🤯 Auto-galenskap: Upp till 50 % rabatt på frön och tillbehör ⏤ SPARA NU 🔥

 🤯 Auto-galenskap: Upp till 50 % rabatt
på frön och tillbehör ⏤ SPARA NU 🔥

Haze Cannabis: Royal Queen Seeds Kollektion

Haze Genetics

Haze: Molnkäkarens Cannabis

Haze-variationer är extraordinära sativa-sorter. Om än, med en omstridd och luddig historik. Sam the Skunk Man skryter med sin version av Haze's sanna ursprung, medan den ursprungliga "King of Cannabis" Nevil Schoenmakers ger en mer trovärdig förklaring till släktet och efterföljande förfining av Haze. Men även hans påståenden är inte utan dess avvikelser.

När det gäller uppkomsten av Haze historia finns det inte mycket att vara säker på. Båda de ovanstående parterna godtar oreserverat "Haze Brothers" från USA:s västkust som skaparna av sorten. Bröderna var kända för att odla ett brett urval av sativa-genetik, de odlade allt från thailändska till colombianska, och till och med mexikanska och sydindiska sorter. Händelserna av så mycket korsning av olika sorter under 1960 och 70-talet resulterade i vad vi idag känner som originalet av Haze-hybrid.

Spridningen Av Haze

Under 1980-talet så fann dessa gener sin väg till Nederländerna. Genom en kombination av urvalsodling och förflyttning till inomhusodling, så kunde de moderna Haze varianterna bli utvecklade. Många fröbanker och europeiska odlare skulle komma att spendera den största delen av de tre kommande årtionden med att fortsätta att förfina detta arbete.

Sativa finsmakare kommer att välja Haze över andra sorter ögonblickligen. Rökning av Haze är en unik, sinnesexpanderande upplevelse. Den raka motsatsen till Kushens sofflåsnings effekt, Haze är långt mer psykedelisk och cerebral än den är fysisk. Där tunga Indica släcker ned ljusen, så tänder genuin Haze fantasin. Alltid en förstaval i lagret för kloka molnätare, Haze är verkligen en sort för de drömmande bland oss.

Vad Gör Rqs Haze Sort Så Speciell?

Royal Queens Seeds grundades av sativa älskare, så det är ingen överraskning att några av de mest extraordinära Haze-sorterna exklusivt finns i RQS Haze kollektion. Äkta Haze imiteras ofta men jämställs aldrig. Emellertid Haze from topphyllan inducerar trippiga, euforiska vibrationer som inget annat gräs någonstans.

Få cannabis-fröbanker innehåller äkta Haze-genetik. Ännu färre innehåller den expertis som krävs för att framgångsrikt hybridisera Haze, om de hade sorten. Royal Queen Seeds bringar hettan, med fullpackad Haze-genetik och decennier av erfarenhet av mästerlig uppfödning. Våra frön är feminiserade, och kanske till och med den bästa huvud-sorten som finns på marknaden.

Shining Silver Haze

Shining Silver Haze

Hela fröbanker har grundats på en kombination av Northern Lights, Skunk och Haze-genetik. Genom att framgångsrikt hybridisera alla tre legendariska sorter till en definitiv Haze-hybridsort, ger Royal Queen Seeds dig Shining Silver Haze.

Att blanda Indica-genetik med Haze, är ett komplicerat arbete. Att hitta rätt balans mellan reducerade blomningstider och optimala Haze-förhållanden är ingen enkel prestation. Med Shining Silver Haze behåller RQS varumärkets cerebrala effekter från denna sort med en snabbare blomningstid. I själva verket kan odlare skörda en kraftig skörd av rusnings givande haze-knoppar på bara 9-10 veckors blom!

Dessutom är plantorna mycket mer kompakta och hanterbara när de odlas inomhus där de når ungefär 1 meters höjd. Utomhus kan denna sort torna upp till 2m, ornerad av högkvalitativa knoppar uppifrån och ned. Om du vill ha högklassig Haze utan stort underhåll, acceptera inga substitut för Shining Silver Haze i din odling.

Shining Silver Haze
Haze x (Skunk x Northern Light)
600 - 650 gr/m2
80 - 120 cm
9 - 11 veckor
THC: 21%
Sativa 75% Indica 25%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Sent i oktober
Tung

Köp Shining Silver Haze

Amnesia Haze

Amnesia Haze

Den absolut mest populära Haze-sorten bland odlare över hela världen är Amnesia Haze. Denna sort har vunnit varje högprofil internationell cannabis pokal och har som ett resultat blivit den hetaste säljande sorten just nu.

Amnesia Haze är oerhört potent med THC-nivåer på upp till 22%. Nybörjarrökare se upp: denna ammunition kan blåsa huvudet av dig. Världskänd för att inducera en långvarig eufori, med en unik tropisk smak. Denna sort är en äkta .50 kaliber Haze.

Skörden kan bli generöst, förutsatt att du har tålamod för en 12 veckors blomcykel. Väl rekommenderad för erfarna sativaodlare som letar efter något extraordinärt, Amnesia Haze bör inte missas.

Amnesia Haze
Original Amnesia Haze
600 - 650 gr/m2
80 - 140 cm
10 - 11 veckor
THC: 22%
Sativa 70% Indica 30%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Sent i oktober
Fysiskt avslappnande, Kraftfull, Långvarande

Köp Amnesia Haze

Royal Haze Automatic

Royal Haze Auto

För både nybörjare och den rutinerade Sativaodlaren som letar efter en huvudgröda med lågt underhåll, låt oss presentera dig för Royal Haze Automatic. Idag, om du vill ha 15%+ THC sativas på 10-12 veckors total växttid så kan du få det.

Royal Queen Seeds uppfödarprogram Next Generation har framgångsrikt skapat en mängd olika autoblommande-sorter som konkurrerar med sina fotoperiodiska alternativ. Royal Haze Automatic släktträd består av Amnesia Haze, Skunk och Ruderalis.

Royal Haze är kompakt och vanligtvis under 1 m lång, hon är enkel att odla och ger en ordentlig portion knoppar. Royal Haze Automatic kommer att göra dig troende. Hon kan producera upp till 350 g/m² inomhus och upp till 180 g per planta utomhus. Det finns det helt enkelt ingen god anledning att inte ge dessa frön en omgång.

Royal Haze Auto
Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis
300 - 350 gr/m2
65 - 85 cm
8 - 9 veckor
THC: 15%
Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
130 - 180 gr/plant
120 - 150 cm
12 - 13 after sprouting
Klar, Upplyftande

Köp Royal Haze Auto

Haze Berry

Haze Berry

En sammanslagning av Shining Silver Haze och DJ Short Blueberry har gett en Haze-hybrid som spricker utav söta smaker och med ett ännu sötare rus. Haze Berry är definitivt inte din typiska Haze. Än en gång har mästeruppfödarna från Royal Queen Seeds skapat en sort som kommer att förändra din uppfattning av Haze-variationer.

Vi uppvisar Haze Berry, en utmärkt kombination av både indica och Sativa attributen. Långa smala löv och låga gödningsbehov utformar den som en klassisk sativa, medan dess kompakta struktur och täta, rikliga knoppar bevisar att det är en Indica släkting.

9-11 veckor med blom och lite TLC, så kan du förvänta dig upp till 575 g/m² inomhus och upp till 650 g per planta utomhus. Under kallare förhållanden kan växter utveckla lila/blå färger. 20% THC och en blandning av huvud- och kroppseffekter skiljer Haze Berry sig från den ordinära sorten. Ett först euforiskt rus ger plats för en krypande kropps-förstenande som gör Haze Berry till en favorit bland rökare som tycker att andra Haze-varianter är lite för snabba och cerebrala.

Haze Berry
Blueberry x Shining Silver Haze
525 - 575 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 11 veckor
THC: 20%
Sativa 60% Indica 40%
600 - 650 gr/plant
160 - 180 cm
Sent i oktober
Fysiskt avslappnande, Kraftfull, Långvarande

Köp Haze Berry

Chocolate Haze

Chocolate Haze

Alla älskar en comeback. Royal Queen Seeds har omarbetat och återskapat om vintage Chocolate Thai OG och Cannalope Haze för att återuppfinna Chocolate Haze. Under 1980-talet var gräs med chokladdoft och söta smaker de mest uppskattade och eftertraktade bland kännare. Tyvärr så både kom den hypen för Chocolate Thai, och gick.

Vår 2000-tals Chocolate Haze är cannabis från topphyllan med 20%+ koncentration av THC. Denna moderna klassiker är känd för ett upplyftande och långvarig huvudrus och håller ingen av de underhållsineffektiva nackdelarna med de thailändska sorterna. Emellertid har den dekadenta söta choklad- och kaffesmakerna bibehållits.

Du kan förvänta dig en mer rimlig tillväxtcykel med en reducerad blomningstid på 9-10 veckor. Dessutom kan avkastningen från 90-160 cm höga inomhusväxter vara så mycket som 500 g/m². Utomhus, under varma, torra förhållanden, kan 2 m choklad-ganja träd producera upp till 500 g vardera. Skörden kommer att vara välsmakande och effekterna kommer att vara kraftfulla med denna Chocolate Haze.

Chocolate Haze
OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
475 - 525 gr/m2
90 - 160 cm
9 - 11 veckor
THC: 20%
Sativa 95% Indica 5%
450 - 500 gr/plant
150 - 200 cm
Sent i oktober
Tung

Köp Chocolate Haze

Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze är Haze med en bit citrus. Genom att korsa den tropiska Amnesia Haze med den saftigaste Lemon Skunk har Royal Queen Seeds gett varje sativa älskare något att le över. Färska, bitande citronaromer parfymerar odlingen. Dessutom smakar denna söta citron-Haze lika bra som hon ser ut och kommer att få dig att komma tillbaka för mer.

Effekterna av denna sort är nästan helt cerebrala och känns omedelbart. Energiska, kreativa påhitt är vanliga. Du kan städa ditt sovrum eller kanske måla ett impressionistiskt konstverk! Det beror på ditt humör och dos av dessa söta citron-knoppar.

Lemon Shining Silver Haze beskärs bäst med lite tidig träning/beskärning. Välj metoden Screen of Green (ScrOG) för att uppnå maximal avkastning. Odlad inomhus, eller utomhus i södra klimat, så är denna sort vinnare av många utmärkelser inom cannabisindustrin och har hemodlarens resultat som bevis. Ge plats i din cannabisträdgård den här säsongen för 25% THC drottningen av Haze.

Lemon Shining Silver Haze
Lemon Skunk x Shining Silver Haze
600 - 650 gr/m2
80 - 140 cm
9 - 10 veckor
THC: 21%
Sativa 75% Indica 25%
650 - 700 gr/plant
130 - 170 cm
Mitten av Oktober
Balanserad, Berusande, Klar

Köp Lemon Shining Silver Haze

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.