Riktlinjer för att hjälpa dig att välja frön

Riktlinjer för att hjälpa dig att välja frön

ALLA SLAGS CANNABIS MEN INGEN ANLEDNING ATT BLI FÖRVIRRAD

Även om du inte röker regelbundet, så är du troligtvis medveten om det otroligt inspirerande, men samtidigt förvirrande, utbudet av cannabissorter som finns tillgängliga. Roliga och unika namn som Bubblegum XL, Chocolate Haze, och Royal Jack Automatic dyker upp varje dag. Dock undrar en del om det verkligen är någon skillnad förutom de galna namnen. Det korta svaret är: ja, absolut.

Du kan nämligen avgöra skillnaderna genom att fokusera på tre faktorer: effekten när den röks och intas, aromen den skickar ut i luften och smaken den lämnar på din tunga. Du kanske vill ha ett lugnande kroppsrus medan du värmer dig i doften av citrus. Eller så kanske du vill ha en mer stimulerande effekt som kommer med chokladens sötma. Det finns några sorter som slår omkull dig på rumpan om du tar för många bloss, och andra som du kan blossa på flera gånger utan att oroa dig för att bli helt borta. Oavsett hur du känner dig, har vi fröna som ger dig exakt det du letar efter.

SMAK

Förutom effekten, är smaken en av de viktigaste sakerna att notera när man väljer en sort att odla. Du kommer smaka den oavsett, så det är viktigt att du väljer någon som passar dig. Är du ofta sockersugen? Fruit Spirit kan då vara rätt för dig, då den ger en våg av blåbärssmaker med varje bloss. Eller kanske tar du en tur till godisbutiken med Bubblegum XL.

Kanske är du inte på humör för ren sötma. I så fall kan du vända blickarna mot den populära Green Gelato, som ger ett lent och jordigt element som rent av dansar över tungan med en touch av citrus. Och, så klart, vem tackar någonsin nej till en bit choklad? Det finns ett par alternativ att välja på här, men om du frågar oss så är, Chocolate Haze snäppet bättre än de andra.

AROM

För de som är obekanta med doft, så luktar allt gräs förmodligen bara gräs och det är inte mycket mer med det. Men spendera lite tid bland olika sorter, så kommer du börja notera de olika nyanserna. En del håller en låg profil, medan andra verkar försöka bjuda in grannarna fyra våningar under på lite skoj.

För de som försöker hålla sig diskreta, så finns det ett par tillgängliga alternativ. "Men jag har alltid hört att en stark doft är ett bevis på att det är bra", kanske du tänker. En del superkraftfulla sorter har en djärvare doft, men det innebär inte att de som inte doftar lika mycket ligger efter på något sätt. Northern Light, till exempel, är en hårt slående indica som är proppad med 18 % THC, utan att göra något väsen av sig. Blue Mystic uppnår samma mål och avger milda dofter av bär och lavendel.

Du kanske inte är särskilt bekymrad över att gömma, och föredrar istället en doft som du verkligen vill ska hänga sig kvar. Haze Berry, till exempel, fyller rummet med en aromatisk skog av fruktiga bär. Royal Jack Automatic, å andra sidan, träffar användare med en pepprig och örtig doft som säkerligen kommer tilltala den inre kocken i oss alla.

WAKE N' BAKE

emon Shining Silver Haze och Sour Diesel  är fantastiska morgonhärligheter. Ge dig själv en frukost för mästare som passar antingen den söta eller syrliga gommen, dessa två välkända sorterna är bland de allra bästa. Båda är oerhört kraftfulla med skyhöga THC-nivåer och drypande av läckra smaker. Bli energisk och börja dagen på hög nivå.

Lemon Shining Silver Haze
Lemon Shining Silver Haze
 
 

SOCIALISERING

Det måste vara Euphoria för sociala rök-sessioner. Slappna av och känn de goda vibbarna, gärna med gott sällskap. Denna balanserade hybrid är CBD-rik men uppnår faktiskt nästan en perfekt harmoni mellan CBD- och THC-nivåerna. Perfekt för intressanta konversationer över en joint.

Euphoria
Euphoria
 
 

INSPIRERANDE

Alla Hollywoods nya blockbuster-idéer kommer från 1980-talet precis som Chocolate Haze. Det kan diskuteras att just som den ursprungliga Chocolate Thai på mystiskt sätt försvann tillsammans med årtiondet själv, så försvann kreativiteten med dem. Att röka lite Chocolate Haze är dock hjärngodis. Idealisk för kreativa sysselsättningar. Dessutom har den en söt chokladsmak, som inte går att slå.

Chocolate Haze
Chocolate Haze
 
 

AVSLAPPNING & SÖMN

Ingenting lugnar och återställer frid i kropp och sinne riktigt som traditionens Northern Light. En jordig, nästan ren indica-rök, är perfekt för avkoppling efter en lång dag. I alla fall om du har en hög tolerans för fenomenala THC-nivåer. För att riktigt njuta av sofflåseffekten behöver du dessutom Royal Gorilla. Dessa kompakta, silvriga knoppar är världsberömda för att skicka rökare direkt till drömmarnas land. Åtnjuts bäst under kvällen för en god natts sömn.

Northern Light
Northern Light
 
 

MEDICINSKT

APTITRETANDE

Pineapple Kush och Somango XL kommer garanterat att ge dig ett matsug. Deras exotiskt fruktiga smaker ökar din aptit och du känner effekterna omedelbart. Både Pineapple Kush och Somango XL är indica-dominerande hybrider. Men de paketerar tillräckligt med sativa-genetik för att bromsa den dödliga tunga indica-effekten. Vilket resulterar i ett långvarigt och mjukt rus. Perfekt för att infusion av/eller inspirera till ny cannabis matvaror.

Somango XL
Somango XL
 
 

SMÄRTLINDRING

För den mest effektiva smärtlindringen, med minskade psykoaktiva effekter, har vi två speciella sorter. Båda har ett balanserat CBD:THC 1:1-förhållande. Royal Highness och hennes dotter Painkiller XL är kanske de mest smakliga medicinska cannabissorterna. Denna CBD-rika marijuanafamilj är hybrider av härlig skunk. Nästa generations totala växtläkemedel som inte får dig hög som Mary Poppins.

Painkiller XL
Painkiller XL
 
 

ÅNGEST

Komprimera och låt dina problem blekna tills de blir obetydliga, med de fantastiska auto-sorterna Stress Killer Auto och Royal Jack Auto. Om du föredrar att lugna nerverna med en färsk citrus smak som är CBD-rik, så är Stress Killer utmärkt för dig. Medan de mer traditionella rökare som känner till sorten Jack Herer, kommer att välkomna den disigt-peppriga Royal Jack med dess höga THC och tydliga cerebrala effekt.

Stress Killer CBD
Stress Killer CBD 
 
 

MIGRÄN

Bultande huvudvärk? Känns det som att din skalle ska sprängas? Rök den bästa sativa-marijuanan och känn hur spänningen släpper. Amnesia Haze, med sitt kraftiga rus och sin tropiska smak, ger en härlig mental lättnad. Medan Haze Berry kanske är den fruktigaste knoppen på marknaden. Rör vid himlen och lämna dina jordiska problem bakom dig, med några läckra mediciner för primärförrådet.

Amnesia Haze
Amnesia Haze
 
 

VÄXTEN SOM FORTSÄTTER ATT GE

De bästa cannabissorterna har potential att få dig mycket hög och skapa en epifenomenon av hjärnaktivitet som kan lindra smärta och driva på kreativitet. Men människans endocannabinoida system och exakt hur det reagerar på alla cannabinoider och terpener i cannabis, väntar fortfarande på att bli helt avkodat.

Medicinsk marijuana och ökningen av CBD-rika sorter är bara början. Hela växtmedicinen visar det största löftet. Cannabisutmaningen för 2000-talet är att först förstå alla cannabisföreningar och sedan formulera den perfekta naturmedicinen.

 

Part. 1: Choosing Outdoor Seeds To Grow In Your Climate. What kind of cannabis you choose to cultivate and where you sow the seeds will dictate your outdoor crop’s performance.

Part. 2: How To Choose A Strain When Growing Indoors. You need to select a variety that will fit in your grow space, provide a good yield, taste delicious, and be ready to harvest in the desired time frame.

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.