By Luke Sumpter

Haze Cannabis: Royal Queen Seeds Kollektion

Haze Genetics

Haze: Molnkäkarens Cannabis

Haze-variationer är extraordinära sativa-sorter. Om än, med en omstridd och luddig historik. Sam the Skunk Man skryter med sin version av Haze's sanna ursprung, medan den ursprungliga "King of Cannabis" Nevil Schoenmakers ger en mer trovärdig förklaring till släktet och efterföljande förfining av Haze. Men även hans påståenden är inte utan dess avvikelser.

När det gäller uppkomsten av Haze historia finns det inte mycket att vara säker på. Båda de ovanstående parterna godtar oreserverat "Haze Brothers" från USA:s västkust som skaparna av sorten. Bröderna var kända för att odla ett brett urval av sativa-genetik, de odlade allt från thailändska till colombianska, och till och med mexikanska och sydindiska sorter. Händelserna av så mycket korsning av olika sorter under 1960 och 70-talet resulterade i vad vi idag känner som originalet av Haze-hybrid.

Spridningen Av Haze

Under 1980-talet så fann dessa gener sin väg till Nederländerna. Genom en kombination av urvalsodling och förflyttning till inomhusodling, så kunde de moderna Haze varianterna bli utvecklade. Många fröbanker och europeiska odlare skulle komma att spendera den största delen av de tre kommande årtionden med att fortsätta att förfina detta arbete.

Sativa finsmakare kommer att välja Haze över andra sorter ögonblickligen. Rökning av Haze är en unik, sinnesexpanderande upplevelse. Den raka motsatsen till Kushens sofflåsnings effekt, Haze är långt mer psykedelisk och cerebral än den är fysisk. Där tunga Indica släcker ned ljusen, så tänder genuin Haze fantasin. Alltid en förstaval i lagret för kloka molnätare, Haze är verkligen en sort för de drömmande bland oss.

Vad Gör Rqs Haze Sort Så Speciell?

Royal Queens Seeds grundades av sativa älskare, så det är ingen överraskning att några av de mest extraordinära Haze-sorterna exklusivt finns i RQS Haze kollektion. Äkta Haze imiteras ofta men jämställs aldrig. Emellertid Haze from topphyllan inducerar trippiga, euforiska vibrationer som inget annat gräs någonstans.

Få cannabis-fröbanker innehåller äkta Haze-genetik. Ännu färre innehåller den expertis som krävs för att framgångsrikt hybridisera Haze, om de hade sorten. Royal Queen Seeds bringar hettan, med fullpackad Haze-genetik och decennier av erfarenhet av mästerlig uppfödning. Våra frön är feminiserade, och kanske till och med den bästa huvud-sorten som finns på marknaden.

Shogun

Shogun Cannabis Strain

Shogun rankas som en av de mest kraftfulla Haze-utvinna sorterna i Royal Queen Seeds katalog. Våra kunniga förädlare skapade denna THC-rika titan genom att korsa Amnesia Haze och Gorilla Glue #4. Denna parning gav en avkomma med exceptionell trikomdensitet och särskilt hartsrika blommor.

Shogun ärvde tydliga egenskaper från varje gren i släktträdet. Dess Haze-föregångare gav uppfriskande terpener och ett energigivande rus, medan dess Gorilla-föregångare gav den ett enormt THC-innehåll på 25 %. Fyll en blunt eller bong bowl med dessa knoppar och du kan förvänta dig ett snabbagerande cerebralt rus som tenderar att aktiverar skrattanfall och kreativitet. Starka noter av citrus, jord och tall gör dessa knoppar till en njutning.

Shogun-weed presterar bra både inomhus och utomhus när det kommer till odling. Inomhusplantor blir bara 90-140 cm men producerar massiva 550–600 g/m² på 9–11 weeks. Utomhus blir den här sorten högre, upp emot 190 cm och lämnar odlare med upp till 750 g/planta när det är dags att skörda under sen oktober.

Shogun
Amnesia Haze x Gorilla Glue 4
550 - 600 gr/m2
90 – 140 cm
9 - 11 veckor
THC: 25%
Sativa 70% Indica 30%
650-750 gr/plant
150 - 190 cm
Sent i oktober
Klar, Lugnande, Skratt, Upplyftande

Köp Shogun

AMG

AMG Cannabis Strain

AMG, även känd som Amnesia Mac Ganja, visar upp hela Haze-genetikens briljans. Våra förädlare skapade denna sativa-dominanta hybrid genom att korsa Amnesia med Mexican Haze. Resultatet? En häftig sort som kombinerar ett THC-innehåll på 22 % med citrus- och jordterpener. Denna fytokemikaliska profil levererar en typisk Haze-effekt. Förbered dig på vågor av energi och motivation. Tänd på dessa knoppar på morgonen tillsammans med en stark kopp kaffe för att superladda din dag. Om du har en förkärlek för cannabisinfuserade ätbara produkter så ge AMG en chans i detta format. Du känner dig extra berusad, men även lite pigg och energifull.

Inomhus blir AMG mellan 80-120 cm, vilket gör den ideal för trånga utrymmen. Förse den med gott om ljus och lämplig gödning så kan du få ut upp till 500 g/m² efter en blomningstid på 10–11 veckor. Utomhusplantor föredrar långa odlingssäsonger och de blir mellan 140-200 cm höga. Plantera dem i en solig position så kommer du att kunna skörda 550–600 g/planta under sen oktober eller tidig november.

AMG - Amnesia Mac Ganja
Amnesia x Mexican Haze
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
10 - 11 veckor
THC: 22%
Sativa 80% Indica 20%
550 - 600 gr/plant
140 - 200 cm
Oktober
Balanserad, Berusande, Klar

Köp AMG - Amnesia Mac Ganja

Royal Moby

Royal Moby Cannabis Strain

Royal Moby, även känd som Moby Dick utnyttjar kraften av Haze-genetik för att leverera stora avkastningar. Som avkomma till den ursprungliga Haze och White Widow har denna variant legendarisk genetik som jobbar i varje cell. Tillsammans har hennes föräldravarianter skickat vidare goda nivåer av THC, en komplex terpenprofil och imponerande produktivitet.

Rök dessa knoppar och du kommer att uppleva ett balanserat rus som kännetecknas av fysisk avslappning och mental klarhet. Intensiva smaker av citrus, blåbär, jord, örter och peppar gör varje inhalering till en galen resa för smaklökarna. Vid rökning kommer du uppleva en del av dessa noter, men varför inte lägga Royal Moby-blommor i en vape och upplev den totala bredden av dess terpenprofil?

Många cannabisodlare dras till Royal Moby-sorten på grund av dess gigantiska avkastningar. Inomhusplantor förblir så små som 80-140 cm samtidigt som de producerar upp till 600 g/m² efter en blomningstid på 9-10 veckor. Utomhus stiger plantorna till en enorm höjd på 300 cm och du kan håva in upp till 700 g/planta under sen oktober.

Royal Moby
Haze x White Widow
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
9 - 10 veckor
THC: 21%
Sativa 65% Indica 35%
650 - 700 gr/plant
200 - 300 cm
Sent i oktober
Balanserad, Berusande, Klar

Köp Royal Moby

El Patron

El Patron Cannabis Strain

El Patron, spanska för "Chefen" lever upp till sitt auktoritativa namn. Den har imponerande förfäder, stoltserar med Haze-genetik, producerar mycket THC och har vunnit flera priser, inklusive första plats för “Common Weed Cultured in Soil” vid Highlife Cup. Denna framgångsrika sort kommer från föräldrarna AMG och Shiva och producerar gröna knoppar med en lila nyans.

Dess THC-innehåll på 22 % och höga mängder myrcene och limonen strålar samman för att producera ett fysiskt avslappnande rus som lugnar kroppen samtidigt som sinnet rensas. Njut av dessa knoppar på kvällen när du vill slappna av utan att bli överdrivet berusad.

El Patron är kompatibelt med små odlingstält och omgjorda lådor inomhus. Tillämpa lågstressträning och toppning så håller du den så låg som 90 cm medan du skördar upp till 550g/m² efter en blomningsfas på 9-10 veckor. Utomhus presterar den bäst i regioner med en lång odlingssäsong. Odla den i en blandodling för att hålla skadedjur i schack på ett naturligt sätt och sedan skördar du upp till 600 g/plant under slutet av oktober.

El Patron
AMG x Shiva
450 - 500 gr/m
90-130 cm
9 - 10 veckor
THC: 22%
Sativa 60% Indica 40%
550 - 600 gr/plant
140 - 200 cm
Sent i oktober
Berusande, Kraftfull

Köp El Patron

Shining Silver Haze

Shining Silver Haze

Hela fröbanker har grundats på en kombination av Northern Lights, Skunk och Haze-genetik. Genom att framgångsrikt hybridisera alla tre legendariska sorter till en definitiv Haze-hybridsort, ger Royal Queen Seeds dig Shining Silver Haze.

Att blanda Indica-genetik med Haze, är ett komplicerat arbete. Att hitta rätt balans mellan reducerade blomningstider och optimala Haze-förhållanden är ingen enkel prestation. Med Shining Silver Haze behåller RQS varumärkets cerebrala effekter från denna sort med en snabbare blomningstid. I själva verket kan odlare skörda en kraftig skörd av rusnings givande haze-knoppar på bara 9-10 veckors blom!

Dessutom är plantorna mycket mer kompakta och hanterbara när de odlas inomhus där de når ungefär 1 meters höjd. Utomhus kan denna sort torna upp till 2m, ornerad av högkvalitativa knoppar uppifrån och ned. Om du vill ha högklassig Haze utan stort underhåll, acceptera inga substitut för Shining Silver Haze i din odling.

Shining Silver Haze
Haze x (Skunk x Northern Light)
600 - 650 gr/m2
80 - 120 cm
9 - 11 veckor
THC: 21%
Sativa 75% Indica 25%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Sent i oktober
Tung

Köp Shining Silver Haze

Amnesia Haze

Amnesia Haze

Den absolut mest populära Haze-sorten bland odlare över hela världen är Amnesia Haze. Denna sort har vunnit varje högprofil internationell cannabis pokal och har som ett resultat blivit den hetaste säljande sorten just nu.

Amnesia Haze är oerhört potent med THC-nivåer på upp till 22%. Nybörjarrökare se upp: denna ammunition kan blåsa huvudet av dig. Världskänd för att inducera en långvarig eufori, med en unik tropisk smak. Denna sort är en äkta .50 kaliber Haze.

Skörden kan bli generöst, förutsatt att du har tålamod för en 12 veckors blomcykel. Väl rekommenderad för erfarna sativaodlare som letar efter något extraordinärt, Amnesia Haze bör inte missas.

Amnesia Haze
Original Amnesia Haze
600 - 650 gr/m2
80 - 140 cm
10 - 11 veckor
THC: 22%
Sativa 70% Indica 30%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Sent i oktober
Fysiskt avslappnande, Kraftfull, Långvarande

Köp Amnesia Haze

Royal Haze Automatic

Royal Haze Auto

För både nybörjare och den rutinerade Sativaodlaren som letar efter en huvudgröda med lågt underhåll, låt oss presentera dig för Royal Haze Automatic. Idag, om du vill ha 15%+ THC sativas på 10-12 veckors total växttid så kan du få det.

Royal Queen Seeds uppfödarprogram Next Generation har framgångsrikt skapat en mängd olika autoblommande-sorter som konkurrerar med sina fotoperiodiska alternativ. Royal Haze Automatic släktträd består av Amnesia Haze, Skunk och Ruderalis.

Royal Haze är kompakt och vanligtvis under 1 m lång, hon är enkel att odla och ger en ordentlig portion knoppar. Royal Haze Automatic kommer att göra dig troende. Hon kan producera upp till 350 g/m² inomhus och upp till 180 g per planta utomhus. Det finns det helt enkelt ingen god anledning att inte ge dessa frön en omgång.

Royal Haze Auto
Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis
300 - 350 gr/m2
65 - 85 cm
8 - 9 veckor
THC: 15%
Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
130 - 180 gr/plant
120 - 150 cm
12 - 13 after sprouting
Klar, Upplyftande

Köp Royal Haze Auto

Haze Berry

Haze Berry

En sammanslagning av Shining Silver Haze och DJ Short Blueberry har gett en Haze-hybrid som spricker utav söta smaker och med ett ännu sötare rus. Haze Berry är definitivt inte din typiska Haze. Än en gång har mästeruppfödarna från Royal Queen Seeds skapat en sort som kommer att förändra din uppfattning av Haze-variationer.

Vi uppvisar Haze Berry, en utmärkt kombination av både indica och Sativa attributen. Långa smala löv och låga gödningsbehov utformar den som en klassisk sativa, medan dess kompakta struktur och täta, rikliga knoppar bevisar att det är en Indica släkting.

9-11 veckor med blom och lite TLC, så kan du förvänta dig upp till 575 g/m² inomhus och upp till 650 g per planta utomhus. Under kallare förhållanden kan växter utveckla lila/blå färger. 20% THC och en blandning av huvud- och kroppseffekter skiljer Haze Berry sig från den ordinära sorten. Ett först euforiskt rus ger plats för en krypande kropps-förstenande som gör Haze Berry till en favorit bland rökare som tycker att andra Haze-varianter är lite för snabba och cerebrala.

Haze Berry
Blueberry x Shining Silver Haze
525 - 575 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 11 veckor
THC: 20%
Sativa 60% Indica 40%
600 - 650 gr/plant
160 - 180 cm
Sent i oktober
Fysiskt avslappnande, Kraftfull, Långvarande

Köp Haze Berry

Chocolate Haze

Chocolate Haze

Alla älskar en comeback. Royal Queen Seeds har omarbetat och återskapat om vintage Chocolate Thai OG och Cannalope Haze för att återuppfinna Chocolate Haze. Under 1980-talet var gräs med chokladdoft och söta smaker de mest uppskattade och eftertraktade bland kännare. Tyvärr så både kom den hypen för Chocolate Thai, och gick.

Vår 2000-tals Chocolate Haze är cannabis från topphyllan med 20%+ koncentration av THC. Denna moderna klassiker är känd för ett upplyftande och långvarig huvudrus och håller ingen av de underhållsineffektiva nackdelarna med de thailändska sorterna. Emellertid har den dekadenta söta choklad- och kaffesmakerna bibehållits.

Du kan förvänta dig en mer rimlig tillväxtcykel med en reducerad blomningstid på 9-10 veckor. Dessutom kan avkastningen från 90-160 cm höga inomhusväxter vara så mycket som 500 g/m². Utomhus, under varma, torra förhållanden, kan 2 m choklad-ganja träd producera upp till 500 g vardera. Skörden kommer att vara välsmakande och effekterna kommer att vara kraftfulla med denna Chocolate Haze.

Chocolate Haze
OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
475 - 525 gr/m2
90 - 160 cm
9 - 11 veckor
THC: 20%
Sativa 95% Indica 5%
450 - 500 gr/plant
150 - 200 cm
Sent i oktober
Tung

Köp Chocolate Haze

Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze är Haze med en bit citrus. Genom att korsa den tropiska Amnesia Haze med den saftigaste Lemon Skunk har Royal Queen Seeds gett varje sativa älskare något att le över. Färska, bitande citronaromer parfymerar odlingen. Dessutom smakar denna söta citron-Haze lika bra som hon ser ut och kommer att få dig att komma tillbaka för mer.

Effekterna av denna sort är nästan helt cerebrala och känns omedelbart. Energiska, kreativa påhitt är vanliga. Du kan städa ditt sovrum eller kanske måla ett impressionistiskt konstverk! Det beror på ditt humör och dos av dessa söta citron-knoppar.

Lemon Shining Silver Haze beskärs bäst med lite tidig träning/beskärning. Välj metoden Screen of Green (ScrOG) för att uppnå maximal avkastning. Odlad inomhus, eller utomhus i södra klimat, så är denna sort vinnare av många utmärkelser inom cannabisindustrin och har hemodlarens resultat som bevis. Ge plats i din cannabisträdgård den här säsongen för 25% THC drottningen av Haze.

Lemon Shining Silver Haze
Lemon Skunk x Shining Silver Haze
600 - 650 gr/m2
80 - 140 cm
9 - 10 veckor
THC: 21%
Sativa 75% Indica 25%
650 - 700 gr/plant
130 - 170 cm
Mitten av Oktober
Balanserad, Berusande, Klar

Köp Lemon Shining Silver Haze

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.