Trustpilot

Royal Queen erbjuder nu ett specialiserat utbud av snabbväxande sorter av några av våra lång-nattliga favorit-strains. Det snabb-blommande utbudet blandar ihop den prisbelönta potensen hos de bästa fotoperoida arterna med den snabba växtprocessen hos autoblommande cannabis. Resultatet är en snabb feminiserad fotoperoid strain med en cannabinoid-rik skörd.

Inte Autoblommande, Men Snabbare Feminiserade fotoperoida Strains

Vår första generation hybrider är resultatet av att kombinera högkvalitativa kloner med tredje generationens autoblommande cannabis. Bara en liten inblandning behövs, vilket resulterar i ett lätt skötselschema. Den snabb-blommande genetikens recept erbjuder en kort och strömlinjeformad väg till välutvecklade buds av den högsta kvalitén.

Med en kort livscykel som kan bli fullgjord på en så kort tid som 8 veckor, är de senaste hybriderna några av de snabbaste cannabissorterna som finns på marknaden just nu. De är genetiskt kodade till att blomma på en påskyndad tidslinje med en önskvärd kort blomningsperiod. Efter bara 6 till 7 veckor av blom, är det redan dags att skörda. För kultiver som odlats utomhus, växer våra fotoperoida hybrider 1 till 2 veckor snabbare än deras ursprungliga motsatser.

Helt Nya Snabba Cannabisarter

Vilka arter använde vi till att skapa vårt ultrasnabba utbud? Vi erbjuder nu snabbare versioner av både Royal Cheese och Royal Caramel. Och för 2014, kommer vi expandera vår frösamling till att rymma två helt nya strains: Speedy Chile och Candy Kush Express.

En London original baserad på Skunk #1 och klassisk UK Cheese, sviker aldrig Royal Cheese med dess distinkta smak, fräcka lukt och stora skörd. Som en redan effektiv art, blommar den snabbväxande versionen av Royal Cheese på ett superladdat schema, och ger dig en planta av världsklass på en förvånansvärt kort tid.

En indica-dominant Spaniard, är Royal Caramel en av våra mest populära strains. Med en kompakt knopp och söta, medicinska molekyler, kan du känna lukten av potensen hos vår Royal Caramel redan innan du rökt den. Folk gillar Royal Caramel på grund av dess komplexa smaker och dess djupt avslappnande, men fortfarande produktiva höghet. Den är ideal för patienter av medicinsk marijuana.

Vi ser fram emot Speedy Chile och Candy Kush Express under 2014, precis i tid för en vår full av spännande nya strains. Med det skyhöga arvet av Northern California’s OG Kush, erbjuder Candy Kush en delikat söthet och energiska effekter. Vår 2014 Candy Kush Express kommer göra det möjligt för en snabb Candy-skörd med maximal knoppstyrka.

Cart

Inkluderade GRATIS produkter

No products

Shipping € 0.00
Total € 0.00

Check out

Categories