By Luke Sumpter

RQS Cannabis Genetics - Blueberry

Blueberry

Blueberry var början på en vacker trend av cannabishybridisering. Allt började back in the days i staterna, någonstans i Kalifornien, någon gång under 70-talet med korsningar av olika landstrogna gener. Det tog tre stamtavla-sorter och årtionden av mycket selektiv odling för att få till den Blueberry som vi alla känner och älskar idag. Highland Thai, Purple Thai och Afghani genetics hade aldrig tidigare blivit blandade.

Det var inte bara uppkomsten av Blå familjen, det var ett stort steg framåt för inomhusodlare överallt. Under 80- och 90-talet hybridiserades sativa-plantor hänsynslöst med hybrider av indica avelsbestånd. Tyvärr var priset på den snabba utvecklingen inom inomhusodling förlusten av rena sativa-sorter. Framgången av indica-sativa hybrider förändrade cannabiskulturen permanent.

En söt-, fruktig-, blåbärs-arom och smak har gjort Blueberry till en cannabisikonoclast. Hennes tillväxtegenskaper är den för en "stretch indica". Hennes knoppar är täta och frostade, men internodalavståndet kan vara ganska långsträckt under blomman. Hon kommer att producera ett överflöd av snäva blommande kluster, snarare än lösare, långlöpande grenar.

Utan frågan är det hennes unika terpen-profil som omfattar Blueberrys krav på berömmelse. Andra attribut inkluderar en förkärlek till att utveckla lila/blå färgtoner i svalare temperaturer, liksom hennes läckra, avkopplande, långvariga, inte helt couch-locking kroppsförstenings-effekt. Blueberry är alltså must-have marijuana för professionella uppfödare samt vanliga anständiga hemodlare överallt. Låt oss kolla in en handfull fröer som RQS har infunderat med en galen Blueberry-godhet.

Haze Berry

Haze Berry

Haze Berry gungar sin söta, fruktig bärsmak åt sativa-sidan. Genom att framgångsrikt hybridisera den superhartsiga Shining Silver Haze med originalblåbär har RQS helt enkelt skapat den bästa sativa-dominanta uppsättningen.

Plantorna växer långa och magra, tenderar att utveckla långlöpande, hartsdroppande grenar med snäva knoppar. Inomhus kan hon sträcka sig till 1,5 m; utomhus i sydligt klimat så är 2 m möjligt. Tidig trimning och/eller nedskärning rekommenderas. Dessa söta träd kan vara väldigt producerande och grenar kan snäppa under tät vikt. Beskurna och med ett konstgjort ljus, upp till 675 g/m² skördar och jämförbara per växtutbyte för sydliga ganja-bönder kan uppnås. Om du har något spelutrymme i odlingsrummet, är Haze Berry mer än värd en plats.

Haze Berry
Blueberry x Shining Silver Haze
525 - 575 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 11 veckor
THC: 20%
Sativa 60% Indica 40%
600 - 650 gr/plant
160 - 180 cm
Sent i oktober
Fysiskt avslappnande, Kraftfull, Långvarande

Köp Haze Berry

Royal Bluematic

Royal Bluematic

Royal Bluematic är RQS autoblommande utgåva av Blueberry. Mixen av den finast smakande konnässär cannabisen med ruderalis var en no-brainer. Den resulterande i nästa generations autoblom-hybrid, öppnar upp den blå familjen för mikroodlare och hemodlare.

Läckra Blueberry-knoppar redo för skörden på bara 8-9 veckor efter sådd är verkligen för bra för att motstå någon odlare. Låg profil och litet underhåll, Royal Bluematic är en enkel-knoppare lämplig för odlare på alla nivåer. Förvänta dig någonstans mellan 50-150g per kvm, under 1 m plantor inomhus eller utomhus i varmare klimat.

Royal Bluematic
Blueberry x Ruderalis
425 - 475 gr/m2
60 - 75 cm
7 - 8 veckor
THC: 14%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
70 - 120 gr/plant
70 - 100 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Berusande, Kraftfull

Köp Royal Bluematic

Blue Cheese

Blue Cheese

Blue Cheese är en gastronomisk cannabishybrid av kanske den mest smakrika röka-blandningen på planeten. Ingen annan än den ökända UK Cheese och Original Blueberry kan producera en såhär unik hybrid. Den här är en riktig njutning för gommen. En komplex blandning av bär och muskus, jordig ost parfymerar luften och lämnar en trevlig eftersmak på utandningen. Tunga kroppseffekter kommer att träda in efter några få smakliga hittar.

Blomning tar inte mer än 9 veckor till att leverera ett SOG-utbyte på 500-600 g/m². Utomhus kommer hon att stiga ovanför sin typiska 1-1.2 meter inomhus-höjd till så hög som 2 meter. I ett varmt klimat så kan enskilda växter producera upp till 500g+ styck. Trimmandet kommer att kräva lite mer uppmärksamhet och omsorg än den genomsnittliga högkvalitativa hybriden. Men glöm inte allt som sockerbladen gör för en bra hasch.

Blue Cheese
Original Cheese x Oregon Blueberry Blend
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 veckor
THC: 19%
Sativa 40% Indica 60%
500 - 550 gr/plant
140 - 200 cm
Sent i September
Berusande, Fysiskt avslappnande, Klar

Köp Blue Cheese

Blue Mystic

Blue Mystic

Blue Mystic är en Blueberry-hybrid med lite mysterium i henne. RQS utvecklade ett val av Blueberry-linje som visade tyngre indica attribut för att frambringa Blue Mystic. Den här medlemmen av den blå familjen är känd för sin saftiga smak och sina lugnande kroppseffekter - målmedvetet utvalda för dess mest önskvärda indica-egenskaper.

Växtstrukturen är kort och kompakt. Vanligtvis mindre än 1 meter lång och gjord för en inomhus-SOG. Även nybörjare kan förvänta sig omkring 400g/m² efter 8 veckor i lom. Utomhus kan Blue Mystic-bush stiga till 2 meter och producera så mycket som 450g per planta.

Blue Mystic
Oregon Blueberry x Northern Light
375 - 425 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 9 veckor
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
400 - 450 gr/plant
180 - 220 cm
Oktober
Berusande

Köp Blue Mystic

Fruit Spirit

Fruit Spirit

Älskare av vita och blå strains gör er redo till att le. Fruit Spririt är den överväldigande cannabiscocktailen ur dina drömmar. Denna hybrid ger dig munvattnande blåbärsmak och den rikliga hartsproduktionen av den nederländska coffeeshop-favoriten White Widow - allt i ett grymt frostigt och kompakt paket! Låt dig inte luras av hennes utseende. Hon är en förklädd sativa. Fruit Spirit kan också överraska dig med hennes hjärnas höghet, vilket är behagligt upplyftande. Riktig humör-booster weed.

När hon växer upp är hon en bild av klassisk, grenig, tung indica marijuana. Hon är ungefär ½ meter hög, sällan överstiger hon 1 meter inomhus. Hon har dock en enorm SOG och liten växande rymdpotential. För att bli effektivt odlad utomhus kräver hon ett varmt väder för att nå sin fulla potential och kunna växa till en anständig stor buske på ca 1,5 meters höjd.

Fruit Spirit
Blueberry x White Widow
375 - 425 gr/m2
80 - 120 cm
9 - 10 veckor
THC: 18%
Sativa 30% Indica 70%
475 - 525 gr/plant
175 - 220 cm
Tidigt i oktober
Klar

Köp Fruit Spirit

Royal Skywalker: Sammankomsten av Blueberry och Mazar

Royal Skywalker

Royal Skywalker härstammar från föräldrasorterna Blueberry och Mazar. Den tilltalar dig om du letar efter en härdad variant som producerar bra och ger ett psykoaktivt slag. Dess välbalanserade genetikprofil består av 40 % sativa och 60 % indica vilket innebär att den kombinerar kompakt tillväxt med stora colas. Dess mörkgröna knoppar krämar ur ett THC-innehåll på 25 % och erbjuder ett berusande rus som är perfekt för tysta eftermiddagar och kvällar.

Royal Skywalker trivs bra i de flesta odlingsuppsättningar. En touch av LST och ekologiska insatser som rhizobakterier, mykorrhizasvamp och bat guano kommer hjälpa till att maximera dess produktivitet. Inomhusplantor växer till en enkelt hanterbar höjd på 80-130 cm och producerar upp till 600 g/m² efter en blomningsperiod på 9-10 veckor. Plantor odlade utomhus i rabatt eller behållare blir 150-200 cm och levererar upp till 600 g/planta som är redo att skörda i oktober.

Royal Skywalker
Blueberry x Mazar
550 - 600 gr/m2
80 - 130 cm
9 - 10 veckor
THC: 25%
Sativa 40% Indica 60%
500 - 600 gr/plant
150 - 200 cm
Oktober
Fysiskt avslappnande, Klar

Köp Royal Skywalker

Är du över 18 år gammal?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.