OG Kush Fan Pack

Paketinnehåll

O.G. Kush
Akrylgrinder (2 Delar)
RQS Clipper Lighter
RQS Snapback-keps
OG Kush T-Shirt
RQS Filter Tips
RQS Rullpapper
Choose a size
 • L
 • M
 • S
Add to Saved Items

Betalmetoder: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin och Cash

Fri
Frakt
Fri
Retur
Stealth
frakt

 • More info
 • Frågor (0)
 • Recensioner (0)

Vilken cannabisälskare som helst skulle bli förtjust av att få äga detta fanpaket, inte bara för att det innehåller ett fantastisk samling av väldigt användbara saker, utan även för dess intressanta merch.


En av de mer användbara sakerna i paketet är O.G. Kush-fröet. Denna feminiserade strain från norra Kalifornien är ganska populär bland erfarna rökare. Dess starka effekter och särskilda arom som påminner rökare om den saftiga doften av bränsle med en gnutta citrus gör den till en unik typ av cannabis. Den är även lätt att odla nu när den i en feminiserad varitet - inget mer sållande av hanplantor.

En cannabisälskare behöver också fler användbara produkter till sina frön. Akrylgrindern är en robust och mångsidig nybörjargrinder. Den kommer i två delar och gör det lätt att processera buds utan några problem. Våra RQS rullpapper och filter kommer säkert komma till hands. Rullpapprena brinner långsamt så att du kan maximera din rökupplevelse. För att kunna njuta av den renaste röken utan några partiklar som dras in i din mun behöver du ett redigt filter som kan göra jobbet åt dig. Filtret kommer inte påverka absorptionen av THC, tjockleken eller känslan från röken - den håller bara de jobbiga partiklarna borta från din mun. För att runda upp fanpaketet för den bäst möjliga användbarheten åt våra kunder, innehåller den även en Royal Queen Seeds Tändare. Den är återfyllbar och har en form som är bekväm att hålla. Tillsammans, gör dessa produkter god nytta för skörden från O.G. Kush fröet mer bekvämt och lättare.

Bortsett från de mest nytto-centrerade produkterna i detta fanpaket finns det även merch. RQS snapback-keps är bekväm och trendig i sin design. Den kommer i tre färger: ljusgrå, mediumbrun och svart. Dess framsida är dekorerad med ett RQS emblem för att representera företaget våra kunder älskar. O.G. Kush tröjan är ett sätt för kunder att stolt representera den strain de kan odla och njuta av helt själva när de använder detta fanpaket. Den är svart med en guldig och vit design och kommer i small, medium, large och extra large. Sist men inte minst, O.G. Kush affischen är en kraftfull och visuellt inspirerande representation av fröen och företaget. Sloganen ”Fight your ’fears” skyltas i mitten av postern tillsammans med vårt företags emblem.


Detta O.G Kush Fanpaket är en fantastisk samling saker cannabisälskare skulle njuta av. Den låter inte bara kunden odla sitt eget O.G. Kush, men erbjuder även materialen för denne att kunna njuta av sin skörd. Den har även en samling merch för att stolt visa kundens kärlek till företaget och cannabis-strain:en.

 

  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Inga kundfrågor för tillfället.

Ställ frågan
Tack för din fråga, den har skickats till vårt team.

Ställ frågan

KUNDER SOM KÖPTE DENNA PRODUKT KÖPTE ÄVEN

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.