5 EXTRA GRATISFRÖN för de första 100 som använder koden 22ERT5 i kassan.

Att odla cannabis utomhus är extremt givande, om mest för de stora avkastningarna och de låga driftskostnaderna. Många av Royal Queen Seeds sorter tar sig mycket bra utomhus och trivs under naturligt solljus. När det gäller odling utomhus kan den sort som du väljer bli skillnaden mellan framgång eller misslyckande. Av den anledningen har vi sammanställt en lista över våra fem bästa utomhussorter - sorter som är redo att skördas i slutet av september.

Med alternativen på den här listan kan du undvika onödiga problem med regn och frost i oktober och november. Medan andra odlare är upptagna med att inspektera sina mognande knoppar för mögel, kommer du att vara upptagen med att torka och kurera din skörd. Om du missade våra topp 5-sorter för kallare och varmare klimat, kan du också ge dem en titt!


FÖRDELAR MED ATT VÄLJA RÄTT SORT NÄR MAN ODLAR UTOMHUS

När du väljer en cannabisort för att odla utomhus bör hastighet inte vara ditt enda övervägande. Det är också viktigt för plantor att vara produktiva, ha en god arom och att framkalla en behaglig effekt när de rökts.

Här är de egenskaper som din utomhussort bör inkludera:

  • Snabbt blommande så att du kan strunta i regnigt väder på hösten
  • God naturlig resistens mot mögel och skadedjur
  • Höga avkastningar
  • Stor potens, arom och smak
  • Fantastisk effekt

TOPP 5 SNABB-VÄXANDE CANNABISSORTER ATT ODLA UTOMHUS 2020

Nu när vi vet vilka faktorer som gör det bra att odla utomhus är det dags att titta på några rekommenderade sorter. Här är 5 av de bästa snabb-växande utomhussorterna att odla 2020:

1. HONEY CREAM SNABBLOMMANDE

Honey Cream Snabblommande är en av våra nyligen uppdaterade favoriter. Denna sort är mycket populär i Spanien på grund av sin söta, krämiga doft, men du kan odla den nästan vart som helst i Europa.

Dess anmärkningsvärt korta blomningstid på bara 6-7 veckor gör den till en bra sort i regioner där vädret kan bli dåligt tidigt på hösten. Odla det dock i juli och augusti, för att ge Honey Cream tillräckligt med tid för att få ordentligt med solljus så att hon kan rusta upp sig. På så sätt kan du skörda stora mängder söta, kraftfulla knoppar i september.

Förutom sin korta blomningsperiod och fantastiska smak så övertygar Honey Cream med en solid indica-bakgrund bestående av BlueBlack (Blueberry x Black Domina), Maple Leaf Indica (100 % afghansk indica) och White Rhino. Dessa tre sorter ger Honey Cream FF en indica-dominerande genetisk profil, men det finns också en anständig mängd sativa-potens från White Widow, föregångaren till White Rhino. När det går bra når utomhusplantorna höjder på 180–250 cm och ger upp till 675 g/planta.

Honey Cream

Honey Cream (Fast Flowering)
BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
7 - 8 veckor
THC: 16%
Sativa 35% Indica 65%
625 - 675 gr/plant
180 - 250 cm
Tidigt i oktober
Psykedelisk

Köp Honey Cream (Fast Flowering)

2. SPEEDY CHILE SNABBLOMMANDE

Nästa är Speedy Chile. Denna sort kombinerar tidig skunk-genetik med flera indica-landssorter från Chile, även om en tredje generation av autoblommande plantor delvis är ansvarig för dess mycket korta blomningstid på bara 6 veckor (42 dagar!)

Men låt dig inte luras, Speedy Chile är en fotoperiodsort som blommar beroende på mängden tillgängliga ljus timmar per dag. Man kan säga att snabblommande sorter är nästa växtförädling efter autoblommande genetik: Dessa sorter producerar höga THC-nivåer samtidigt som de upprätthåller en otroligt kort total skördetid.

För utomhusodlare och nybörjare är det ett klokt beslut att välja Speedy Chile Snabblommande. Du kan fylla ditt förråd med knoppar i början av september, vilket inte ger utrymme för orolighet kring klimat- eller mögelfrågor. Och de knoppar du samlar kommer att vara utmärkta i sig och producera överdådiga smaker av frukt och tall tillsammans med ett THC-innehåll på 16 %.

Speedy Chile

Speedy Chile (Fast Flowering)
Early Skunk x Skunk x Chile Indica
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 veckor
THC: 16%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
Tidigt i september
Lugnande, Skratt

Köp Speedy Chile (Fast Flowering)

3. CRITICAL KUSH

Du har förmodligen redan stött på Critical i din karriär som hobbyodlare, en sann mästare som vi rekommenderar för inomhus- och utomhusodlare som vill ha det bästa förhållandet mellan avkastning och blomningstid.

Critical, som också kom in på vår lista för Topp 5 sorter för kallare klimat, är en kraftfull och snabblommande indica som förtjänar att representeras i varje cannabisranking som finns. Att korsa Critical med den ökända OG Kush tog dock styrkan till en helt ny nivå.

Critical Kush har några av de cerebrala och ganska sativa-liknande effekterna av OG Kush förutom den kraftfulla sofflås-effekten från Critical - ett klassiskt scenario med "köp ett 'rus', få ett gratis". Odlare som letar efter en robust, potent och vinstgivande sort för utomhusodling kommer inte att fatta ett dåligt beslut med Critical Kush. De belöningar du får i slutet av september är enorma: skörd på upp till 550 g/planta, en långvarig och intensiv effekt och en slutprodukt med en genomsnittlig THC-nivå på 20 %.

Critical Kush

Critical Kush
Critical x OG Kush
500 - 550 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 veckor
THC: 20%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
100 - 140 cm
Sent i September
Fysiskt avslappnande, Kraftfull, Långvarande

Köp Critical Kush

4. SWEET ZZ

Sweet ZZ är vår egen version av den legendariska Zkittlez. Med sin fruktiga doft och saftiga smak är det den bästa favoriten för alla godisälskande cannabisodlare.

Framtagen från Grape Ape och Grapefruit så tar den här indica-dominerande hybriden bara 7–9 veckor att blomma, så du kan skära ner den här plantan i slutet av september utomhus. När du gör det, ta helst med en extra påse, eftersom den här sorten kan ge upp till 600 g/planta under goda förhållanden.

Även om Sweet ZZ är indica-dominerande är dess effekter starkt inriktade på sinnet, inte kroppen. Den kommer att slå dig med vågor av upplyftande tankar och bra känslor. Lägg till dess läckra smaker av citrus, bär och godis, så får du den fysiska förkroppsligandet av lycka i en fantastisk rök. Det är ganska bra att den inte är extremt kraftfullt med 15–20 % THC. På det här sättet kan du njuta av dess smak och effekt under lång tid innan du når punkten av ingen återvändo.

Sweet ZZ

Sweet ZZ
Grape Ape x Grapefruit
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 veckor
THC: 22%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
160 - 200 cm
Sent i September
Berusande, Lugnande

Köp Sweet ZZ

5. FAT BANANA

Med Fat Banana så lyckades uppfödarna på RQS hybridisera de största och fetaste Banana OG-exemplaren. Denna Kush-sort kommer att förföra dig med fruktiga smaker, och det kan lägga dig platt på soffan med sin otroligt starka rök.

Perfekt för odling utomhus då sorten bara behöver cirka 7–8 veckor för att få sina blommor att mogna. Om allt går bra kan du håva in 500 g/planta i mitten av september.

Fat Banana är en av dessa krypsorter där du vill ta det långsamt. Ruset börjar med en mild euforisk våg åtföljt av läckra fruktiga smaker, vilket gör det väldigt svårt att lägga ifrån sig. Det är lätt att glömma att sorten är oerhört potent, med upp till 25 % THC eller mer. Innan du vet ordet av kommer en kraftfullt fysisk rus att ta tag i dig, och du kommer att limmas fast i soffan i total avkoppling.

Fat Banana

Fat Banana
Banana x OG Kush
350 - 400 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 veckor
THC: 25%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
170 - 200 cm
Sent i September
Lugnande

Köp Fat Banana

VILL DU ODLA FANTASTISK CANNABIS 2020?

Om du är ivrig att komma igång med att odla fantastiskt gräs 2020, kolla in fler fantastiska frön i vår webbshop. Här på Royal Queen Seeds erbjuder vi många typer av cannabisfrön för odling inomhus och utomhus, inklusive feminiserade cannabisfrön, autoblommande frön och CBD-rika cannabisfrön!

ÄR DU ÖVER 18 ÅR GAMMAL?

Innehållet på RoyalQueenSeeds.com är endast lämpligt för vuxna och är reserverat för personer med myndig ålder.

Se till att du är medveten om landets lagar.

Genom att klicka på STIG PÅ, bekräftar
du att du är
18 år eller äldre.