen regerar med en tung hand. En glad våg av eufori är den första du känner. Sen stenad. Resan är dock avkopplande. Sedativa effekter kryper in. Och förr eller senare kommer du att bli fast i soffan och hungrig. Medicinska användare kommer att uppskatta Purple Queen för hennes fysiskt lugnande effekter och aptitstimulering.

Purple Queen

Lysande lila färger, skarpa furubränslearomer och en djupt penetrerande, fysiskt stenande effekt är att förvänta sig från Purple Queen.

Buy Purple Queen

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.