By Luke Sumpter

Kush Cannabis - Royal Queen Seeds kollektion

Kush Cannabis

Kush: Historisk Ört För 2000-talets Cannabiskännare

Cannabis indica har en bakgrundshistoria på minst 1300 år, av att växa naturligt i berggkedjan Hindukush som ligger vid gränsen mellan Afghanistan och Pakistan. Kush är en mycket speciellt variant från stammen cannabis indica. Äkta kush är cannabis i toppklass. Vissa experter hävdar att kush-sorten förtjänar sin egen specifika cannabisklassificering under Cannabis Afghanica.

Lokala kush-sorter uppvisar vanligtvis kraftiga indica-drag. Löv och stjälkar är tjocka, avståndet mellan internoderna är mycket kort och växterna överstiger sällan 2 m. Blomningen är produktiv eftersom plantor får ett buskigt tillstånd som möjliggör maximal lågprofilproduktion. Det extra klibbiga skiktet av harts på blommorna och den starka blandningen av arom från tall till paraffin skiljer även kush-gräs från andra indicor.

Inomhus eller utomhus, kush-sorter är ett utmärkt val för cannabisodlare på alla nivåer. Om du tycker om sofflås-effekten och letar efter att odla något av det vackraste gräset, så måste du testa på kush. Alternativt, om du vill ha en mer avslappnad kroppsberusning, så hittar du också detta bland vårt sortiment av kush. Royal Queen Seeds har utvecklat en mångfaldig samling av kush-sorter som passar alla slags kush-älskare.

O.G. Kush

OG Kush

En kush att härska över dem alla. Antagligen den mest värdefulla. Säkert den mest belönade och hyllade. O.G. Kush är juvelen i kronan till Royal Queen Seeds Kush-kollektionen. Detta är inte bara den hetaste kush-sorten just nu. Detta _är_ den hetaste cannabissorten. Bara åtta veckors blomningstid krävs för att skörda cirka 500 g/m² gourmet-kush. Vår O.G. Kush säkerställer att din odling går av stapeln!

O.G. Kush är världskänd för dess ödeläggande kraft med 19+ % THC, neongröna, frostiga knoppar och en signaturdoft. Skarpa aromer av tall blandat med bränsle gör denna sort till något av den mäktigaste marijuanan på jorden. Medan smaken är jordig med underliggande citrus noter.

Effekterna är spektakulärt sativa influerade, med ett behagligt, initialt euforiskt rus. Men förhasta dig inte, den kroppsliga knockout-berusningen följer snart. Förbered dig på att vara strandad på soffan en god stund och se till att du har fyllt på med en massa snacks.

OG Kush
Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
425 - 475 gr/m2
90 - 160 cm
7 - 9 veckor
THC: 19%
Sativa 25% Indica 75%
500 - 550 gr/plant
180 - 220 cm
Oktober
Lugnande, Upplyftande

Köp OG Kush

Bubble Kush

Bubble Kush

Den kanske mest smakrika och generösa avkastande medlemmen av Royal Queen Seeds kush-dynasti, är Bubble Kush. Otvetydiga smaker av bubblegum och ett kraftig sofflås-rus gör detta till ett riktigt smakfullt kush alternativ för cannabisträdgården.

Bubble Kush är en oerhört kraftfullt växande planta. Inomhus kan en enorm skörd på upp till 600 g/m² uppnås, från kompakta 1 m höga växter med SOG-metoden . Utomhus-plantor kommer att fungera bra i ett varmt, soligt klimat och sträcka sig så högt som 2 meter.

Väl odlade utomhus-plantor kan producera upp till 650 g kush på bara 7-8 veckor, när de odlas av professionella. Förvänta dig en tung, fysiskt stenande berusning från 19+ % THC-knoppar som spricker av smak.

Bubble Kush
Bubble Gum x O.G. Kush
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 veckor
THC: 19%
Sativa 20% Indica 80%
600 - 650 gr/plant
160 - 200 cm
Sent i September
Berusande, Fysiskt avslappnande, Klar

Köp Bubble Kush

Candy Kush

Candy Kush

Den snabbaste blommande fotoperioden bland Royal Queens Seeds kush-kollektion, är Candy Kush. Genom att kombinera Sweet Special med Royal Kush, har vi framställt en kraftig hybrid med ett blandad huvud-kropp rus, som exploderade på kush-scenen. Förväntar dig fylliga knoppar med 18+ % THC och lågt CBD innehåll, på endast 7 veckor.

Candy Kush olika genetik är det perfekta receptet för en lättväxt kush, med en trevlig cerebral komponent till ruset. Indica-egenskaper dominerar utseendet på denna sort och plantorna kommer sällan att överstiga 1 meter inomhus. Men utomhus, kan sydeuropeiska odlare uppnå fantastiska resultat; upp till 500 g per planta är möjligt från dessa buskiga individer som blir högst 1,7 m höga.

Candy Kush Express (Snabblomstrande)
Sweet Special x O.G. Kush
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 9 veckor
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
Tidigt i september
Berusande, Fysiskt avslappnande

Köp Candy Kush Express (Snabblomstrande)


Critical Kush

Critical Kush

Korsning den flera prisbelönta O.G. Kush med de kommersiella europeiska odlarens favorit Critical Mass har gett upphov till en riktigt monster Kush hybrid Critical Kush. Oavsett om du inte kan välja att odla O.G. Kush eller Critical Mass eller bara vill ha en ny kush-hybrid i upp odling, kommer Critical Kush inte att göra dig besviken. Kraftfull kush med betonad jord- och citrusarom och smak.

Denna sort är ett utmärkt val för nybörjare. Critical Kush är hård och lågt underhåll. Lätt att odla inomhus och utomhus i ett varmt klimat. Plantor är kompakta och oerhört produktiva med 1 m höjd ungefär på den genomsnittliga inomhus-höjden och ungefär 500 g/m² utbyte.

Critical Kush blir inte högre utomhus, vanligtvis håller den sig under 1,5 meter och producerar upp till 500 g per planta. Kraftigt laddad kush är redo för skörd på så lite som 7-8 veckor. Kompakta, klibbiga Critical Kush-knoppar laddar upp med 20 % THC och en snabbt slående, lugnande effekt.

Critical Kush
Critical x OG Kush
500 - 550 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 veckor
THC: 20%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
100 - 140 cm
Sent i September
Fysiskt avslappnande, Kraftfull, Långvarande

Köp Critical Kush

Kali Dog

Kali Dog

Denna extraordinära sort är kanske den mest sativa lutande kush-sorten i Royal Queen Seeds kollektion. Beskärning och/eller träning rekommenderas för en hanterbar, högproduktiv gröda.

Kali Dog har ett bredare internodalt avstånd och en mer definitiv, cerebral sativa-kick än din typiska kush, trots att deras harts-drypande knoppar utstrålar en traditionell kush-charm och verkligen sväller under de sista veckorna i blom. Efter 8-10 veckor av blom, kan dessa kraftfulla, skunk-doftande knopparna med ett fantastiskt huvud-rus och avslappnande kropps-berusning bli din.

Kali Dog
Chemdog x Sour Diesel
450 - 500 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 10 veckor
THC: 18%
Sativa 55% Indica 45%
500 - 550 gr/plant
175 - 210 cm
Sent i oktober
Klar, Upplyftande

Köp Kali Dog

Pineapple Kush

Pineapple Kush

Om du letar efter en kush-sort med en tropisk, fruktig smak, så behöver du Pineapple Kush i din cannabisträdgård. Denna sort är en blandning av O.G. Kush och Pineapple Kush. Ananas Kush är en unik kush med ett sativa-lutande rus och en mer avslappnande, än sofflåsande, fysisk effekt.

Dessa söta knoppar är en enkel utmaning för nybörjare av inomhusodlingar och presterar fantastiskt utomhus i södra regioner. Bruka SOG för maximal avkastning inomhus, med buskiga 1-1,2 m höga plantor. Utomhus rekommenderas större krukor för plantorna som kan växa sig upp till 2 m höga. Det finns ingen kush helt som Pineapple Kush.

Pineapple Kush
Pineapple x O.G. Kush
500 - 550 gr/m2
70-120 cm
8 - 9 veckor
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
120-180 cm
Sent i September
Lugnande, Skratt

Köp Pineapple Kush

Special Kush 1

Special Kush #1

Vill du prova lite 'tillbaka till framtiden'-kush? Royal Queen Seeds har blåst nytt liv i traditionell kush från Hindukush, och laddat upp med en ny genetik för att ge dig Special Kush 1. Visuellt påminner denna sort om Squat Wild kush med ett fantastiskt förhållande mellan blommor och blad. För att inte tala om de, förmodligen, tätaste sockerknopparna i världen.

Special Kush 1 är mer än bara en hyllning till Hindukush sorterna. Naturligtvis kommer den att frodas utomhus, i en het och torr miljö, men hon är också perfekt modifierad för att prestera stort vid inomhusodlingar. Special Kush 1 är lämplig för både nybörjare och professionella kush-kännare.

Special Kush 1
Afghan x Kush
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 veckor
THC: 17%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Sent i September
Berusande, Fysiskt avslappnande, Tung

Köp Special Kush 1

Bubble Kush Automatic

Bubble Kush Automatic

Royal Queen Seeds gör inte bara om populära fotoperiod-sorter till autoblommande-versioner. Vi innoverar och odlar fram nästa generations autoblommande sorter. Bubble Kush Automatic är redo för att tävla med vår tid stora fotoperiod-sorter.

Skapad av det finaste avelsbeståndet från O.G. Kush, Bubble Gum och Critical Automatic; Bubble Kush Automatic är ett bevis på att mäktiga plantor kan komma från smärre. Odla den inomhus eller utomhus, maxhöjden består på omkring 1 m. Då Bubble Kush Automatic är en autoblommande hybrid så kan den tävla från grodd till skörd på så lite som 7-8 veckor. Vi rekommenderar denna sort för balkongodlare, då den är enkel att dölja.

Bubble Kush Auto
Bubble Gum x O.G. Kush x Critical Automatic
350 - 400 gr/m2
70-100 cm
6 - 8 veckor
THC: 16%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
120 - 170 gr/plant
100 - 140 cm
10-11 veckor efter spiring
Berusande, Sömnig

Köp Bubble Kush Auto

Royal Kush Automatic

Royal Kush Auto

För de cannabisanvändare som ännu inte är vana vid den fenomenala styrkan hos kush-varianterna på topphyllan, men istället vill njuta av några fina kush-knoppar utan en sådan intensiv effekt; låt oss presentera dig för Royal Kush automatic. Denna kush-sorten är perfekt för nybörjare inom cannabiskulturen. THC-nivån ligger på ungefär 13 % och dess rus är mycket mer balanserat och mjukt, än de intensiva Fire Kush-sorterna som O.G. Kush och dess systers-korsningar.

Royal Kush Automatic kräver minimalt mängd näringsämnen och en liten skvätt av TLC för att snabbt producera mogna kush-knoppar på endast 8-9 veckor efter grodd. Inomhus, särskilt i småodlingar eller utomhus på en liten terrass, tjänar Royal Kush Automatic varje cm av odlingsutrymmet.

Plantorna är kompakta, grenar sig väl och stannar under 1 m oavsett odlingsstil. Avkastningen är generöst med 50 g per växt inomhus, och upp till 170 g per planta utomhus. Den trivs bäst under heta sommarförhållanden i sydligare breddgrader.

Royal Kush Auto
OG Kush x Ruderalis
300 - 350 gr/m2
60 - 90 cm
7 - 8 veckor
THC: 13%
Sativa 20% Indica 50% Ruderalis 30%
120 - 170 gr/plant
120 - 150 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Fysiskt avslappnande, Klar

Köp Royal Kush Auto

Hulkberry

Hulkberry

Bruce Banner-sorter är döpta efter den ikoniska Marvel-karaktären som förvandlas till ett gigantiskt grönt monster, The Incredible Hulk. Det finns ett antal fenotyper av denna planta med olika kraftfulla egenskaper. Vår variant är Hulkberry, som odlades för att få fram det bästa av kush-genetiken. Bruce Banners är en taktfull kombination av två populära hybrider: OG Kush och Strawberry Diesel. Strawberry Diesel ger sin kända smak till Hulkberry. Den jordiga tall-doften av kush borde numera vara känd bland våra frön. Vi ville öka det euforiska ruset från kush-sidan av släkträdet, vilket resulterade i att THC-innehållet når en svindlande nivå på 27 %. Detta är en fantastisk, sinnesexploderande sort som måste rökas för att bli trodd.

HulkBerry
OG Kush x Strawberry Diesel
400 - 450 gr/m2
80 - 140 cm
9 - 11 veckor
THC: 27%
Sativa 65% Indica 35%
650 - 700 gr/plant
160 - 200 cm
Sent i September
Klar, Upplyftande

Köp HulkBerry

Fat Banana

Fat Banana

Om banan är en smak du njuter av i örtbaserande form, är Fat Banana sorten för dig. Testa röken från denna sort för dess söta, fruktiga smak med en not av citrus. Effekterna sägs rensa huvudet och skicka en stenad, lat känsla genom hela kroppen. Dina muskler kommer att vara totalt avslappnade; sofflås och aptitstimulering garanteras. Lugnande indica och glada sativa-effekter kommer med av ett THC-innehåll som lätt kan överskrida 25 %. Denna smakrika hybrid är resultatet av en korsning med OG Kush och Chiquita Banana. Den blommar i 7–8 veckor, med en lätt gul ton i sina knoppar. Detta bidrar till en vacker belöning när du odlar denna anpassningsbara kush, oavsett om du behåller den i ett kompakt format inomhus eller låter den växa om dig själv utomhus.

Fat Banana
Banana x OG Kush
350 - 400 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 veckor
THC: 25%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
170 - 200 cm
Sent i September
Lugnande

Köp Fat Banana

Purple Queen

Purple Queen

Vissa kush-sorter är hybrider av olika släkten. Lokala variationer från hela världen samlades för att skapa denna indica-dominerande Purple Queen.. Sativas från Thailand, Colombia och Mexiko ger skunk-egenskaper till denna kush. Kush-sidan av saken är naturligtvis härledd från de berömda Hindukush bergen. Denna bergskedja har sett potenta cannabisplantor växa i naturen i tusentals år. Dessa sorter har varit grunden för många av världens största kultivarer, inklusive de mycket eftertraktade, lila fenotyperna. Dessa plantor kommer ofta med fruktiga smaker och lila färg. I detta fall lånar Purple Afghan ut genetik till Purple Queen. Det är inte bara dess lila färg som är bländande, THC-nivån när även en frodig 22 %. Smaken är en fantastisk blandning av tall, bär och bränsle, som du kan avnjuta med ett intensivt rus som är både lugnande och uppfriskande.

Purple Queen
Hindu Kush x Purple Afghani
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
8 - 9 veckor
THC: 22%
Sativa 25% Indica 75%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Oktober
Euforisk, Lugnande

Köp Purple Queen

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.