Topp 10 Cannabis Strains Som Är Lätta Att Växa

Cannabis grow

Det finns inget som den tillfredsställelsen som uppnås genom att odla ditt eget förvar med cannabis. Men alla tycker inte om den ständiga utmaningen som presenteras av några av de mer avancerade strainsen där ute. Lyckligtvis betyder tillväxtproblemen inte nödvändigtvis bättre kvalitet. Det finns gott om strains där ute som är lätta att växa och som producerar topphylla-buds. Oavsett om du är nybörjare eller bara letar efter en lätt åktur, behöver du inte förlora. Här är vår topp 10 lätta-att-odla på Royal Queen Seeds.

ÖVERVÄGANDEN NÄR MAN VÄXER CANNABIS

Numera varierar strains i förhållande till smak, styrka och även färg. Men om du är en av dem som tänker växa din egen produkt är det viktigt att överväga andra yttre faktorer som kan påverka hur väl en växt växer. Dessa inkluderar luftfuktighet i miljön, blomningstid och om de bäst odlas inomhus eller utomhus. Det är också viktigt att titta på andra faktorer som hur budsen hanterar kallt väder eller en torka, möjlig formning av mögel och insekts-infestationer.

Det finns också strains som är bättre lämpade för nybörjare än andra. Autoflowering-strains, till exempel, har en snabbare spiralprocess och kan gå från frö till att skörda på så lite som 8 veckor. Detta kombineras med den naturliga robustheten hos ruderalisgenetiken, som de har, gör dem väl lämpade för personer som vill testa att växa för första gången, liksom de som är särskilt otåliga.

Ruderalis börjar sin blomningsprocess oavsett exponeringen av ljuscykeln - blommande med ålder. Detta betyder också att det finns en sak mindre för nybörjare att oroa sig över.

Om du precis har börjat som odlare eller letar efter en enkel växt, så är här några av de strains som är relativt lätta att växa och är av utmärkt kvalitet.

Northern Light NORTHERN LIGHT

Denna indica dominerande strain är ett populärt val bland nybörjare - och det är en av legenderna i cannabisvärlden. Det är i huvudsak en medelstor växt som kan växa upp till 1,6 m när den odlas inomhus och kan vara tillgänglig för skörd efter bara 8 veckors blommande. Rötterna av dess art spåras tillbaka till Afghanistan och Thailand och är kända för att ha en kraftfull, långvarig buzz. Hon är en prisbelönad vinnare, älskad av nybörjare, veteraner och finsmakare.

Royal Gorilla ROYAL GORILLA

Denna strain är inte exakt känd för sina utbyten, men vad det saknar i dessa aspekter gör den upp för i kvaliteten hos budsen. Royal Gorilla kan odlas antingen inomhus eller utomhus för upp till 160 cm och 170 cm i höjd, respektive med ett THC-innehåll upp till 27%. Det är en styrka som kommer att slå tillbaka även den mest erfarna rökaren, så samtidigt som det är lätt att växa, kan du fortfarande förvänta dig en stark upplevelse av avkastningen.

Easy Bud EASY BUD

Som namnet antyder blir det inte mycket lättare än Easy Bud. Denna korsning mellan en vit indica och en auto-blommande Ruderalis kan växa var som helst och kan skördas inom högst 9 veckor efter groning. Inomhus växer hon upp till 60 cm och ger utbyten med ett innehåll av 12% THC, vilket gör henne till ett välutrustat val för nybörjare, med en liten och lättanpassad växt med en mild introduktionsupplevelse - eller bara de som vill ha det lugnt och chilla!

Skunk XL SKUNK XL

Denna hybridstrain är en throwback till den klassiska Skunk-varianten som utvecklades på 1970-talet. Skunk XL förblir sant för sina colombianska och mexikanska rötter - med 50% indica och 50% Sativa-komponenter. Det är en mycket lågt underhållande växt som kan odlas både inomhus och utomhus, med en blomstringstid på 7-8 veckor. Skunk XL är känd för sin söta och fruktiga smak, och med 17% THC är det verkligen en av favoriterna bland cannabisälskare.

Royal Jack ROYAL JACK AUTOMATIC

För dem som föredrar en stark spark från sina buds, är Royal Jack Automatic strainen för dig. Och som
är angivet i sitt namn är den här Sativa-dominerande hybriden en auto och är en som är väldigt lätt att hantera, utan att det behövs beskärning. Den kan också stå emot extremt kallt väder, vilket gör det lönsamt att växa utomhus om du föredrar det. Den kan växa upp till 80 cm i höjd utomhus och tar 9-10 veckor att bli redo för skörd efter plantering.

White Widow WHITE WIDOW

Liksom Skunk XL har White Widow en slutgiltig historia som går tillbaka till 1990-talet. Denna 50-50 hybrid strain växte först i popularitet i Nederländerna, och anses vara en av de ökända nederländska legendariska strainsen. White Widow är utmärkt för nya odlare, eftersom den kan blomstra utomhus under mindre optimala väderförhållanden. Men när den odlas inomhus kan den ge upp till 500 g / m². Den har en ren citrus smak med 19% THC. Definitivt en av favoriterna.

Critical CRITICAL

Om du letar efter en lätt växande strain med stort utbyte är Critical en bra strain att börja med. Dess huvudsakliga tillgång är den mycket snabba blomningen på bara 7 veckor, vilket gör den till en idealisk strain för odlare som är begränsade av tiden. Medan det kan växa anständigt utomhus, är Critical bäst odlat inomhus och kan skördas upp 600g / m². Dess söta arom och mint smak är bra för dem som är noggranna med smaken.

Special Queen 1 SPECIAL QUEEN 1

En av våra mest ekonomiska och lättväxtliga strains, Special Queen är en annan låg underhållshybrid som är en favorit bland nybörjare och veteraner. Med bara 7-8 veckors blomningstid och ett utbyte på upp till 550g / växt är det en omedelbar klassiker. Dess 18% THC-nivåer avger ett långvarigt kroppshög, vilket möjliggör enkel avkoppling.

Lemon Shining Silver Haze LEMON SHINING SILVER HAZE

För dem som bor i de mer fuktiga områdena är Lemon Shining Silver Haze den perfekta strainen för dig att växa. Denna sativa dominanta hybrid har en blomningstid på 8-9 veckor, och oavsett om den odlas inomhus eller utomhus, kan den leverera upp till 1 kg värde av örter för din konsumtion. Den har en THC-nivå på 21% och lämnar en söt, citron-godis smak i din mun vid rökning.

Royal AK SOMANGO XL

Denna strain var speciellt utvecklad för individer som letar efter den cerebrala rushen som håller sig klar. Somango XL är en kombination av Critical 47 och Somango och kan växa i kalla och negativa förhållanden. Vid odling utomhus kan denna växt växa upp till två meter i höjd, med ett utbyte på 600 g per planta. Denna indica-dominerande växt skördas bäst i slutet av september, och ger användaren en stark effekt.

För dem som börjar att odla buds för första gången, så är det här tio strains som kan vara bäst lämpade för dig och ge dig mindre huvudvärk. Ha roligt med växandet!

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.