Riktlinjer för att hjälpa dig att välja frön

Riktlinjer för att hjälpa dig att välja frön

ALLA SLAGS CANNABIS MEN INGEN ANLEDNING ATT BLI FÖRVIRRAD

Även om du inte röker regelbundet, så är du troligtvis medveten om det otroligt inspirerande, men samtidigt förvirrande, utbudet av cannabissorter som finns tillgängliga. Roliga och unika namn som Bubblegum XL, Chocolate Haze, och Royal Jack Automatic dyker upp varje dag. Dock undrar en del om det verkligen är någon skillnad förutom de galna namnen. Det korta svaret är: ja, absolut.

Du kan nämligen avgöra skillnaderna genom att fokusera på tre faktorer: effekten när den röks och intas, aromen den skickar ut i luften och smaken den lämnar på din tunga. Du kanske vill ha ett lugnande kroppsrus medan du värmer dig i doften av citrus. Eller så kanske du vill ha en mer stimulerande effekt som kommer med chokladens sötma. Det finns några sorter som slår omkull dig på rumpan om du tar för många bloss, och andra som du kan blossa på flera gånger utan att oroa dig för att bli helt borta. Oavsett hur du känner dig, har vi fröna som ger dig exakt det du letar efter.

SMAK

Förutom effekten, är smaken en av de viktigaste sakerna att notera när man väljer en sort att odla. Du kommer smaka den oavsett, så det är viktigt att du väljer någon som passar dig. Är du ofta sockersugen? Fruit Spirit kan då vara rätt för dig, då den ger en våg av blåbärssmaker med varje bloss. Eller kanske tar du en tur till godisbutiken med Bubblegum XL.

Kanske är du inte på humör för ren sötma. I så fall kan du vända blickarna mot den populära Green Gelato, som ger ett lent och jordigt element som rent av dansar över tungan med en touch av citrus. Och, så klart, vem tackar någonsin nej till en bit choklad? Det finns ett par alternativ att välja på här, men om du frågar oss så är, Chocolate Haze snäppet bättre än de andra.

AROM

För de som är obekanta med doft, så luktar allt gräs förmodligen bara gräs och det är inte mycket mer med det. Men spendera lite tid bland olika sorter, så kommer du börja notera de olika nyanserna. En del håller en låg profil, medan andra verkar försöka bjuda in grannarna fyra våningar under på lite skoj.

För de som försöker hålla sig diskreta, så finns det ett par tillgängliga alternativ. "Men jag har alltid hört att en stark doft är ett bevis på att det är bra", kanske du tänker. En del superkraftfulla sorter har en djärvare doft, men det innebär inte att de som inte doftar lika mycket ligger efter på något sätt. Northern Light, till exempel, är en hårt slående indica som är proppad med 18 % THC, utan att göra något väsen av sig. Blue Mystic uppnår samma mål och avger milda dofter av bär och lavendel.

Du kanske inte är särskilt bekymrad över att gömma, och föredrar istället en doft som du verkligen vill ska hänga sig kvar. Haze Berry, till exempel, fyller rummet med en aromatisk skog av fruktiga bär. Royal Jack Automatic, å andra sidan, träffar användare med en pepprig och örtig doft som säkerligen kommer tilltala den inre kocken i oss alla.

 

Part. 1: Choosing Outdoor Seeds To Grow In Your Climate. What kind of cannabis you choose to cultivate and where you sow the seeds will dictate your outdoor crop’s performance.

Part. 2: How To Choose A Strain When Growing Indoors. You need to select a variety that will fit in your grow space, provide a good yield, taste delicious, and be ready to harvest in the desired time frame.

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.