By Luke Sumpter

Purple Queen: Mäjestätisk lila marijuana

Purple Queen

URSPRUNG: SÖKANDET EFTER DEN LILA DROTTNINGEN

Någonstans i hinduiska Kush växer det en mystiskt bergsmarijuana. I århundraden har regionen varit plats för de mest utsökta indica-lantsorterna av cannabis. Fram till dessa dagar är detta fortfarande källan till den finaste haschen. Äventyrliga jägare har mött väpnade konflikter, utstått hårda förhållanden och farlig terräng på jakt efter vilt växande cannabis och de prisade, lokalt förädlade sorterna.

Lila har alltid varit förknippats med kunglighet. De antika kineserna var kanske de första som kände till de förmodade magiska egenskaperna av den lila färgen. Inträde till den förbjudna lila staden var uteslutande för kejsaren.

Purple Queen är en tung indica-hybrid framtagen av mästerodlarna på Royal Queen Seeds. Denna fantastiska odlingsväxt kombinerar de mest hartsartade och mörklila fenotyperna från afghanska kush med pakistanska kush-exemplar. Nu kan varje cannabis-trädgård bli ett klibbigt lila palats för den ordinarie hemmaodlaren.

Video id: 484156876

VÄXTEGENSKAPER: LILA KLIBBIGA PLANTOR

I odlingsutrymmet eller utomhus i tempererade till varma klimat är Purple Queen en rockstjärna för buds. Korta, buskiga plantor med litet avstånd mellan noderna kommer att utveckla snygga, stenhårda knoppar och blomstänger. Vi talar om jupiterliknande densitet. På bara 8 veckor av blomning kommer Purple Queen att vara redo för skörd. Utomhusodlare bör planera för skörd i mitten av september.

Medan plantorna övergår från vegetativ till blomfas så kommer de gradvis att övergå mot lavendel nyanser. Överdimensionerade blad kan avlägsnas för att möjliggöra större ljuspenetration. Svalare nattemperaturer under den senare blomningen kommer att förbättra de rika, kungliga lila blommorna och lövverken till odlarens glädje. Likt hennes stamtavla i kushlinjen, skarpt jordig, citron-tall och hash-dofter utgår från dessa frostiga lila knoppar.

PURPLE QUEEN EFFEKTER: STENAD UPPLEVELSE OCH MYCKET MUNCHIES

Purple Queen är en fullblodig nattröka för indica-konnässör. Intensiv kush-smak och en subtil citrus eftersmak kommer att få dig till att njuta av varje puff; det är om du kan stoppa dig själv från att svika de förtrollande buddarna tillräckligt länge för att få en matlagning. Purple Queen regerar med en tung hand. En glad våg av eufori är den första du känner. Sen stenad. Resan är dock avkopplande. Sedativa effekter kryper in. Och förr eller senare kommer du att bli fast i soffan och hungrig. Medicinska användare kommer att uppskatta Purple Queen för hennes fysiskt lugnande effekter och aptitstimulering.

Purple Queen
Hindu Kush x Purple Afghani
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
8 - 9 veckor
THC: 22%
Sativa 25% Indica 75%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Oktober
Euforisk, Lugnande

Köp Purple Queen

PURPLE QUEEN AUTOMATIC: LJUVLIGA KNOPPAR UTAN VÄNTAN

Purple Queen producerar häpnadsväckande och belönande resultat. Dock skräms nybörjare ofta av världen av fotoperiod-genetik. Till och med erfarna odlare föredrar ibland hastigheten och hemlighållandet som autoblommande sorter tillhandahåller. Våra mästerförädlare har framgångsrikt korsat Purple Queen och Critical Auto för att boosta hastigheten och tillgängligheten för nybörjare. Som ett resultat föddes Purple Queen Automatic.

Med en genetisk profil på 80 % indica, 15 % sativa, och 5 % ruderalis, har Purple Queen Automatic fortfarande den där indica-charmen. Intressant nog, så toppar inomhusplantor på en aningen högre höjd än den ursprungliga Purple Queen—130cm—men lågstressträning kommer hålla den närmre marken. Förvänta dig en imponerande avkastning på upp till 400 g/m² efter endast 8-9 veckors groning.

Plantor som odlas utomhus toppar av på 140 cm, men kan hållas omkring 90 cm om de tränas korrekt. Omge de här lila skönheterna med kompanjonplantor som kamomill för att dölja dess odör och hålla dem bortom synhåll. Förvänta en avkastning på 100–150 g/planta när du odlar den här sorten utomhus.

Purple Queen Automatic ger vackra, doftande blommor. Dessa kompakta, mörklila knopparna stoltserar med ett tindrande lager av trikomer som har ett THC-innehåll på 16 % samt jordaktiga och citrusaktiga terpener. Användare kan förvänta sig ett lugnt och bekvämt rus som smälter bort all oro och drar med in sinnet i nuet.

Purple Queen Auto

Purple Queen Auto
Purple Queen x Critical Auto
350 - 400 gr/m2
90-130 cm
6 - 7 veckor
THC: 16%
Sativa 15% Indica 80% Ruderalis 5%
100 - 150 gr/plant
90 - 140 cm
8-9 veckor efter det första skottet
Euforisk, Lugnande

Köp Purple Queen Auto

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.