5 EXTRA GRATISFRÖN för de första 100 som använder koden 22ERT5 i kassan.
 • Metal Grinder (4 parts)
 • Metal Grinder (4 parts)
 • Metal Grinder (4 parts)
 • Metal Grinder (4 parts)
 • Metal Grinder (4 parts)
 • Metal Grinder (4 parts)

Metallgrinder (4 Delar)

Denna 4-dels grinder i anodiserat rostfritt stål är gjord för att hålla. Den kommer att mala dina buds till en perfekt konsistens för rullning, och sålla ut THC-kristaller till sin botten. En liten skrapa finns inkluderad så att du kan skrapa ihop dessa för en omedelbar högpotent användning. Eller så kan du spara dem till en festlig psykedelisk helg!
(12) Skriva en recension
Väljfärg
 • Blå
 • Silver
 • Svart
Köp och vinn 10 poäng
  Add to Saved Items
Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • Mer information
 • Frågor (0)
 • Recensioner (2)

Cannabisgrinders tillåter personer som lever marijuanalivsstilen att även göra buds av lägsta kvalité till ett högkvalitativt nöje, men inte alla grinders är byggda på samma sätt. Grinders av lägre kvalité can orsaka en förlust av värdefulla partiklar utav marijuana, så som THC-bärande kiefkristaller, och plastgrinders slits snabbt, vilket ofta tvingar dig att köpa en ny.

Om du aldrig använt en grinder tidigare, vet du inte vad du går miste om; att mala ditt cannabis till ett finare pulver resulterar i en mjukare, mer jämn marijuanaupplevelse. För de som är medvetna om nöjet av att mala sina cannabis-buds, men äger en billig plastgrinder som snabbt slits ner och går sönder, eller de med än grinder av lägre kvalité som gör cannabismalning till en tråkig process av att göra ett försök till att mala och sila igenom dina cannabisbuds, där du behöver oroa dig om att du kanske råkat mala sönder dina värdefulla buds och kief, då borde du bläddra igenom vår cannabismerch och kolla in en av alla våra fyrdels-grinders. För de som är nya till världen av cannabisgrinding, behöver du inte leta längre.

De fyra kammarna i våra fyrdels-grinders i metall fyller alla sin egna unika funktion: de två första kammarna agerar som ett flerplanssystem för att mala din marijuana till en finare, mer användbar konsistens och den tredje kammaren fångar upp alla buds; den sista kammaren är en platta av solitt stål som fångar upp alla THC fyllda kief-kristaller. Detta system försäkrar att din marijuana blir nermald till den bästa möjliga kvalitén samtidigt som den minskar förlusten av THC-partiklar till intet.

Att använda en billigare plastgrinder kanske låter som en bra idé, men de slits ner fort och kan gå sönder efter bara ett par användningar, medan en grinder gjord av metall istället för mindre hållbar plast garanterat kommer hålla en livstid. Genom att äga vår fyrdels-grinder med delar helt i rostfritt stål kommer du försäkra dig själv om att du aldrig kommer behöva oroa dig om att din grinder slits eller går sönder.

Som en extra bonus, inkluderar vi en liten skrapa så att du snabbt kan skrapa ihop allting till en hög så att du omedelbart kan lägga ner dina buds och THC-bärande kief-kristaller, och återgå till att njuta av din cannabislivsstil!

 


  Av S. S. Den 18/Feb/2013 :

  Titel : muy bueno
  Kommentar : que buen tamizador y a un precio economico

  Av C. E. Den 07/Feb/2013 :

  Titel : Disponibilidad
  Kommentar : Cuando tendran en stock este exelente molinillo?? Ojala sea pronto lo necesito pra obsequio. De antemano gracias


  Du kan inte skriva en recension för du har inte köpt produkten

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställa en fråga
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställa en fråga

Rekommenderade Produkter
KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.