RQS Cannabis Genetik - Afghan

Afghan genetics

Afghansk cannabisgenetik är den stenhårda, gröna grunden till Cannabis Cup-mästares förflutna, nutid och framtid. De robusta, rena indica landrace-strainsen i Afghanistan tros vara den första cannabisen som konsumerades av mänskligheten. Exakt när och av vem är fortfarande något av ett mysterium och ämnet för en omstridd debatt.

Nya arkeologiska bevis tyder på att Proto-Indo-européer troligen var de första folken att använda cannabis för både medicinska och ritualistiska ändamål så långt tillbaka som 30.000 år sedan. Denna kontroversiella teori förfäder den gamla kinesiska kejsaren Shen Nung och vrider tanken att cannabis migrerades från öst till väst på huvudet. Det finns även bevis på koldiserade cannabisfrön som upptäckts i Rumänien som går tillbaka till Kurgans tid för omkring 5000 år sedan.

Tycker du att det är lite långsökt? Möjligheten att sativa-strains introducerades från delar okända och genom klimat- och miljöanpassning utvecklats till indica-strains är en annan trovärdig hypotes. Det finns så många möjligheter. För många "okända kända" faktorer.

På något sätt så hittade Kush ett hem. Under de senaste två tusen åren har det varit Hindu Kush-bergsgränsen mellan moderna Afghanistan och Pakistan. Dessa korta, snabb-blommande och mörkgröna buskarna med överdimensionerade, fett-fingrade löven och svullna, kåda-droppande buds är fortfarande källan till klibbiga-grön för huvuddelen av världens hasch-produktion - som endast rivaliseras av Marocko.

Naturligtvis har Royal Queen Seeds använt afghansk genetik för att utveckla några av de mest potenta och produktiva hybriderna. Varje cannabis-fröbank som är värd något behöver minst en afghansk sort. Mästerskaparna på RQS gick en bit längre. Låt oss titta närmare på några heta strains, som alla packar afghansk genetisk eldkraft.

ICE

ICE

Först och främst. Om du ska namnge en strain ICE, som står för Indica Crystal Extreme, är afghan en viktig ingrediens. Faktum är att denna frostiga hybrid är en riktig cannabis-trippelbit med afghanska, norrsken och Skunk i mixen. Som du kan förvänta dig är det här en super kraftig bud som kommer att göra din kropp till gelé samtidigt som ditt sinne kommer att tänka på mumsigt.

Efter 8-10 veckors blomning kommer ICE att vara helt täckt i trichomes och redo för skörd. Inomhus-odlare uppmanas att SOG och avlöva några skuggfläkt-blad för max avkastning. Växter sträcker sig sällan över 1m lång, så packa ihop dem in. Hon är törstig för näringsämnen och tolererar höga doser. Behandla henne rätt och upp till 450g / m 2 utsmyckade buds kan vara dina. Helt enkelt oemotståndlig för älskare av cannabiskoncentrat.

ICE
Afghan x Northern Light x Skunk
400 - 450 gr/m2
80 - 120 cm
8 - 10 veckor
THC: 18%
Sativa 10% Indica 90%
500 - 550 gr/plant
150 - 200 cm
September
Berusande, Fysiskt avslappnande

Köp ICE

Special Kush 1

Special Kush 1

Special Kush 1 kommer först ifrån vilda berget Kush of old. Gå tillbaka till Kush's rötter, uppfödarna av RQS kombinerade och raffinerade vintage afghanska avelslager för att skapa en modern klassiker. Med ett paket med dessa bönor kan du bli riktigt hög för ett riktigt lågt pris. Men gör inget misstag, det här är inget fynd källa-schwag - det här är dank, couchlocking Kush.

Visuellt är Special Kush 1 affisch-strainen för gamla tiders, tunga indicas. Odlade inomhus, är hon tjock och produktiv, håller sig under 1m lång. Blomningen kommer att slutföras på bara 7-8 veckor. Utomhus i ett varmt Medelhavsklimat kan hon verkligen fylla ut för att nå sin fulla potential. 3m + växter som kan producera upp till 500g vardera är möjliga. Hennes rika, earthy-hash-smaker och tunga fysiska effekter kommer att övertyga dig om att hon är speciell.

Special Kush 1
Afghan x Kush
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 veckor
THC: 17%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Sent i September
Berusande, Fysiskt avslappnande, Tung

Köp Special Kush 1

Royal AK

Royal AK

Royal AK är RQS-upplagan av den legendariska AK-47. Det som AK-47an odlar är en högkaliber, sativa-dominant hybrid som ser döds-snygga ut. Även om hennes high är en bonafide headshot av utseendet på hennes snäva, orange-håriga nugs, kan du bli förlåten för att förvänta dig ett indica-kroppshög. Afghanska genetiska inflytande kan inte låta bli med att dominera hennes utseende.

Lätt att växa inomhus eller utomhus i varmare klimat, detta snabbt blommande weed-vapnet kommer inte att låta dig vänta heller. Under 8-9 veckors blomning kommer Royal AK-kolvarna att vara redo för skörd. Inomhus odlare kan förvänta sig ca 500 g / m² av det bästa huvud-stashet. Bäst av allt, hennes buds är lätta att trimma på grund av hennes fantastiska blomma-till-lövförhållande.

Royal AK
Columbian, Mexican, Thai & Afghan
525 - 575 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 9 veckor
THC: 19%
Sativa 60% Indica 40%
600 - 650 gr/plant
130 - 170 cm
Tidigt i oktober
Balanserad, Berusande, Klar

Köp Royal AK

Northern Light

Northern Lights

Northern Light betraktas av stoners överallt som en topp-hylla, tung indica strain. Hennes arv är något mystiskt, men en sak är säker: Afghanskt lager överkorsades med thailändska för att skapa couchlocking rök av val för indica konnässörer. Bara några tokes av denna rika, fulla rök och så kommer dina ögonlock att bli tunga. Northern Light är en knockout natt-tids stash.

Sann mot hennes afghanska stamtavla, växer hon slitstarkt och robust, resterande ca 1 m högt. Perfekt för olika inomhusodlingsstilar från grundläggande organiskt till avancerad hydroponik. Även nybörjare inomhus har kunnat få fram imponerande 500g / m² skördar. Utomhus i ett torrt, sydligt klimat kan hon nå 2m och tippa skalan med utbyte på 500g per planta.

Northern Light
Northern Light S1
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 veckor
THC: 18%
Sativa 0% Indica 100%
575 - 625 gr/plant
180 - 220 cm
Sent i September
Balanserad, Berusande, Klar

Köp Northern Light

Critical

Critical

Om du vill ha en motherload av överdimensionerade colas och monster nugs, måste det vara Critical. Detta gröna monster är av goda skäl älskade av kommersiella odlare i hela Europa. Bortsett från hennes enorma 600g + / m² inomhusutbyte och jämförbar per anläggning utomhusproduktion, är hon också uber potent. THC-nivåerna kan komma nära 20%. Allt detta på bara 7 veckor av blomning. Kritisk är en verklig en riktig heavy-hitter, infuserad med afghansk och skunk genetik.

Kryddiga, paprika och tall noter kommer att parfymera luften och absolut tillkännage förekomsten av Critical. Luktkontroll är ett måste. Hennes smidiga, lite sura smak kommer att hålla dig kvar för mer. Hög luftfuktighet måste undvikas till varje pris i senblomning för att förhindra att en mögel träffar hennes pumpade blommor.

Critical
Afghani x Skunk
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 veckor
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Sent i September
Berusande, Fysiskt avslappnande, Tung

Köp Critical

Special Queen 1

Special Queen 1

Om du vill ha den tyngsta skörden av hybrid marijuana, behöver du afghansk genetik för att höja upp den buds vikt. Special Queen 1 är en varierad blandning av afghansk, colombiansk, skunk och mexikansk cannabis. Inte riktigt en diva, snarare en space invader. Special Queen 1 levererar en långvarig, tung kroppsblåsning som kommer att sopa undan dina fötter i stora doser.

Inomhus kan hon ge upp till 650g / m². Växterna kommer att klättra till ca 1,5 m i höjd och kommer att läcka med klibbiga buds. Men utomhus i gott solsken kan Special Queen 1 växa till en höjd av 4m storleksförmåga och producera över 500g per planta. Skörda enkelt en fet stash på 8 veckor eller mindre av blomning med Special Queen 1.

Special Queen 1
Power Bud x Skunk
500 - 550 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 9 veckor
THC: 18%
Sativa 50% Indica 50%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Sent i September
Fysiskt avslappnande, Kraftfull, Långvarande

Köp Special Queen 1

Royal Cheese (Fast Flowering)

Royal Cheese

Cheese är den brittiska cannabistrainen som tog världen med storm och sätter Skunk-familjen tillbaka in i den moderna marijuana-klassen. Royal Cheese är RQS återfödelse av en legend. Tro på hennes afghanska ursprung, denna tunga indica som härstammar från Skunk # 1 är stamtavlans exemplar. Hon packar en balanserad huvudkropps-hög, unika Ost-aromer och smaker till ett kompakt paket.

Royal Cheese är lämplig för nybörjare så mycket som för Grand Masters när det gäller lätthet av odling över en mängd olika substrat. Dessa lagrade Skunk-växter är ganska jämna och lättsamma för odlare. Blomning är en riktig sprint till mål på 6-8 veckor. Ta det ham och cheesy i cannabisgården med ett paket med dessa fick-raketer.

Royal Cheese (Snabbt Blommande)
Old School Skunk x Afghani
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 veckor
THC: 17%
Sativa 40% Indica 60%
550 - 600 gr/plant
130 - 200 cm
Tidigt i oktober
Balanserad, Berusande, Klar

Köp Royal Cheese (Snabbt Blommande)

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.